Sta Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα, Κάνοντας μία βόλτα στη Νότια Εύβοια, νότια της Καρύστου (στο δρόμο προς Πλατανιστό για όποιον ξέρει), έστριψα σε ένα δρόμο δεξιά και ανεβαίνοντας το βουνό για 1-2 χιλιόμετρα συνάντησα αυτή την είσοδο: http://rapidshare.com/files/139530856/area.JPG Η αριστερή πινακίδα γράφει: "Danger of Death" και μέσα από τα κάγκελα διακρίνονται κάτι σαν μεταλλικά μανιτάρια. Επίσης, υπήρχε μέσα εκεί κάτι σαν κτίσμα για στρατιωτικούς (; ) σκοπούς. Η περιοχή αυτή είναι σε μία κορυφή του βουνού και έχει καταπληκτική θέα. Μήπως γνωρίζει κανείς τι ακριβώς είναι;;;
De@th L0rd Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Θα με κάνεις όταν θα είμαι στο χωριό να πάρω το αμάξι και να πάω εκεί.Πάντως άνετα μπορείς να μπείς μέσα.Μήπως είναι κανα πειραματικό εργαστήριο για μετεωρολογικούς σκοπούς?
KWSN_Men Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Τη φωρογραφία δε την βλέπω αλλά προφανώς στρατιωτικές εγκαταστάσεις (και μπορώ να φανταστώ και ποια μονάδα).
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 που ειναι η photo οεο ; α λαθος μπορει και να μην το εβγαλες photo...
Sta Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Νομίζω μπορείτε να τη δείτε τη φωτό, έτσι; De@th L0rd, από ποιο χωριό είσαι;
GCMH Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Για αυτό το πράγμα μιλάς; Πράγματι φαίνεται περίεργο...
nikos_e34 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 area 51 η εκει κρατανε οι στρατιωτικοι και η ΕΥΠ παγωμενους με υγρο αζωτο τους τελευτεους εναπομειναντες των ΕΛ που ηρθαν απο την ανδρομεδα το 1999 και προξενησαν δυνατο σεισμο επειδη ο αρχηγος τους ο Α' ρχδς ξεχασε την ταχυτητα και εβαλε μπρος με αποτελεσμα να τρακαρει στη γη αλλη εκδοχη να ειναι οι S300 εκει και τα φανταρια που τους φυλανε να κανουν κοντρες με τα σαξοραλα τους λιγο παρακατω στο δρομο για να αγορασουν 2 σουβλακια επειδη χρωσταν ακομα τα σαξοραλα αλλη εκδοχη ειναι υποσταθμος της ΔΕΗ γμστα παω για υπνο
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 μπουντιασα καλοκαιριατικα... καλυτερα πηγαινε για υπνο...
Sta Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Όπως επεσήμανε ο φίλος πιο πάνω πρόκειται για την περιοχή που βρίσκεται γύρω από εδώ: (37°59'35.52"N, 24°29'44.33"E). Εγώ βρέθηκα στην είσοδο της περιοχής οπότε δεν είχα την εικόνα του σχήματος που έχει και του τι βρίσκεται εκεί. Είναι σε αρκετά ψηλό σημείο: σαν οροπέδιο ψηλά στο βουνό. Έχει κανείς καλή ορατότητα προς Αιγαίο αλλά και προς Ευβοικό. Δε νομίζω ότι έχει σχέση με τη ΔΕΗ μιας και δεν είδα τίποτε σχετικό (Μ/Σ κ.τλ.). Επίσης, το κτίσμα που είδα δε μου φάνηκε για αποθήκη που μπορεί να περιέχει πυραύλους κ.τλ. Ο δρόμος που ανέβηκα για να φτάσω εκεί ήταν τσιμεντένιος και αρκετά φαρδύς, πολύ καλός για τα δεδομένα της περιοχής μιας και το οδικό δίκτυο της Ν. Εύβοιας είναι κακό. Προφανώς απαιτείται απρόσκοπτη πρόσβαση και κάτω από κακές καιρικές συνθήκες αφού το χειμώνα πιθανότατα θα πιάνει και χιόνι εκεί πάνω. Η πρώτη μου εντύπωση ήταν ότι ήταν μετεωρολογικός σταθμός αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος. Το σχήμα που μας δείχνει το Google Earth πάντως μου φαίνεται περίεργο.
KWSN_Men Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Στρατιωτική εγκατάσταση είναι. Τίποτα περίεργο. Και για να σας φύγει η περιέργεια, είναι και ο λόγος που δεν υπάρχουν αιολικά πάρκα εκεί κοντά.
Sta Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Είναι πολύ πιθανό. Απλώς δε γνωρίζω εκεί κοντά κάποια μονάδα. Ξέρεις κάτι περισσότερο;
KWSN_Men Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Υπάρχουν ειρηνικές θέσεις και πολεμικές θέσεις. Αυτό φτάνει νομίζω.
Swimmer21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 φωτογραφιες απο Google Earth Πραγματικα περιεργο...
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Υπάρχει μια περίπτωση να έχουμε και στην Ελλάδα κατι τέτοιο: http://en.wikipedia.org/wiki/Wullenweber
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.