Προς το περιεχόμενο

Asus Εee PC 900/1000 series

CptBill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παιδια εχετε βρει καποιο case για μεταφορα για το 900 μια αναζητηση που εχω κανει δεν εχω βρει κατι για τις διαστασεις του???

Δες στο http://www.tucano.com, όλες οι 13" για Apple κάνουν για το eeePC 1000H, μαζί με όλα τα παρελκκόμενα (φορτιστης, ποντίκι, usb εξωτερικος HDD, κλπ). Επισης εχουν στα καταστήματα Public και στα Multirama ενα 9"-11" μοντελο, το οποιο οριακά μεν, μεταφέρει ολα τα παραπάνω (για το eee pc 900 θα ειναι οτι πρεπει). Εγω τελικα πηρα από το Public της Θεσσαλονίκης την Tucano Work_Out Slim Case for Netbook 9"/11" (24,99 ΕΥΡΩ). Τη δοκιμασα και χωραει τελεια το Asus 1000Η, και επιπλεον οπως ειπα και παραπανω φορτιστη, ποντικι και τον WD 2,5" USB HDD. Ειχαν στο Public (μιλαω για τη Θεσσαλονικη στο Mediteranean Cosmos) την 9"/11" σε Ice White colour και την 13" σε πορτοκαλι. Επισης την εχουν και τα Multirama (για πληροφοριες εδω) :-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 279
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δες στο http://www.tucano.com, όλες οι 13" για Apple κάνουν για το eeePC 1000H, μαζί με όλα τα παρελκκόμενα (φορτιστης, ποντίκι, usb εξωτερικος HDD, κλπ). Επισης εχουν στα καταστήματα Public και στα Multirama ενα 9"-11" μοντελο, το οποιο οριακά μεν, μεταφέρει ολα τα παραπάνω (για το eee pc 900 θα ειναι οτι πρεπει). Εγω τελικα πηρα από το Public της Θεσσαλονίκης την Tucano Work_Out Slim Case for Netbook 9"/11" (24,99 ΕΥΡΩ). Τη δοκιμασα και χωραει τελεια το Asus 1000Η, και επιπλεον οπως ειπα και παραπανω φορτιστη, ποντικι και τον WD 2,5" USB HDD. Ειχαν στο Public (μιλαω για τη Θεσσαλονικη στο Mediteranean Cosmos) την 9"/11" σε Ice White colour και την 13" σε πορτοκαλι. Επισης την εχουν και τα Multirama (για πληροφοριες εδω) :-)

ποια ακριβως είναι αυτην η tucano Work_Out Slim Case for Netbook 9"/11" γιατί στο site της δεν μπορώ να την βρω

Δημοσ.
ποια ακριβως είναι αυτην η tucano Work_Out Slim Case for Netbook 9"/11" γιατί στο site της δεν μπορώ να την βρω

Ειναι αυτή ή αυτή ή αυτή.

Δυστυχως στο site του Multirama δεν εμφανιζονται οι εικονες. Ετσι για να τις δειτε θα πρεπει να επισκεφτειτε ενα κατάστημα Multirama. Τωρα γιατι δεν υπάρχουν στο site της Tucano, δεν μπορω να απαντησω. Λετε να σταματησε η παραγωγη αυτου του μοντελου και αυτα να είναι υπόλοιπα που υπαρχουν στην Ελλαδα ? Δεν γνωρίζω :rolleyes:

Δημοσ.
αυριο αν είναι θα πεταχτω να την δω (μπορεί κάποιος να μας πει σε τι στυλ είναι?

Ειναι σαν αυτη εδώ μονο που είναι 11", σε χρωματα ασπρο (του πάγου), πορτοκαλί και μαυρο και με τιμη 24,99 ευρώ :-D

Δημοσ.

διαβαζα πιο πανω κ ενασ ροτισε ποσα μοντελα 1000 υπαρχουν κ παποισ ειπε

1000

1000H

1000HD

δν ξερω αν προσεξατε αλλα εχει βγει κ το 1000HA ειναι ολοιδιο με το 1000h αλλα δν εχει ΒΤ και wireless N

Η τιμι του ειναι πιο χαμιλη απο το 1000Η...

εχο πσαξη το θεμα παρα μα παρα πολλι (αναμεσα σε 900,901,904,904ΗΑ)κ ακομα εχο τισ αμφιβολιεσ μου αν διαλεξο το σοστο...κλινο προσ το 1000ΗΑ

θα ηθελα τιν γνομισασ κ ολασ γ να ξερω

τα ακολουθα site ειναι μερικα απο τα οποιο ψαχνω(προτιτο να οτ παρο απο το εξωτερικο γ αυτο το κοιταω παρα πολλι το θεμα)

παντοσ τηα ηθελα κ τιν γνωμισασ...

http://www.umpcportal.com/products/ASUS/Eee%20PC%20901/Linux,%2020G

http://www.amazon.com/1000HA-10-Inch-Netbook-Processor-Battery/dp/B001GIPSA2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=pc&qid=1228087903&sr=1-1

Δημοσ.

γεια χαρα σε ολους!!Ειναι το πρωτο μου post στο site!!!!Μια ερωτηση επειδη ενδιαφερομαι και εγω γι αυτο το μηχανηματακι...

Στο πλαισιο μου ειπαν οτι αν βαλω μνημη χανεται η εγγυηση, ισχυει?

Και κατι αλλο σε σχεση με το LG X110 που πιο πισω καποιος ειπε πως το προτιμαει..

Για ποιο λογο,αφου ετσι λιγο που τα ειδα,το asus εχει καλυτερη μπαταρια συν οτι αναβαθμιζεται η μνημη...Υπαρχει καπου που κερδιζει το LG?

(δεν με ενδιαφερει -ακομα- το 3g)

Ευχαριστω και θα επανελθω με περαιτερω ερωτησεις!!!:lol:

Δημοσ.

Εγγυηση δεν χανεις με την καμια.Ανοιγεις το καπακι απο κατω βαζεις την νεα μνημη και εισαι οκ.Για τον φοβο των Ιουδαιων κρατας και την μανισια μνημη και κανεις την τραμπα αν ειναι να το πας σερβις.To LG ειναι σαφως κατωτερο απο το ASUS.Για μενα δεν συγκρινονται.Το LG δεν 3G ,δεν εχει bluetooth,δεν εχει wifi N , και εχει μπαταρια 3 κελιων σε αντιυεση με τα 6 του Asus.Κοιταξε λιγο αναλυτικα τα χαρακτηριστικα στο PLaisio και θα καταλαβεις την γυμνια.Οσο για το 3G που λενε,ειναι προαιρετικο(optional) και δεν διατιθεται στην ελληνικη αγορα.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!Αν και βλεπω πως ουτε το asus εχει 3g..(δεν με νοιαζει βεβαια)

Οποτε καταλαβαινω το προτιμας απο το LG..

Να φανταστω και απο το msi wind?

Thanx

Δημοσ.

Εννοειται και πως δεν εχει ουτε παρουσιαστηκε ποτε να έχει.Απλα επειδη σε ξενα site αναφερεται το LG με 3G εχει δημιουργηθει μια συγχυση εδω στην Ελλαδα κια πολυ θεωρουν οτι εχει

Δημοσ.

παντως τις προαλλες ειχα παει πλαισιο να τα δω και τα 2 απο κοντα και μου ειπε το παιδι οτι εχει 3g το LG!!!Εναι τοσο ψευτες??Συν οτι ειδα στην δεξια πλευρα εκει που εχει τα λαμπακια (σκληρου κτλ) και ενα συμβολο κινητου..Ποιος ξερει τι γινεται...Φοβερη κομπινα!!!Α,δεν μου ειπες για το wind vs asus...

Δημοσ.

H κασα ειναι μια και τα συμβολα ειναι πανω δεν εχει να κανει αυτο.Οσο για το άλλο ζητηαμα που έθεσες εδώ το θεμα ειναι γενικες αποψεις και για τα Asus Series 900/1000 και οχι Αsus VS όλων των αλλων.Υπαρχουν ηδη θεματα που εχουν αναφερθει και στο MSI

Δημοσ.

Αν δεν ημουν προθυμος δεν θα σου απαντουσα καθολου και πιο πανω.Απλα αν σου ελεγα την γνωμη μου εδω ειμαστε εκτος θεματος και πολυ πιθανον να σβήνονταν και τα μηνυματα μας.Οποτε αν δεν εχεις εσυ διαβασει πρωτα τους κανονες του φορουμ μην προτρεχεις σε προσωπικες αναφορες και υποδειξεις.Για να υπαρχει μια ταξη εδω πρεπει να τηρουμε και καποιους κανονες.Αν ο καθενας εγραφε ο,τι ήθελε και όπου το ήθελε δεν θα εξυπηρετουσε κανενα αυτο.Μαθε πρωτα να αναζητητας αυτο που ψαχνεις γιατι πολύ πιθανόν να εχει ήδη απαντηθει.Αν δεις οτι δεν εισαι καλυμμενος τοτε δημιουργησε νεο θεμα και εξεφρασε τις απορίες σου.Καποιος θα σου απαντήσει κι αν δεν σου απαντησει δεν σημαινει οτι δεν θελει απλά ή δεν θα ξερει ή επειδη εχει απαντηθει καπου αλλού.Φιλικά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...