Προς το περιεχόμενο

Heroes Season III

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 547
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ πάντως θα ήθελα να ενεργοποιηθεί πάλι η παλιά δύναμη του Peter από το μωρό(ή από οποινδήποτε)και να τον δω πάλι όπως παλιά...

Ναι ρε γμτ. :-(

Ο Πιτ ήταν ο πιο γαμάτος, τώρα έχει καταντήσει.

Δημοσ.
Ναι ρε γμτ. :-(

Ο Πιτ ήταν ο πιο γαμάτος, τώρα έχει καταντήσει.

Για πείτε μου λίγο γνώμη για σενάριο: Petrellis τρώει σπαθιά στην μούρη (το ποιός την ρίχνει θα το δούμε), αποκτά ουλή από s2,s3v1 και παίρνει την δύναμη του Hiro, πάει στο παρελθόν και προσπαθεί να σκοτώσει τον αδερφό του πριν αρχίσει όλο αυτό το μπάχαλο.

Τσπ, το όλο σενάριο καταλήγει στο ότι το μέλλον με τον ένα τρόπο ή τον άλλο δεν αλλάζει και πάντα υπάρχουνε 2 Πέτροι Πετρέλληδες........

Τρελλή loopα....

Δημοσ.

Νερόβραστο και αδιάφορο το επεισόδειο, άλλο ένα επεισόδειο μένει.

Οι προσδοκίες μου για το τέλος της σεζόν είναι... δεν είναι.

Δημοσ.
ναι αλλά το τέλος ήταν λιγάκι ενδιαφέρον...

Εχω βαρεθεί ρε ThReSh να περιμένω τα τελευταία λεπτά μπας και δω κάτι ενδιαφέρον...

• Super Moderators
Δημοσ.
Εχω βαρεθεί ρε ThReSh να περιμένω τα τελευταία λεπτά μπας και δω κάτι ενδιαφέρον...

τότε...

...use the Fast Forward Luke :P

Δημοσ.

Υποψιάζομαι ότι

Ο Γαβριήλ θα πάθει κρίση προσωπικότητας και στο τέλος του επεισοδίου θα συνέλθει. Ο τίτλος του επεισοδίου μου ακούγεται λίγο παραπλανητικός. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν τον διάβασα ήταν ότι θα σπείρει ο Sylar και θα φάει πολύ κόσμο, δηλώνοντας ότι αυτός είναι ο καλύτερος. Παρόλαυτά και διαβάζοντας το recap μυρίζομαι σαπουνόπερα και μονολόγους στο επεισόδιο από μακρυά......

Εμενα ο τιτλοσ μου θυμισε το I am Sam με ενα δολοφονο

Δημοσ.

Eιναι η 1η σειρα που σκεφτομαι παρα πολυ θερμα την προοπτικη να μην δω το volume 5

Aκομα και στο Μπριζον λες "αντε λιγο, αντε λιγο, αντε λιγο να δουμε το τελος"

Εδω σε βοηθαει μεχρι και η δομη να το κοψεις. Γινονται σημαντικα πραγματα σε καθε σεζον που ξεχνιουνται επειδη μας βολευει στην επομενη, ο κομπλεξικος ο Σαιλερ ειναι καλος-κακος-καλος-κακος οποτε λες δεν γαμιεται βαρεθηκα γενικα σου δινει πολλες δυνατοτητες να την κοψεις. Ακομα και το 24 πιο συνοχη εχει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...