Προς το περιεχόμενο

Asus Εee PC 900/1000 series

CptBill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 279
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά, έφτασε πριν λίγες μέρες το bluetooth GPS που είχα παραγγείλει από το ebay.

Να ενημερώσω και εδώ, ότι όποιος θέλει να προσθέσει λειτουργικότητα στο eeePC του, κάνοντάς το να είναι και πλοηγός GPS με 30 ευρώ, ας δει την παρουσίασή μου εδώ: http://www.kepik.gr/?p=846

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Σήμερα απέκτησα το ASUS 901 με ΧΡ.

Το επέλεξα διαβάζοντας με προσοχή τα ποστ στο παρόν θέμα.

Δεν ήθελα σκληρό δίσκο, για απόλυτη αυτονομία.

Έχω μία ερώτηση:

Γνωρίζει κάποιος για αναβάθμιση της RAM σε 2 GB, να ακολουθήσω τα ίδια βήματα που ισχύουν για το 1000?

Ακόμα πιο σημαντικό, η μνήμη RAM είναι ίδια και στα δύο (άρα να αγοράσω την

Crucial 2 GB 667 MHZ)?

Τέλος τι antivirus προτείνετε?

Για το Norton δεν το συζητώ, θα είναι πολύ βαρύ....:mad:

Αν γνωρίζει κάποιος, τον ευχαριστώ προκαταβολικά...:o

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους τους eee παθιασμένος .

Και εγώ απέκτησα χτες το eee pc 1000H , πολύ καλό φόρτωσα τα προγράμματα μου που ήθελα όλα καλά μέχρι εκεί μετά άρχισε όμως κάτι να με πειράζει το track pad άρχισε σιγά σιγά να τα παίζει δεν ανταποκρινόταν σιγά σιγά καθόλου παρατήρησα πως αν το βγάλω το eee από το ρεύμα και το δουλεύω μόνο με μπαταρία διορθώνονται τα πράγματα κάπως αλλά με το ρεύμα πάνω φρίκη δεν δουλεύει καθόλου.

Μήπως ξέρει κάποιος τι γίνεται ?

Παθαίνει βραχυκύκλωμα το pcακι ?

Υπόψιν είναι δυο ημερών και δεν το παρουσίασε από την αρχή.

Δημοσ.

Θα φανεί για κάποιους τελείως μουρλό αυτό που θέλω να κάνω αλλά θέλω να δώ γνώμες...Έχω ένα λαπτοπ Toshiba satellite u300-154 κι ένα desktop με λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά απο το λαπτοπ...Αξίζει να πουλήσω το λαπτοπ και να πάρω το Asus eee pc 1000;;;Εσείς θα το κάνατε ή είναι τελείως μαλακεία σκέψη;;;Είδα το Asus από κοντά και το ερωτεύτηκα...

Δημοσ.

οχι βεβαια!

χαχα οι περισσοτεροι παιρνουν το ασους γιατι δεν εχουν τα λεφτα να παρουν το τοσιμπα σου!

13.3 ειναι η τελεια αναλυση για φορητοτητα κατ εμε

εγω απο οταν πηρα το 901 παιζει να εχω ανεβασει 1 βαθμο μυωπιεια

Δημοσ.

Γι' αυτό έπρεπε να πάρεις την 10αρα του 1000Η. Από αυτονομία, θερμότητα, βάρος και φορητότητα το toshiba πως είναι; Σ' αυτά υπερτερεί το Asus. Τώρα για τις επιδόσεις, δεν ξέρω τι επεξεργαστή έχεις οπότε πες μας για τι το θέλεις το netbook για να σου πούμε αν αξίζει ή όχι. Ειδικά όμως στο θέμα της φορητότητας το μηχάνημα σκίζει. Έχεις πρακτικά την δυνατότητα να το παίρνεις πάντα μαζί σου (σπίτι, αυτοκίνητο, πλατείες κ.α) π.χ για να διαβάζεις εφημερίδα ή κάποιο ebook που υπάρχουν διαθέσιμα στο internet, να σερφάσεις, να γράφεις κείμενα, να βλέπεις ταινίες αλλά και να τρέχεις άλλα απαιτητικότερα προγράμματα όπως π.χ το convertxtoDVD για encoding κ.α.

Δημοσ.
Γι' αυτό έπρεπε να πάρεις την 10αρα του 1000Η. Από αυτονομία, θερμότητα, βάρος και φορητότητα το toshiba πως είναι; Σ' αυτά υπερτερεί το Asus. Τώρα για τις επιδόσεις, δεν ξέρω τι επεξεργαστή έχεις οπότε πες μας για τι το θέλεις το netbook για να σου πούμε αν αξίζει ή όχι. Ειδικά όμως στο θέμα της φορητότητας το μηχάνημα σκίζει. Έχεις πρακτικά την δυνατότητα να το παίρνεις πάντα μαζί σου (σπίτι, αυτοκίνητο, πλατείες κ.α) π.χ για να διαβάζεις εφημερίδα ή κάποιο ebook που υπάρχουν διαθέσιμα στο internet, να σερφάσεις, να γράφεις κείμενα, να βλέπεις ταινίες αλλά και να τρέχεις άλλα απαιτητικότερα προγράμματα όπως π.χ το convertxtoDVD για encoding κ.α.

η διαφορα της 1 ιντσας δεν κανει την διαφορα. σιγουρα το 1000Η ειναι πιο ολοκληρωμενο συστημα λογω σκληρου και μεγαλυτερου πληκτρολογιου,αλλα το 901 υπερτερει σε θερμοκρασια, θορυβο και βαρος,κα ισως αυτονομια. εγω αυτο ηθελα

παντως, γενικα ο ατομ 1.6 δεν λεει και πολλα.ζοριζεται να φανταστεις με τον firefox ενω με τον

chrome-opera τα παει πολυ καλυτερα.

το θεμα ειναι να παρεις κατι επειδη το χρειαζεσαι, και οχι επειδη ειναι ομορφο κλπ

Δημοσ.

Ακριβώς. Αν επομένως δεν κάνεις και πολύ encoding αλλά 1-2 φορές την εβδομάδα τότε το netbook αρκεί (περίπου 90 λεπτά avi μετατράπηκαν σε DVD format με το ConvertXtoDVD σε 70 λεπτά περίπου όταν ο toshiba της υπογραφής μου χρειάσθηκε 28 λεπτά περίπου).

Δημοσ.

Αυτονομία κάνα δίωρο χωρίς καμιά τρελή χρήση,βάρος έχει 2 κιλά και φορητότητα σχετικά καλή έχει (και στα 3 νικάει το Asus).Επεξεργαστή έχω core 2 duo στα 1.66ghz,3gb ram(2 είχε και του έβαλα εγώ άλλο 1 gb).Σαν μηχάνημα είναι πολύ καλύτερο το Toshiba ,απλά το ερωτεύτηκα το μικρούλι αλλά φοβάμαι μήπως το μετανιώσω λόγω πιο περιορισμένων δυνατοτήτων,αν και υπάρχει και το desktop για τα πιο δύσκολα.Encoding κάνω 2 φορές τον χρόνο που λέει ο λόγος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...