Προς το περιεχόμενο

Asus Εee PC 900/1000 series

CptBill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 279
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παρείγγειλα Πέμπτη, το έδιωξαν Παρασκευή με DHL (24 ώρες) και τελικά έρχεται Δευτέρα, γιατί η DHL δεν δουλεύει Σ/Κ.

Είναι η δεύτερη αγορά από αυτούς (με πιστωτική), κανένα πρόβλημα, όπως επίσης και στην σχετική έρευνα που είχα κάνει δεν είχα διαπιστώσει τίποτα περίεργα (καθυστερήσεις, μη διαθεσιμότητες κλπ).

Δημοσ.

Τουλάχιστον έλεγξε αν έχει Πανευρωπαική εγγύηση και πες μας τώρα τις διαστάσεις της οθόνης σε σχέση με το wind..

Δημοσ.

Ήρθε το 1000h...

Χμμμ....

Καλό το μέγεθος, πάχυνε λίγο, αλλά πλέον δουλεύεις κανονικά πάνω του. Δεν παύει να είναι μικρό και να χωρά παντού.

Μόλις το άνοιξα, οπότε ειναι νωρίς ακόμη για συμπεράσματα, αλλά κάποια πράγματα φαίνονται αμέσως. Και συνήθως είναι τα άσχημα:

Οθόνη:

Γενικά καλή, αλλά στις 10" χωρούσε άνετα 1280χ768. Μπροστά σε αυτή του Mininote είναι μάλλον ένα κακό αστείο. Δεν έχει βελτιωθεί καθόλου σε σχέση με του 900. Μπορεί να φταίει το οτι προτιμώ τις glossy.

Πληκτρολόγιο:

Πλάκα μας κάνουν...ξέχασαν κάτι στην συναρμολόγηση? Ειδικά η δεξιά πλευρά του βυθίζεται 1-2mm κάθε φορά που πατάω πλήκτρο. (http://picasaweb.google.com/pseudothink/AsusEee1000H/photo#5238574010649234098) Και σαν να μην έφτανε αυτό, ακούγονται και τα γειτονικά πλήκτρα σαν να έχω τερμα μπάσα. Βρωμάει μετατροπή εδώ. Πρέπει να υπάρχει θέμα σε κάποιες παρτίδες, γιατί κάποιοι εχουν το ίδιο πρόβλημα, ενώ κάποιοι άλλοι όχι. ΤΕΣΠΑ. Μέγεθος ΟΚ. Υλικό που θυμίζει Κινέζικο παιχνίδι των 5?. Δεν σχολιάζω σε σχέση με Mininote (αμαρτία) αλλά χειρότερο μάλλον του 900.

TouchPad:

Σαν του 900, λίγο μεγαλύτερο, αργό response, σίγουρα χειρότερο του Mininote. Δεν με απασχολεί γιατί πιστεύω είναι θέμα συνήθειας.

Σαν μηχανάκι δείχνει σφεντόνα, αλλά είναι νωρίς ακόμη, δεν το έχω φορτώσει. Μπαταρία και άλλα μάλλον αύριο γιατί πήρα και άλλο παιχνίδι σήμερα (iPhone) και δεν ξέρω απο που να αρχίσω (και τι ώρα θα τελειώσω).

Πάντως γενικότερη ποιότητα καλή (αλλά αυτό το πληκτρολόγιο βρε παιδί μου λες και είναι από άλλο laptop, δανεικό) καλή βαφή, γυαλιστερό (ναι, δαχτυλιές κλπ), άκαμτο, σταθερή φωτεινή οθόνη. Όποιος θέλει να μάθει κάτι συγκεκριμένο, εδώ είμαι μάλλον ως αργά.

Δημοσ.

Άντε μπράβο!!! Καλή χρήση Hulk!! Άντε και στα δικά μας τώρα!!! Πες μας περισσότερες λεπτομέρειες όταν το γνωρίσεις καλύτερα!!

Δημοσ.

Επιτελους asus eee 1000h στα 410 ευρω περιπου απο Ευρωπαικη χωρα (including shipping) μαζι με 6 cell battery

http://cgi.ebay.co.uk/Asus-Eee-PC-1000-H-80-GB-Notebook-Intel-Laptop-DDR2-1GB_W0QQitemZ170254630458QQihZ007QQcategoryZ177QQtcZphotoQQcmdZViewItem

Οσοι πιστοι.

Επειδη νικαει στα σημεια το msi θα προτιμησω προσωπικα να περιμενω ασπρο msi wind. Εκτος εαν βαρεθω να περιμενω.

Δημοσ.

Παίδες σχετικά με λειτουργικό θα περάσω XP σίγουρα. Το θέμα ειναι ποιά έκδοση να προτιμήσω? Αυτή με τα XP ή με τα LINUX? Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά στον σκληρό:

12GB SSD :shifty: (ASUS EEE PC 901 Windows XP)

20GB (4GB built-in 16GB flash) SSD :shifty: (ASUS EEE PC 901 Linux)

Κατά τ'άλλα νομίζω οτι δεν υπάρχει διαφορά. Άν πάρω των 20GB θα μπορώ να βάλω ΧΡ μετά? Θα έχω κάποιο πρόβλημα? :rolleyes:

Αν κάνω κάποιο λάθος ή έχετε κάποια παρατήρηση πείτε μου σας παρακαλώ γιατί με τρώνε τα χέρια μου για παραγγελία!!!

Δημοσ.
Άν πάρω των 20GB θα μπορώ να βάλω ΧΡ μετά? Θα έχω κάποιο πρόβλημα?

Απολύτως κανένα αρκεί να ξέρεις πως να εγκαταστήσεις τα XP from scratch και να διαθέτεις ένα εξωτερικό CD-DVD Rom...

H Asus μέσα στην συσκευασία του EEE-Pc δίνει πάντα τους drivers σε CD και για τα 2 λειτουργικά!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά αλλά πρέπει όπωσδήποτε να έχω το εξωτερικό CD-DVD Rom??? Δεν παίζει να το κάνω με ενα USB ή DAEMON?

Δημοσ.

Φυσικά κα μπορείς αν περάσεις όλα τα αρχεία του original CD των XP μέσα στο USB stick και φυσικά να το κάνεις bootable. Στην συνέχεια μέσα από το bios του eee-pc θα βάλεις boot from external source ή εν πάσει περιπτώσει κάτι παρεμφερές...

Δημοσ.

Εντάξει τοτε... βέβαια το ''original cd'' των ΧΡ και το πώς κάνω bootable το USB Stick ειναι ενα θεματάκι.... Την επιλογή του Bios OK αλλά τα ΧΡ πρέπει να ειναι Original οπωσδήποτε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...