Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 λογικά θα δίνει "ξεροσφύρι" τις χαρτοπετσέτες η Dominos δεν λέει και πολλά αλλά ευτυχώς δεν έχει τα χάλια της Pizza Hut... (let the flame begin!)
Chrisxxx Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 πολιτικη καταστηματος το λεμε τωρα.οχι οτι τσιγκουνευονται τις χαρτοπετσετες!(κακιουλα) φαση λαδοκολλας
CensoredX Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 λογικά θα δίνει "ξεροσφύρι" τις χαρτοπετσέτες η Dominos δεν λέει και πολλά αλλά ευτυχώς δεν έχει τα χάλια της Pizza Hut... (let the flame begin!) Ιιιιιικ! Ιεροσυλος! Deutschland+Cheesy Crust=WIN οτι και αν λες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 ναι τρελό win...πέταξα πέρσυ κομμάτι σε πεινασμένο αδέσποτο σκύλο, το μύρισε και έφυγε...
TNT1982 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 ναι τρελό win...πέταξα πέρσυ κομμάτι σε πεινασμένο αδέσποτο σκύλο, το μύρισε και έφυγε... γενικα το mass production φαγητο εχει πολλα ελαττωματα κατα την γνωμη μου.Οσο και να προχωρησει η τεχνολογια και η επιστημη,σε αυτο το θεμα η τεχνη και η μαστορια θα κανουν την καθε μηχανουλα-εργοστασιο-γραμμη παραγωγης να φανταζει λιγοτερο απαραιτητη .... (της πιτσας ρομαντζο)
adi32 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Απο οσο γνωριζω οι πιτσες ειναι 2 ειδων 1) Αμερικανικη (χατ ζεας ντομινο κλπ) που ειναι σε φουρνο κανονικο και ζυμαρι χοντρο και 2) Ιταλικη με λεπτη ζυμη και σε φουρνο με ξυλα παλια που εμενα απο Δυτικα προαστια ετρωγα πολυ corner και LA Pergola στον Κορυδαλλο (Ιταλικο στυλ) Μετα το γυρισα σε Χατ που μου αρεσε αλλα τελευταια τη σιχαθηκα την ψωμουρα Οποτε τωρα γυρισα σε Ιταλικη παλι Η Benvenuto ειναι σχετικα καλη και η Fontanina αλλα νομιζω ειναι μονο Ν προαστια
Ntinaras Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 ξεθαβω το υπερτατο τοπικ γιατι πεινασα. καλη πιτσαρια στα νοτια προαστια?
panosno1com Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 στη γειτονια μου (μενω κοντα στο λιμανι , κοντα στα κρητικα) ειναι μια καλη πιτσαρια , 6 ευρω αν την παρεις ο ιδιος απ το καταστημα , giga size και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Αν σε ενδιαφερει πες μου , αλλα απ το αιγαλεω ειναι ενα μικρο ταξιδακι κατα μια εννοια..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.