Προς το περιεχόμενο

Καλη πιτσαρια!

Tomahawk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

λογικά θα δίνει "ξεροσφύρι" τις χαρτοπετσέτες :P

η Dominos δεν λέει και πολλά αλλά ευτυχώς δεν έχει τα χάλια της Pizza Hut... (let the flame begin!)

Δημοσ.
πολιτικη καταστηματος το λεμε τωρα.οχι οτι τσιγκουνευονται τις χαρτοπετσετες!(κακιουλα)

φαση λαδοκολλας ;)

Δημοσ.
λογικά θα δίνει "ξεροσφύρι" τις χαρτοπετσέτες :P

η Dominos δεν λέει και πολλά αλλά ευτυχώς δεν έχει τα χάλια της Pizza Hut... (let the flame begin!)

Ιιιιιικ! Ιεροσυλος!

Deutschland+Cheesy Crust=WIN οτι και αν λες:P

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι τρελό win...πέταξα πέρσυ κομμάτι σε πεινασμένο αδέσποτο σκύλο, το μύρισε και έφυγε...

Δημοσ.
ναι τρελό win...πέταξα πέρσυ κομμάτι σε πεινασμένο αδέσποτο σκύλο, το μύρισε και έφυγε...

γενικα το mass production φαγητο εχει πολλα ελαττωματα κατα την γνωμη μου.Οσο και να προχωρησει η τεχνολογια και η επιστημη,σε αυτο το θεμα η τεχνη και η μαστορια θα κανουν την καθε μηχανουλα-εργοστασιο-γραμμη παραγωγης να φανταζει λιγοτερο απαραιτητη ....

(της πιτσας ρομαντζο)

Δημοσ.

Απο οσο γνωριζω οι πιτσες ειναι 2 ειδων

1) Αμερικανικη (χατ ζεας ντομινο κλπ) που ειναι σε φουρνο κανονικο και ζυμαρι χοντρο

και 2) Ιταλικη με λεπτη ζυμη και σε φουρνο με ξυλα

παλια που εμενα απο Δυτικα προαστια

ετρωγα πολυ corner και LA Pergola στον Κορυδαλλο (Ιταλικο στυλ)

Μετα το γυρισα σε Χατ που μου αρεσε αλλα τελευταια τη σιχαθηκα την ψωμουρα

Οποτε τωρα γυρισα σε Ιταλικη παλι

Η Benvenuto ειναι σχετικα καλη και η Fontanina αλλα νομιζω ειναι μονο Ν προαστια

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

στη γειτονια μου (μενω κοντα στο λιμανι , κοντα στα κρητικα) ειναι μια καλη πιτσαρια , 6 ευρω αν την παρεις ο ιδιος απ το καταστημα , giga size και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Αν σε ενδιαφερει πες μου , αλλα απ το αιγαλεω ειναι ενα μικρο ταξιδακι κατα μια εννοια..!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...