Lucifer Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δεν είναι το φετίχ μου. Αυτό που λέει η παράθεση, είναι πως η υποκειμενικότητα είναι υπερεκτιμημένη και πως η έννοια της ομορφιάς είναι σαφώς οριζόμενη από κάποιες μεταβλητές, οι δυνατές τιμές των οποίων δεν αλλάζουν ποτέ. Λαϊκιστί, ναι, η ομορφιά είναι υποκειμενική και εξαρτάται από πολλά πρά(γ)ματα το τι θεωρεί κανείς όμορφο, όλα αυτά τα πράγματα όμως μπορούν να προσδιοριστούν και να προβλεφθούν στατιστικά.
TNT1982 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δεν είναι το φετίχ μου. Αυτό που λέει η παράθεση, είναι πως η υποκειμενικότητα είναι υπερεκτιμημένη και πως η έννοια της ομορφιάς είναι σαφώς οριζόμενη από κάποιες μεταβλητές, οι δυνατές τιμές των οποίων δεν αλλάζουν ποτέ. Λαϊκιστί, ναι, η ομορφιά είναι υποκειμενική και εξαρτάται από πολλά πρά(γ)ματα το τι θεωρεί κανείς όμορφο, όλα αυτά τα πράγματα όμως μπορούν να προσδιοριστούν και να προβλεφθούν στατιστικά. δηλαδη οχι?
TNT1982 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Τσάμπα και το "λαϊκιστί". φιλε σε πληροφορω οτι δεν εργαζομαι σε λαικη αγορα.
Fidelio Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 εγω προσωπικα σαυτη την ηλικια μαλλον θα διαλεγα ομορφια. Βασικά αυτό το "θα διάλεγα" με κόλλησε λίγο και με έφερε στο εξής, τόσα χρόνια έλεγα μου αρέσει αυτή γιατί είναι ωραία, ή μου αρέσει αυτή γιατί έχει μυαλό , τέλος πάντων πάντα εντόπιζα μια αιτία και σκεφτόμουνα. Αυτό στο οποίο έχω καταλήξει όσον αφορά το θέμα που θίγεις, είναι πως στην ουσία ΠΟΤΕ δεν διάλεξα εγώ και πως όλες οι αιτιότητες ήταν απλά ψευδαισθήσεις. Στην ουσία σε διαλέγει ...μόνο του. Αυτό φυσικά δεν αναιρεί την ομορφιά του, το αντίθετο μάλιστα... εκεί που λες οτι τα έχεις δει όλα , ξαφνικά αιφνιδιάζεσαι απο του πουθενά.
-WISE- Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Βασικά αυτό το "θα διάλεγα" με κόλλησε λίγο και με έφερε στο εξής, τόσα χρόνια έλεγα μου αρέσει αυτή γιατί είναι ωραία, ή μου αρέσει αυτή γιατί έχει μυαλό , τέλος πάντων πάντα εντόπιζα μια αιτία και σκεφτόμουνα. Αυτό στο οποίο έχω καταλήξει όσον αφορά το θέμα που θίγεις, είναι πως στην ουσία ΠΟΤΕ δεν διάλεξα εγώ και πως όλες οι αιτιότητες ήταν απλά ψευδαισθήσεις. Στην ουσία σε διαλέγει ...μόνο του. Αυτό φυσικά δεν αναιρεί την ομορφιά του, το αντίθετο μάλιστα... εκεί που λες οτι τα έχεις δει όλα , ξαφνικά αιφνιδιάζεσαι απο του πουθενά. το εξηγεις λιγο?γτ ειναι και περασμενη η ωρα και δεν λειτουργω... τι εννοεις σε διαλεγει μονο του?σε καθε μια βρισκεις το αντιστοιχο κομματι ικανο να σε γοητευσει?
kleidokratwr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Ανέφερες την μαγική λέξη ''Πυργί" και με ξεσήκωσες για τα καλά. Αυτά σε παρακαλώ τα κρατάνε κρυφά! Δεν είναι μέρη για όλους. Φαληράκι θα το κάνουμε; Υ.Γ Πέρσι τέτοια εποχή το Πυργί είχε έλλειψη σε Τεκίλα. Είχα αγοράσει όλο το στοκ. Hell yeah. Στο πυργί αξίζουν μόνο oi τριγύρω παραλιάρες. Το υπόλοιπο δεν.. απλα δεν... Πες μου οτι σύχναζες και After. Αυτό μόνο. Τελος.
Berolinezos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Βασικά αυτό το "θα διάλεγα" με κόλλησε λίγο και με έφερε στο εξής, τόσα χρόνια έλεγα μου αρέσει αυτή γιατί είναι ωραία, ή μου αρέσει αυτή γιατί έχει μυαλό , τέλος πάντων πάντα εντόπιζα μια αιτία και σκεφτόμουνα. Αυτό στο οποίο έχω καταλήξει όσον αφορά το θέμα που θίγεις, είναι πως στην ουσία ΠΟΤΕ δεν διάλεξα εγώ και πως όλες οι αιτιότητες ήταν απλά ψευδαισθήσεις. Στην ουσία σε διαλέγει ...μόνο του. Αυτό φυσικά δεν αναιρεί την ομορφιά του, το αντίθετο μάλιστα... εκεί που λες οτι τα έχεις δει όλα , ξαφνικά αιφνιδιάζεσαι απο του πουθε Δέν σε διαλέγει αυτό εσύ το διαλέγεις βάζοντας κάθε φορά διαφορετικά κριτήρια όπως εξυπνάδα ή ομορφιά ή χαρακτήρας ή συνδιασμό αυτών των κριτηρίων. Αλλάζοντας το κριτήριο αλλάζει και η επιλογή σου.
Fidelio Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Well αν το εξηγήσω περισσότερο θα χαθεί ο ρομαντισμός του, βασικά σε πολλές περιπτώσεις δεν επιλέγουμε αυτό που είμαστε καλά καλά , όχι μόνο για το ταίρι που νομίζουμε οτι εμέις διαλέγουμε. Το μυαλό μπορεί να παίζει περίεργα παιχνίδια ή αλλιώς η χημεία του εγκεφάλου αν θες.
-WISE- Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 τωρα μας μπερδεψες περισσοτερο.αντε ρε αναλυσε το λιγο! τεσπα.στανταρ παντως παιζει ρολο η ηλικια που βρισκεσαι καθε φορα... που ειναι οι (λιγες) γυναικες του φορουμ να μας πουνε και αυτες??πιστευω θαχει ενδιαφερον!
De@th L0rd Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Εγω διαλέγω μια με μεγάλα βυζιά και να μην μου τα πρήζει.
iwannam Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 η ηλικια δεν νομιζω οτι εχει αμεση σχεση..καθε φορα ειναι σαν την πρωτη φορα, ειναι διαφορετικη. οι εμπειριες ισως σε κανουν να σκεφτεσαι λιγο αλλα κ παλι.. η χημεια που ειπε κ ο fidelio
-WISE- Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Εγω διαλέγω μια με μεγάλα βυζιά και να μην μου τα πρήζει. αρα κοιτας εξωτερικη εμφανιση και λιγοτερο χαρακτηρα...:lol: η ηλικια δεν νομιζω οτι εχει αμεση σχεση..καθε φορα ειναι σαν την πρωτη φορα, ειναι διαφορετικη. οι εμπειριες ισως σε κανουν να σκεφτεσαι λιγο αλλα κ παλι.. η χημεια που ειπε κ ο fidelio εγω πιστευω οτι εχει.γτ αλλο πραγμα ψαχνεις στα 20.αλλο στα 40 αλλο στα 50...
iwannam Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 αναφερομουν στον τροπο που αντιμετωπιζεις μια σχεση. επειδη ειναι διαφορετικος ανθρωπος καθε φορα,η συμπεριφορα θα ειναι διαφορετικη. το ΄εγω τον θελω ετσι κ ετσι...΄ ειναι λαθος κατα τη γνωμη μου. χρειαζεται ποικιλια στη ζωη, απο τον καθε ανθρωπο μαθαινεις κ απο κατι ξεχωριστο.
-WISE- Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 αναφερομουν στον τροπο που αντιμετωπιζεις μια σχεση. επειδη ειναι διαφορετικος ανθρωπος καθε φορα,η συμπεριφορα θα ειναι διαφορετικη. το ΄εγω τον θελω ετσι κ ετσι...΄ ειναι λαθος κατα τη γνωμη μου. χρειαζεται ποικιλια στη ζωη, απο τον καθε ανθρωπο μαθαινεις κ απο κατι ξεχωριστο. σωστο αυτο που λες.πιστευω οτι καμια φορα,αναλογως τον ανθρωπο,υπαρχει περιπτωση να αλλαζει διαθεση και γουστα εσκεμενα απλα για να ειναι ευτυχισμενος.αλλα παει αλλου η κουβεντα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.