Προς το περιεχόμενο

Heroes Season III

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εμενα παλι δεν μου αρεσε κανενα απο τα δυο...

Μπερδεψαν τα παντα, δεν καταλαβα απολυτως τπτ, εγινε ενα απιστευτο κουλουβαχατο...

Μου εδωσε την ιδεα οτι για να το κανουν εντυπωσιακο, μπερδεψαν τα παντα...

Τι δεν καταλαβες? Γραψε και αν καποιος θεωρει οτι εχει καταλαβει καλυτερα μπορει να βοηθησει. Γι'αυτο υπαρχει το forum :)

• Απαντ. 547
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ούτε εμένα μου άρεσαν. Από συνήθεια πλέον και το Heroes να περνάει η ώρα, δεν περιμένω τίποτα.

Ας μην αρχίσω να το αναλύω γιατί θα χώσω με τα παράδοξα και τις πατάτες που κάνουν και θα συγχυστώ :-)

Δημοσ.

Εμένα πάλι μου άρεσε το full action.

O Χίρο έψαχνε για quest… και το δημιούργησε… πολύ γέλιο ο τύπος.

Η Νέμεσις μου θύμισε Run Lola Run …

Ο Iνδός έγινε the fly Comes back

H Μαμά Πετρέλη είναι κορυφαία ηθοποιός.-

Γούσταρα και το δέσιμο με το star Trek στο εισαγωγικό party – και τα αποσπάσματα από τα εφέ.

Δημοσ.

Παπαρια μεγιστη μου φαβηκε το 3χ01

Αντε παλι τα ιδια, δεν μας βγηκε το 2 και το ξαναπιανουμε απο την αρχη, κανεις με fan club δεν πεθαινει, αντε κανας περιφερειακος,ολο οι ιδιοι, τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου, και τα σεναριακα τρικς αρχιζουν και γινονται πιο γελοια

μαλιστα, δεν θα εχουμε, θα φτιαχνουμε τωρα μεταλλαγμενους

εχουν 500 loose ends, σκηνη καπακια στην σκηνη πιο "ηλιθια"(απο την αποψη οτι σε καλει να δεχτεις ή να αγνοοησεις πραγματα) γενικα μαυρο χαλι

Αντε να δω το 3χ02 μπας και το σωζει

τι εγινε?Αποκτισαμε νεο σηματακι trademark?To παλιο τι εγινε?Μας θυμιζε ολυ το facebook?

Δημοσ.

Πολυ μετρια.

Εκτος του υπερ-μπαχαλου που δημιουργηθηκε υπαρχουν τα εξης αρνητικα κατα τη γνωμη μου.

Γελοια ευκολος τροπος ανακαλυψης του πως να δινει ο Σουρες δυναμεις,ετσι επειδη μπορει.

Γελοια αποφαση να το δοκιμασει στον εαυτο του.Τελειως κλισε το οτι ο καλος επιστημονας πεφτει στη παγιδα του ιδιου του εργου του και eventually γινεται κι αυτος villain.Ασε που ΤΙΠΟΤΑ στον χαρακτηρα και τις πραξεις του απο τις προηγουμενες σαιζον δεν προετοιμαζε για κατι τετοιο.Ελλιπης αναπτυξη χαρακτηρα,ελλειψη κινητρων και δικαιολογιων.

Ελλειψη γενικως "συναισθηματος" στις πραξεις και στα οσα γινονται,με αποτελεσμα να "μην μας νοιαζει" για κανεναν απο τους ηρωες.Καμια σχεση δηλαδη με 1η σαιζον.Κοιτα να δεις που τελικα η σειρα ειναι καλυτερη σαν character based drama παρα σαν action φουλ στα εφφε,που μας σερβιρεται τωρα.

Επισης,τρομερα γρηγορος ρυθμος -ολα εγιναν τσακ μπαμ-,που εντελει κανει κακο.

Οι νεκραναστασεις πανε για guiness,ξεπερασαν ακομα και το Lost.

Να μη πως για το save the world.Ενταξει,2 σαιζον το φαγαμε στη μαπα,παλι τα ιδια?Δε λεω,ειναι ισως το μεγαλυτερο κινητρο σε σειρες-ταινιες τετοιου ειδους,αλλα εφοσον 2 σαιζον ειδαμε το ιδιο λιγη πρωτοτυπια-καινοτομια-πρωτοβουλια για κατι καινουριο δε βλαπτει.

Αυτα προς το παρον,υπαρχει γενικως ενδιαφερον,αλλα πρεπει να το χειριστουν σωστα γιατι τα πρωτα δειγματα δεν διαφερουν και πολυ απο την περσυνη σαιζον.

Υ.Γ Τα εφφε παντως καλυτερεψαν και τα σπανε.Απο τα καλυτερα που εχω δει σε σειρα.

Δημοσ.

Γνωμη μου ειναι οτι αυτα που ειδαμε στο 1ο επεισοδιο ειναι αυτα που ειχαν σκοπο να δειξουν στην 2η σεζον. Αποφασισαν να τα πεταξουν ολα σε ενα επεισοδιο για να προχωρησει η σειρα οπως θελουν. Ελπιζω να ειναι καλη γιατι τοτ τρειλερ και το 2ο επεισοδιο αφηνουν πολλες υποσχεσεις.

Δημοσ.

Εγω απο οτι καταλαβα απλα βλεπει τον εγκεφαλο,βρισκει ποιο σημειο ακριβως ειναι υπευθυνο για την δυναμη και το αγγιζει.

Τουλαχιστον αυτο ειδαμε...

Δημοσ.

sheik συμφωνο απολυτα, ειδικα για τον χαρακτηρα του dr suresh.

καταφερανε σταδιακα να το μαμησουν, ωσπου στην αρχη της 3της σεζον ειπαν να το μαμησουν με ποιο γρηγορους ρυθμους. Την κανανε μια απλα διασκεδαστικη και σχετικα αδιαφορη σειρα

Δημοσ.

Ρε παιδια το εχουμε ξαναπει με τον σαιλαρ, απο την πρωτη σεζον.

Η ιδιοτητα του ειναι να καταλαβαινει πως λειτουργουν τα πραγματα..

Ετσι "διαβαζει" τον εγκεφαλο, βρισκει ποιο κομματι ειναι υπευθυνο για την συγκεκριμενη δυναμη και το διαμορφωνει στον δικο του...

Δημοσ.
Ρε παιδια το εχουμε ξαναπει με τον σαιλαρ, απο την πρωτη σεζον.

Η ιδιοτητα του ειναι να καταλαβαινει πως λειτουργουν τα πραγματα..

Ετσι "διαβαζει" τον εγκεφαλο, βρισκει ποιο κομματι ειναι υπευθυνο για την συγκεκριμενη δυναμη και το διαμορφωνει στον δικο του...

Βασικα καπως σαν διπλη δυναμη το εχω καταλαβει.

Η μια πλευρα ειναι αυτο οπως με τα ρολογια(γιαυτο και το τικτικ που ακουμε οταν περνει καποια δυναμη),μπορει να δει πως γινεται κατι, πως λειτουργει, απο μια μηχανη, μεχρι το DNA, μεχρι τον εγκεφαλο. Οταν δει στον εγκεφαλο πως ακριβως ενεργοποειται μια δυναμη το δευτερο σκελος της δυναμης του ειναι οτι μπορει να αλλαξει τον δικο του εγκεφαλο ωστε να το κανει. Δεν νομιζω οτι πρεπει να αγγιξει κατι ή μαλλον οτι χρειαζεται να αγγιξει κατι, παραπανω αποτι ενας μηχανικος πρεπει να αγγιξει ενα μπουλονι ας πουμε, αν μπορει χωρις τοτε χωρις, αν πρεπει να το αγγιξει για να δει τι ρολο βαραει, το αγγιζει

Ο Πετρακης του μελλοντος

αν καταλαβα καλα εχει νεα δυναμη, το να μεταφερει μυαλο ή πνευμα ή κατι τετοιο σε αλλα σωματα?

Παντως εχωντας δει και τα 2 πρωτα κατεληξα οτι εχω δει διπλο επισοδειο Σαντα Μπαρμπαρα με τσακωμο Κρουζ Καστιγιο και Ηντεν Καπγουελ για το αν ο ΣιΣι Καπγουελ ειναι καλος πατερας με λιγοτερη παπαρδελα και περισσοτερο ενδιαφερον

Δημοσ.
Παντως εχωντας δει και τα 2 πρωτα κατεληξα οτι εχω δει διπλο επισοδειο Σαντα Μπαρμπαρα με τσακωμο Κρουζ Καστιγιο και Ηντεν Καπγουελ για το αν ο ΣιΣι Καπγουελ ειναι καλος πατερας με λιγοτερη παπαρδελα και περισσοτερο ενδιαφερον

Δεν λες παλι καλα που υπαρχει και η Νικη στο σηριαλ και την ψιλοπαλευουμε??? Μαπα το καταντησαν και αυτο. Θες να κρατας σημειωσεις για να παρακολουθησεις τι γινεται. 2 επεισοδια ξεκινησα να δω και εψαχνα τα dvd μου, των προηγουμενων σεζον, για να δω που κολλανε ολα αυτα.

Ελεος πια με τον Χιρο Νακαμουρα. Παμε στον τριτο χρονο και αυτος ακομα ψαχνεται??? Μου θυμιζει χαζογκομενα με υπαρξιακα προβληματα. Μας τα σπασαν μια με το σπαθι και μια με το τι θα κανει στο μελλον. Ο κοσμος καιγεται και το νινι ξυριζεται.

Επαναλαμβανομαι αλλα το αξιζει. Παλι καλα που ναι και η Νικη. Θεικη MILF. Αν και η ξανθια του Fringe πιστευω πως θα χει να δωσει και αυτη πολλα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...