Προς το περιεχόμενο

Πρόταση αγοράς για μνήμες

eon.s60

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις μνήμες. θα κάνουν παρέα σε μια Abit Ip35Pro.

Ποια μου προτείνεται και αν δεν βαριέστε και γιατί.

Ευχαριστώ.

1. OCZ OCZ2P10004GK DDR2 4GB (2X2GB) PC2-8000 1000MHZ PLATINUM EDITION DUAL CHANNEL KIT Eshop - ? 89.00

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555269

2. 4GB G.Skill DDR2 PC2-8000 TT (PI) Series (5-5-5-15) Dual Channel kit w/ PI Heatsinks memoryc.com - ? 84.00

http://www.memoryc.com/computermemory/ddr2ram/4gbgskillpc28000piseriescl5kit.html

3. 4GB G.Skill DDR2 PC2-8000 PQ Series (5-5-5-15) Dual Channel kit memoryc.com ?81.00

http://www.memoryc.com/computermemory/ddr2ram/4gbgskill1000pc28000pq.html

Δημοσ.

Το θέμα είναι αν γνωρίζει κανεις τίποτα για τα dims. Μήπως κάποια πάνε καλύτερα από τα αλλα σε oc. Η οτιδήποτε άλλο. Είναι στην ίδια κατηγορια όλα ναι...

Δημοσ.

Τα 4gb?Πολλά μπορεί να κάνει...Να "θρέψει" τα αχόρταγα vista,να βάλει textures στο crysis,να τα αξιοποιήσει σε video/photo editing...

Και γενικότερα να δώσει άλλον "αέρα" στο PC..

Δημοσ.

Μπαίνουν σε οποιαδήποτε μητρική σηκώνει τουλάχιστον 4GB. Είναι εκμεταλλεύσιμα από οποιοδήποτε 64bit λειτουργικό σύστημα. Ο sarakinos φαντάζομαι πως αναφέρεται στο γεγονός ότι τα Vista έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις σε μνήμη.

Δημοσ.

εγω δεν θα σου προτινα καμια απο αυτες.

θα σου προτινω kingston.

γιατι?

γιατι εχουν εφορου ζωης warranty.

τη σημενει αυτο?

οτι ο κατασκευαστης εμπυστευεται το προιον του, που αυτο με την σειρα του σημενει οτι ειναι αξιοπηστες.

• Super Moderators
Δημοσ.
εγω δεν θα σου προτινα καμια απο αυτες.

θα σου προτινω kingston.

γιατι?

γιατι εχουν εφορου ζωης warranty.

τη σημενει αυτο?

οτι ο κατασκευαστης εμπυστευεται το προιον του, που αυτο με την σειρα του σημενει οτι ειναι αξιοπηστες.

duh και οι 3 μνήμες του 1ου post έχουν εφόρου ζωής warranty, το γράφει ξεκάθαρα και στα 3 links...

(honestly, u failed... :P)

Δημοσ.

Επειδή το είχα ψάξει πολύ το θέμα, Crucial BallistiX πάρε. Ειδικά άμα βρείς πουθενά κιτ BL2KIT12864AA804 (τέτοιες έχω, αλλά τώρα που παρήγγειλα ένα δεύτερο κιτ δεν υπήρχαν της ίδιας παρτίδας), που φοράει τσιπάκια Micron D9GMH, όρμα... Πιάνουν 1260 σε 5-4-4-8 με τάση 2.65V...

Πάντως και αυτές της παρτίδας BL2KIT12864AA80Α (σαν αυτές που παρήγγειλα χθες), λογικά GMH φοράνε...

Γενικότερα, η IP35 Pro καλό θα είναι να συνδυαστεί με GMH. Και κάποιες G.Skill φοράνε.

Εdit: Το χρονισμό που γράφω τον έπιασε ένα παληκάρι από άλλο forum στο οποίο γράφω (και αυτός IP35 Pro)

Δημοσ.
Επειδή το είχα ψάξει πολύ το θέμα, Crucial BallistiX πάρε. Ειδικά άμα βρείς πουθενά κιτ BL2KIT12864AA804 (τέτοιες έχω, αλλά τώρα που παρήγγειλα ένα δεύτερο κιτ δεν υπήρχαν της ίδιας παρτίδας), που φοράει τσιπάκια Micron D9GMH, όρμα... Πιάνουν 1260 σε 5-4-4-8 με τάση 2.65V...

Πάντως και αυτές της παρτίδας BL2KIT12864AA80Α (σαν αυτές που παρήγγειλα χθες), λογικά GMH φοράνε...

Γενικότερα, η IP35 Pro καλό θα είναι να συνδυαστεί με GMH. Και κάποιες G.Skill φοράνε.

Εdit: Το χρονισμό που γράφω τον έπιασε ένα παληκάρι από άλλο forum στο οποίο γράφω (και αυτός IP35 Pro)

Εγώ δεν θα τις έπαιρνα αυτές ξανά, ακόμη κι αν υπηρχαν σε 2*2 gb.

Πολλά προβλήματα με τους χρονισμούς και με bsods τα οποία ακόμη με παιδεύουν και γενικά δεν μπορώ να καταλήξω, αν κάποια από τις μνήμες είναι ελλατωματική ή αν φταίει η συμβατότητα με την mobo.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...