Προς το περιεχόμενο

NVIDIA PHYSX

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oπου υποστηριζεται το physX ναι, θα δεις τεραστια βελτιωση.

Οπου δεν, απειροελαχιστα πραγματα, αυτα που βλεπεις δλδ παντα οταν αναβαθμιζεις drivers.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ έχω την 9800GT και στο Nvidia Control Panel δεν μου βγάζει την επιλογή για PhysX, το Dark Void υποστηρίζει PhysX και μου λέει να μπω

στο Nvidia Control Panel και να το ενεργοποιήσω από εκεί, έχω κατεβάσει τους τελευταίους οδηγούς!! Τί παίζει;

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καν η επιλογή "set physx configuration" ή είναι απενεργοποιημένη και δε σε αφήνει να την αλλάξεις;

Δημοσ.
Εγώ έχω την 9800GT και στο Nvidia Control Panel δεν μου βγάζει την επιλογή για PhysX, το Dark Void υποστηρίζει PhysX και μου λέει να μπω

στο Nvidia Control Panel και να το ενεργοποιήσω από εκεί, έχω κατεβάσει τους τελευταίους οδηγούς!! Τί παίζει;

στο συγκεκριμένο μουφοπαίχνιδο υπάρχει η επιλογή μέσα απο τα options να το ενεργοποιήσεις..

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καν επιλογή στον πίνακα ελέγχου για PhysX. Στο παιχνίδι το οποίο είναι όντως μούφα το έχω στο Low, για να βάλω παραπάνω μου λέει να το ενεργοποιήσω από τον πίνακα ελέγχου της Nvidia.

Δημοσ.

το παιχνιδι αποτι εχω καταλαβει επειδη ειναι κονσολατο θελει ξεχωριστη καρτα γραφικων για να αναλαβει την επεξεργασια φυσικης μιας και η κοσνολα δεν εχει PPU!

Mπορειτε βεβαια να κατεβασετε το PhysX Patch απο το nzone.com (300MB ειναι :-D) δεν ξερω αν λειτουργει αλλα για να το εχει εκει παιζει και να δουλεβει

Δημοσ.
Oσοι εχουμε ΑΤΙ μας ενδιαφερει καθολου αυτο το PhysX? Aν το δουμε στη Προσθ/ση να το βγαλουμε?

Την ίδια απορία έχω και εγώ. Εγκατέστησα κάποιο παιχνίδι και ξαφνικά εμφανίστηκε στο control panel ενώ έχω κάρτα intel GMA45. Τι δουλεία κάνει αυτό το πράγμα?

Δημοσ.

για να μην ανοίγω νέο θέμα. για δεύτερη κάρτα μονο για Physx σε δίαυλο PCIx 4x ποια θα κάνει καλύτερη δουλειά?

8600GTS

9500GT

GT220

Δημοσ.

ok, κάτι βρήκα ψάχνοντας. αν τα shader cores αναλαμβάνουν το Physx έχουμε (με ελάχιστο τα 32 cores)

8600 = 9500 (32 cores) < 220 (48 cores) < 9600 (64) < 240 (112)

οποτε η 220 μάλλον είναι καλή επιλογή στα 50e αλλα και καμια 9500 ίσως. παραπάνω νομίζω ότι χαραμίζονται οι κάρτες

Δημοσ.
Γιατί όμως δεν βγάζει την επιλογή στο Control Panel της Nvidia?

οταν μπαινεις μεσα στα 3d settings δεν σου εχει την επιλογη για τα physx??

δοκιμασε να ξαναπερασεις τους driver της καρτας

http://www.nvidia.com/object/win7_winvista_32bit_196.21_whql.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...