Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με RAM

EKPTOTWS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Μια βοηθεια Παρακαλω..

Εχω στο PC μου 1Gb Ram, και ενδιαφερομαι να παω να αγορασω και αλλο 1Gb. Πως μπορω να ξερω ποια καρτα πρεπει να παρω ωστε να μην εχει προβλημα με την ηδη υπαρχουσα και τι ακριβως διαδικασιες πρεπει να κανω ωστε να τρεχει και με τις δυο?? (Καπου ειχα ακουσει καποτε οτι δεν φτανει απλα να βαλεις την καρτα, κατι πρεπει να κανεις και απο Bios).

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Πες μας αν μπορείς ποια μητρική και ποια μνήμη έχεις.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το cpu-z για να τα δεις αυτά, χωρίς να χρειαστεί να ανοίξεις το κουτί.

Δημοσ.

Αναλογα με την mobo σου.Δηλαδη πρεπει να ξερεις αν μπορει να δεχτει πανω απο 1Gb ram κ αν ισχυει αυτο τοτε να δεις απο το site του κατασκευαστη ποιες ειναι οι προτεινομενες για το μοντελο σου..Αρα βλεπεις με το cpu-z οπως ειπε ο φιλος phanispal την mobo σου και μετα ψαχνεις για το σιτε του κατασκευαστη...Διαφορετικα μας την λες, και το κανουμε εμεις για σενα..

Δημοσ.
Πες μας αν μπορείς ποια μητρική και ποια μνήμη έχεις.

Επειδη ειμαι ασχετος με το θεμα και δεν εχω γνωσεις ωστε να ξεχωρισω τι ακριβως θελετε να δειτε, σας παραθετω φωτος:-)

8tzqarfjzdtbsmwb85u7.png

55o8t5ge93hf2h3svsem.png

ofe5plrgr28d0uw40lu8.png

Ελπιζω να σας βοηθανε οι φωτος

Δημοσ.

Ανέβασε και μια φωτό με την καρτέλα του SPD να δούμε και τι μνήμες φοράς...

Μπορεί να είναι 667άρες ή 800άρες και να έχουν ρυθμιστεί από bios να τρέχουν στα 533.

Δημοσ.

Εχει Slot Λεει, οποτε επειδη τα 2-3-4 ειναι αδεια τα παρουσιαζω συνοπτικα σε μια φωτο μαζι, και το Slot Μονο του

fbwbbozbg1ofyo0qo7ty.png

0b2dm3cqqcz1t3xxrrnr.png

Δημοσ.

Ωραία, τότε πας για αυτήν:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554762

Θα τη βάλεις σε slot του ίδιου χρώματος ώστε να εκμεταλλευτείς το dual channel.

Και λογικά δε θα χρειαστεί καμία ρύθμιση στο bios, θα παίξουν και οι 2 μαζι μια χαρά.

Δημοσ.

Βασικα τυχαινει να εχω μια μνημη Ram απο το αλλο pc που ειχα. Το εβγαλα φωτος για να δειτε εαν κανει αυτο ή πρεπει να παρω αλλο.

Ευχαριστω.

no5me1nl776yk9yb0cb4.jpg

x1u1afsyltw0i7iapua6.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...