Προς το περιεχόμενο

Πως να τα συνδέσω όλα μαζί;

liana@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα! προσπαθώ να συνδέσω το router μου σε γραμμή IDSN με τηλεφωνικό κέντρο αλλά δεν τα καταφέρνω ενώ όλα φαίνονται σωστά... έχω συνδέσει στη θύρα modem του spltter το router και στη θύρα phone το netmod (από ένα καλώδιο που βγαίνει μέσα από το netmode) καθώς και τη θύρα line του splitter στη γραμμή τηλεφώνου. Ακόμα έχω συνδέσει το netmod με το τηλεφωνικό κέντρο και το τηλεφωνικό κέντρο στη γραμμή του τηλεφώνου. Δεν ξέρω αν είναι κατανοητά όπως τα περιέγραψα αλλά αυτή τη στιγμή το αποτέλεσμα είναι να μην έχω τηλέφωνο ενώ έχω internet... :cry:

Δημοσ.

Σωστη ειναι η συνδεσμολογια οσων αφορα τα line και phone. Πιθανον να γινετε κατι με το κεντρο σου. Αν συνδεσεις το netmod κατευθειαν στη τηλεφωνικη γραμμη, προσπερνωντας το κεντρο, δουλευεις? Για δες το

Δημοσ.

σωστα τα εχει συνδεσει.δεν εχει καποιο 8εμα το τηλεφωνικο κεντρο.το τηλεφωνικο κεντρο περνει απο το netmod οποτε δεν μπορει να επηρεασει.

μηπως το splitter σου ειναι για pots και οχι για isdn?μηπως το splitter εχει προβλημα?κανονικα στην καλωδιωση που ειχες ως τωρα απο το νετμοντ και μετα δεν χριαζονταν να πειραξεις κατι.αν βγαλεις το internet και το κανεις οπως πριν εχεις τηλεφωνο?αν εχεις τοτε κατι με το splitter.αν οχι τοτε κατι λαθος μετα το netmod

αν το τηλεφωνικο κεντρο ειναι isdn τοτε στην co1 του τηλεφωνικου θα παει καλωδιο απο τιν s0 του netmod στο τηλεφωνικο co1.αν ειναι pstn τοτε απο την ab1,ab2 του νετμοντ θα παει στην co1 co2 του τηλερωνικου κεντρου.στις ext 1 ext2 κτλ πανε τα τηλεφωνα σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...