Προς το περιεχόμενο

Στεγαστικό δάνειο.

apoces

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος κατα τα 2/3 εξ αδιαιρέτου,ενός σπιτιου και θέλω να αγοράσω το υπόλοιπο.συνολικά το σπίτι είναι 340 μ2 αλλά είναι κατασκευής του 1900 περίπου με χαμηλή αντικειμενική αξία(περίπου 85000).μου ζητάει γύρω στις 50000 (τιμή σαν οικόπεδο).εγώ θέλω να πάρω στεγαστικό για την αγορά και μετά για ανακαίνιση.μήπως γνωρίζει κανείς αν δικαιούμαι επιδότησης από το ελληνικό δημόσιο? είμαι παντρεμένος με 1 παιδί και έχω εισοδημα 19000 το χρόνο.

Δημοσ.

μια ερώτηση στο ΚΕΠ της περιοχής σου θα σε διαφωτίσει πλήρως, λογικά θα σου δώσουν και φυλλάδιο με πληροφορίες για την επιδότηση για πρώτη κατοικία.Εκτός κι αν εδώ υπάρχει κανείς που δουλεύει σε ΚΕΠ!

Δημοσ.

Νομίζω ότι η επιδότηση επιτοκίου πρώτης κατοικίας (μάλλον για αυτό αναφέρεσαι), ισχύει μέχρι κάποιο εισόδημα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά για κάθε οικογένεια, και ίσως απαιτείται να μην έχεις κάποιο διαμέρισμα - μονοκατοικία στο όνομα σου.

Οπωσδήποτε όμως πρέπει να ρωτήσεις φοροτεχνικό - λογιστή ή να το ψάξεις καλά πριν κάνεις οτιδήποτε.

Επίσης δεν ξέρω αν υπάρχουν επιδοτήσεις για διατηρητέα (αν είναι όμως διατηρητέο μπαίνεις σε άλλα λούκια όσον αφορά το τι μπορείς να κάνεις στο ακίνητο).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...