pctechgr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Έχει περάσει κάποιος xp σε satellite u300 χωρίς εξωτερικό floppy;
million_voices Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Έχει περάσει κάποιος xp σε satellite u300 χωρίς εξωτερικό floppy; αν η εταιρεια δινει drivers για XP απλα ενσωματωνεις τους sata drivers του chipset στο cd των win με το nlite
pctechgr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 έχω δοκιμάσει κάποιους drivers αλλά τίποτα, με το nlite του λες προσθήκη drivers, του δείχνεις τον φάκελο με τους drivers και μετά απλά φτιάχνεις το cd, Οκ μέχρι εδώ, μετά κάνω boot αλλά και πάλι τίποτα, μάλλον δεν έχω βρει τους σωστούς drivers
myst77 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 φίλε εγώ το έχω κάνει και όλα OK θα πας στο http://www.toshiba-europe.com και απο εκεί θα κατεβάσεις drivers και μετά με το n-lite τους βάζεις σε νέο cd με XP o driver λέγεται storage manager νομίζω...
pctechgr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 όταν κάνεις επανεκίνηση με το νεο cd δεν θέλει να τους πατήσεις f6 για επιπλέον drivers, υποθέτω τους φορτώνει μόνο του?
myst77 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 φυσικά τα φορτώνει κατευθείαν με το n-lite επιλέγεις attach drivers, επιλέγεις τον driver που έχεις κατεβάσει, διαλέγεις σαν attach μορφή txt (κάπως έτσι έχει επιλογή το n-lite)διαλέγεις το 965χχχ , φτιάχνεις το νέο iso και το καις
pctechgr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Να σαι καλά όλα οκ, τελικά είχα λάθος έκδοση drivers, ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.