Προς το περιεχόμενο

Asus Εee PC 900/1000 series

CptBill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 279
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ασπρο παρε αν θα το χρεισιμοποιησεις σε καθαρο περιβαλλον οπως ενα καθαρο γραφειο επειδη λερωνει ευκολα και ολα φενονται πανω του.

Μαυρο αν θα το χρησημοποιεις σε οχι και τοσο καθαρους χωρους επειδη δε λερωνει τοσο ευκολα.

Δημοσ.

Ημουν ετοιμος να παω ναπαρω το 900 (το χρειαζομαι περισοτερο για να μπαινω στο internet) απο το πλαισιο αλλα ειδα το 1000 που λεει ο φιλος και μου αρεσε.Ξερουμε ποτε ερχετε ελλαδα?

Δημοσ.

Να κάνω μία ερωτησούλα λίγο off topic? Τα laptop αυτής της κατηγορίας, από ότι έχω παρατηρήσει, δεν έχουν οδηγό DVD. Η λύση είναι μόνο το εξωτερικό drive?

Δημοσ.

@undi

Το πιο πιθανό κατάστημα είναι το e-shop καθώς τα υπόλοιπα... ζουν στους δικούς τους ρυθμούς. Για το πότε όμως δεν γνωρίζω κάτι.

Συνήθως 1 μήνα μετά από Αγγλία, λαβαίνοντας υπόψιν eeepc900 και MSI Wind.

Δημοσ.

Πάντως με το Σκροuτζ το βρήκα σε ενα μαγαζί (eee901) στα 495ε ενώ απο Clove όπως τα υπολόγησα -αν δεν κάνω λάθος- έρχεται στα 426ε. Υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος να περιμένει κάποιος να έρθει στο e-shop?

• Super Moderators
Δημοσ.
Then 901 it is!!!! Πράγματι 3 εκατοστά ειναι αρκετά παραπάνω. Και αν όντως κρατά 5 ώρες λολ.... Ειμαι σούπερ κομπλέ. Φασαρία λογικά δεν θα κάνει.... τι να πώ... best buy?

Πολύ καλό και το site Hulk75!!!! Αλλά βρε παιδιά την αντιστοιχία λίρες σε ευρό πως την κάνετε.?

Για την ακρίβεια το 901 xp που έχω με wifi, κρατάει σχεδόν 6 ώρες! Επίσης δεν το ακούς καθόλου και ακόμη και όταν δουλεύει στο full θα πρέπει να είσαι σε ένα μέρος με απόλυτη ησυχία για να ακούσεις ελάχιστά ότι λειτουργεί ο ανεμιστήρας του.

Επίσης για κάποιο λόγο, η αυτονομία του 901 με τα windows xp, είναι κατά μισή ώρα και βάλε καλύτερη σε σχέση με την έκδοση linux (acpi ίσως???)

B)

Δημοσ.

Μια συντομη ερωτηση...

Θελω ενα τετοιο υποφορητο σαν το Asus Eee PC 901 /1000 για να σερφαρω ασυρματα στο μπαλκονι μου, να ειναι μικρο και να παιζει ΚΥΡΙΑ αρχεια HD. Αυτο το θελω για να το συνδεω με την LCD μου και να βλεπω compressed HD αρχεια οπως .mkv (h264), HD wmv, Divx, xvid ολα με καδρο 1280x720 ή και αρχεια με αναλυση 1920χ1080.

Απο οτι ειδα σε καποια sites του εξωτερικου τα φορητα αυτα παιζουν αξιοπρεπεστατα τετοια αρχεια απλα δεν ξερω αν θα πρεπει να εμπιστευτω αυτα τα sites μην τυχον κανουν δολιοφθορες δειχνοντας πραγματα που δεν υφιστανται (αναπαραγωγη flawless HD αρχειων).

Σας παρακαλω επειδη εχω καταλαβει οτι μαλλον μου κανει πειτε μου σας παρακαλω αν τα δοκιμασατε για τετοια χρηση.

Ευχαριστω εκ των προτερων!

:o:o:o:o

Δημοσ.
Μια συντομη ερωτηση...

Θελω ενα τετοιο υποφορητο σαν το Asus Eee PC 901 /1000 για να σερφαρω ασυρματα στο μπαλκονι μου, να ειναι μικρο και να παιζει ΚΥΡΙΑ αρχεια HD. Αυτο το θελω για να το συνδεω με την LCD μου και να βλεπω compressed HD αρχεια οπως .mkv (h264), HD wmv, Divx, xvid ολα με καδρο 1280x720 ή και αρχεια με αναλυση 1920χ1080.

Απο οτι ειδα σε καποια sites του εξωτερικου τα φορητα αυτα παιζουν αξιοπρεπεστατα τετοια αρχεια απλα δεν ξερω αν θα πρεπει να εμπιστευτω αυτα τα sites μην τυχον κανουν δολιοφθορες δειχνοντας πραγματα που δεν υφιστανται (αναπαραγωγη flawless HD αρχειων).

Σας παρακαλω επειδη εχω καταλαβει οτι μαλλον μου κανει πειτε μου σας παρακαλω αν τα δοκιμασατε για τετοια χρηση.

Ευχαριστω εκ των προτερων!

:o:o:o:o

Για playback Full HD ειναι λιγο οριακα αυτα τα μηχανακια. Ισως πρεπει να δεις κατι αλλο...

Δημοσ.

Απο την εμπειρία μου με το MSI wind (οθόνη 10.2'') θα προτεινα το eee1000 .

ΟΙ 1.3'' (ή 3.25 cm) κάνουν τη διαφορά, σε τόσο μικρά notebook.

Δημοσ.
@juliahna12

μαλλον πηγαινε για το 901 για καλύτερη λογικά μπαταρία. Μην ξεχνάς ότι η 7350 μπαταρία είναι μάλλον 6 κελιών και άρα βαρύτερη και μεγαλύτερη. Τέτοιες επιλογές υπάρχουν σε όλα τα netbooks αλλά...το βάρος, μέγεθος και design πάει περίπατο.

Εγώ πάντως προτιμώ λίγο μεγαλύτερο size (10'') και αναπόφευκτα και βάρος (1,3kg), όσο είναι και το mininote. Ως εκεί είναι μια χαρά.

Παρήγγειλα μόλις το Asus 1000H/Black XP από http://www.Clove.co.uk

Έρχεται με DHL λογικά σε 24 ώρες από αναχώρηση. Οπότε αναμένω αύριο ή Σαββατο.

@kirimis

Μάλλον αυτό δινει την αίσθηση, αλλά δεν ενοχλέι (Γράφω από το Mininote στα πόδια μου στην παραλία, no problem at all)

Τελικά το παρέλαβες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...