agpr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Απωθημένο το είχες να μπορέσεις να του πεις πως έκανε λάθος, έτσι; Πώς το λένε οι αγγλοθρεμένοι; Α, ναι! Get a life.
Sta Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Ο γείτονας ξέρει πολλά περισσότερα από το googlemaps. Αλλά ειλικρινά, αυτό δεν έχει καμία σημασία ούτε και είναι αλληλένδετο μ' αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ και με αυτό που είναι σωστό. Η σήμανση του χώρου και η εύκολη πρόσβαση σε αυτόν υπεδείκνυε ότι δεν είναι στρατιωτική θέση. Οπότε, δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα να συζητάμε σχετικά εδώ. Η μόνη απορία που μου μένει είναι γιατί έχει "αποψιλωθεί" τόσο μεγάλη έκταση και σε σχήμα κυκλικού δίσκου. Έχω την εντύπωση ότι το navaid που είναι εκεί καλύπτει μικρό κομμάτι της περιοχής. Λεπτομέρειες θα μου πείτε...
likoyrgos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Είναι ραδιοβοήθημα του Ελ. Βενιζέλος. Μάλιστα την εποχή που γίνονταν η εγκατάσταση υπήρχαν αρκετές κινητοποιήσεις απο τους ντόπιους.
damian1977 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατι ειναι παντα τοσο κακο να παρχει λιγο μυστηριο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.