bekogr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 εχω εναν εξωτερικο σκληρο freecom 80 GB ηταν δωρο μαζι με το conn-x.ο σκληρος λειτουργησε για 6 μηνες αρκετα καλα αλλα ξαφνικα δεν μπορω να δω τα δεδομενα του αλλα ουτε να περασω κατι σε αυτον.οταν τον συνδεω κανει τον χαρακτηριστικο ηχο απο το usb μου λεει οτι υπαρχει νεο υλικο(tray icon) αλλα δεν μπορω να τον βρω στο my computer.παντα τον ειχα χωρισ ρευμα μονο με την παροχη του usb και ολα ηταν οκ.δοκιμασα να τον τροφοδοτησω αλλα παλι τιποτα.το δοκιμασα και σε αλλουw υπολογιστες και ουτε εκει δουλευει!αν μπορει καποιος να βοηθησει γιατι εχω μεσα δεδομενα που χρειαζομαι αμεσα
mikemoisi Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 πήγαινε στο computer δεξί κλικ στο manage και μετά στο disk management και δες αν τον βλέπει τον σκληρο εκεί... και δες αν κατω δεξια στη μπάρα... στην ασφαλή απομάκρυνση τον έχει... και αν τον έχει... αν έχει και το ονομα του σκληρού... διότι αν δεν έχει το ονομα του... έχει χτυπήσει....
bekogr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 στο disk mangment δεν υπαρχει αλλα κατω στην μπαρα υπαρχει κανονικα και αν παω στις ιδιοτητες τον βλεπει και με το ονομα του αλλα δεν υπαρχει πουθενα αλλου αρα δεν μπορω να δω δεδομενα.φυσικα ουτε απο το bios μπορω να τον δω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.