Προς το περιεχόμενο

Αινιγματική τοποθεσία στη Ν. Εύβοια

Sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν είναι και μεγάλης κλίμακας στην εθνική ασφάλεια, όποιος έχει να μας δείξει τίποτα στρατηγικές θέσεις αντιβαλλιστικών πυραύλων στο googlemaps, η πατρίδα θα είναι περήφανη γι' αυτόν.

:rolleyes:

Δημοσ.

Τελικά είναι στρατιωτική βάση ή ραδιοβοήθημα; Και οι δύο σίγουροι φαίνεστε.. Ραδιοβοηθημα χωρίς κεραία;

Δημοσ.

Νομίζω ότι το ραδιοβοήθημα βρίσκεται χαμηλότερα και σχετικά κοντά στο σημείο που λέω. Είναι πολύ κοντά στον κεντρικό δρόμο και είναι μία μικρή περιοχή με κεραίες που μοιάζουν να είναι για αυτό το σκοπό.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η διαμόρφωση της περιοχής που σας επεσήμανα και όχι κάτι άλλο. Προφανώς και δεν έχει να κάνει με θεωρίες συνομωσίας, εξωγήινους ή οτιδήποτε άλλο. Απλώς είμαι περίεργος για το τι ακριβώς είναι.

Δημοσ.
Σωστά, αυτό πρέπει να είναι. Thanks.

Να σαι καλά ,απλά καλό είναι να αποφεύγουμε όλοι να πλησιάζουμε πολύ κοντά σε τέτοιες εγκαταστάσεις....όπως καταλαβαίνεις είναι τεραστιες ψηστιέρες....

Δημοσ.
για silo μου μιαζει τωρα τι μπορει να εχει μεσα !!!!

Ζωοτροφές για τον χειμώνα :lol:

Δεν είναι και μεγάλης κλίμακας στην εθνική ασφάλεια, όποιος έχει να μας δείξει τίποτα στρατηγικές θέσεις αντιβαλλιστικών πυραύλων στο googlemaps, η πατρίδα θα είναι περήφανη γι' αυτόν.

:rolleyes:

Σιγά μην περιμένει ο γείτονας να του δείξουμε εμείς στο googlemaps κάποιες θέσεις. ;)

Και έπειτα αν κάποια θέση θεωρείται στατηγικής σημασίας νομίζω καλύπτεται από κάποιο συνεφάκι που έτυχε όλο τυχαία να περνάει συνέχεια από εκεί την ώρα που πέρναγε και ο δορυφόρος και έτσι δεν έχουμε εικόνα. :lol: Τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις που κοιτούσα έπεσα δυστηχώς σε συνεφάκια....

Δημοσ.

Σιγά μην περιμένει ο γείτονας να του δείξουμε εμείς στο googlemaps κάποιες θέσεις. ;)

Και έπειτα αν κάποια θέση θεωρείται στατηγικής σημασίας νομίζω καλύπτεται από κάποιο συνεφάκι που έτυχε όλο τυχαία να περνάει συνέχεια από εκεί την ώρα που πέρναγε και ο δορυφόρος και έτσι δεν έχουμε εικόνα. :lol: Τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις που κοιτούσα έπεσα δυστηχώς σε συνεφάκια....

Ο γείτονας ξέρει πολλά περισσότερα από το googlemaps. Αλλά ειλικρινά, αυτό δεν έχει καμία σημασία ούτε και είναι αλληλένδετο μ' αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ και με αυτό που είναι σωστό.

Δημοσ.

α ρε KWSN_Men με τις ειρηνικες σου τοποθεσιες και τις μυστικες στρατιωτικες βασεις.. μαλλον γιαυτο δεν θα υπαρχουν αιολικα παρκα ναι ναι ωραιος.. :lol:

Δημοσ.
α ρε KWSN_Men με τις ειρηνικες σου τοποθεσιες και τις μυστικες στρατιωτικες βασεις.. μαλλον γιαυτο δεν θα υπαρχουν αιολικα παρκα ναι ναι ωραιος.. :lol:

Αυτή η μαλακία που έγραψες, τι προσφέρει στη συζήτηση; Είπα εγώ για μυστικές στρατιωτικές βάσεις; Αμφισβητείς αυτό που λεω; Απάντησε με επιχειρήματα.

Δημοσ.
Τη φωρογραφία δε την βλέπω αλλά προφανώς στρατιωτικές εγκαταστάσεις (και μπορώ να φανταστώ και ποια μονάδα).

Στρατιωτική εγκατάσταση είναι. Τίποτα περίεργο. Και για να σας φύγει η περιέργεια, είναι και ο λόγος που δεν υπάρχουν αιολικά πάρκα εκεί κοντά.

Υπάρχουν ειρηνικές θέσεις και πολεμικές θέσεις. Αυτό φτάνει νομίζω.

εσυ που την ειδες τη στρατιωτικη εγκατασταση ρε μεγαλε και πηρες και φορα με τοση σιγουρια? μαρεσει που μας ειπες και το λογο που δεν υπαρχουν αιολικα παρκα εκει κοντα.. code name "ειρηνικες θεσεις" τρομαρα σου :lol::lol::lol::lol: αλλα νταξει πως θα μαζεψεις κατι χιλιαδες ποστ να εισια πρωτη μουρη στο καβουρι...

Δημοσ.
εσυ που την ειδες τη στρατιωτικη εγκατασταση ρε μεγαλε και πηρες και φορα με τοση σιγουρια? μαρεσει που μας ειπες και το λογο που δεν υπαρχουν αιολικα παρκα εκει κοντα.. code name "ειρηνικες θεσεις" τρομαρα σου :lol::lol::lol::lol: αλλα νταξει πως θα μαζεψεις κατι χιλιαδες ποστ να εισια πρωτη μουρη στο καβουρι...

1. Tα posts στ μπλα μπλα δε μετράνε.

2. Έτυχε με τα χεράκια μου (για λογαριασμό άλλων) να γράψω (αρνητικές) απαντήσεις του στρατού για μελέτες αιολικών πάρκων στη νότια Εύβοια.

3. Γνωρίζεις αν υφίσταται ο όρος ειρηνικές και πολεμικές θέσεις στρατιωτικών μονάδων;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...