Προς το περιεχόμενο

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ DOMAIN REGISTRAR ΚΑΙ HOST

pafrag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ετοιμάζω κάποιο site και θέλω να κατοχυρώσω το domain (.gr) του. Παλαιότερα χρησιμοποίησα HOL και είμαι φριχτα απογοητευμένος.

άμεσα θέλω να κατοχυρώσω το domain και μετά, αφού οι σελίδες θα είναι έτοιμες, να βρω έναν άλλο host .

Σκέφτομαι ότι αν χρησιμοποιήσω μία εταιρία και για τα δύο θα χάσω την ευελιξία σε περίπτωση που θέλω να μετακινήσω το domain μου σε άλλο Host.

1)Ποιες εταιρίες να κοιτάξω; Προπαντως θέλω καλή τεχνική υποστήριξη, ειδικά γαι το host. Ξέρει κανείς εταιρίες που έχουν αξιόπιστο email supporting?

2)Το κόστος να είναι λογικό. Το site σε πρώτη φάση θα είναι γύρω στα 5ΜΒ.

3)Γνωρίζετε αν μπορω να φιλοξενήσω gr domain σε shared host (όχι dedicated κλπ) στο εξωτερικό;

Eυχαριστώ!:o

Δημοσ.

Τσέκαρε το emaxhosting.com. Είμαι περισσότερο από 1 χρόνο εκεί, χωρίς κανένα πρόβλημα, σε shared host. Έχει διάφορα πακέτα, αρκετά οικονομικά. Εγώ πχ πληρώνω κοντά στα 50 ευρώ το χρόνο για 3 gb, με όσα mails θέλω.

Δημοσ.

Αναμφίβολα godaddy.com για το hosting. Για το domain name, προσωπικά χρησιμοποιώ το papaki.gr το οποίο εχει κ προσφορά αυτό τον καιρό (16?/2χρόνια) και 6ΜΒ δωρεάν hosting.

Δημοσ.

+1 και απο εμενα (για μια ακομα φορα) για cretaforce

πολυ καλη εξυπηρετηση, πολυ καλη διαχειριση email ειδικα αμα παρεις το cretapanel, και χαμηλες τιμες

Δημοσ.
Για πολλοστή φορά θα προτείνω ανεπιφύλακτα την cretaforce.

+1 και απο εμενα (για μια ακομα φορα) για cretaforce

πολυ καλη εξυπηρετηση, πολυ καλη διαχειριση email ειδικα αμα παρεις το cretapanel, και χαμηλες τιμες

Αλλο ενα + για τους Κρητικους !!!

www.cretaforce.gr

:-D:-D

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια :-)

Πολυ καλη και η www.hyperhosting.gr αλλα αρκετα πιο ακριβη τουλαχιστον για τις δικες μου απαιτησεις.

Για τη hyperhosting, χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία, έχω ακούσει και εγώ θετικά σχόλια.

Δημοσ.

έχω κάπου στα 40 δομαινς με την domains.gr και είναι αρκετά καλά, έχει και online support τις ώρες γραφείων, αλλά και μπορείς να πάρεις τηλέφωνο για οποιαδήποτε απορία σου.

το papaki.gr είναι και αυτό πολύ ανταγωνιστικό και καλό, δεν έχω μεγάλη εμπειρία μαζί τους, αλλά 2-3 φορές που χρειάστηκε να έρθω σε επαφή μαζί τους ήταν άριστοι.

σαν συμβουλή, διάλεξε το φθηνότερο για εσένα μιας και είναι το ίδιο αξιόπιστοι,

Ελληνικές στερείς hosting μην τις εμπιστεύεσαι και τόσο, εγώ δεν έχω καμία εμπειρία μαζί τους λόγω τραγικών τιμών, δεκαετίας 90. επίσης έχουνε πολλά λιμιτς τα οποία δεν λενε στην αρχή, ούτε και εσύ Ρώτας,

για Hosting πάντως στείλε μου pm και θα σου δώσω εγώ δωρεάν, ίσως Κανά καφέ, άμα ποτέ βρεθώ στον δρόμο σου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...