Προς το περιεχόμενο

Eπιλογή Monitor 26''.

JIMBOAthens

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή αυτές τις μέρες αλλάζω όλο τον εξοπλισμό μου (pc, monitor) θα ήθελα τις απόψεις σας για την επιλογή οθόνης στις 26 ίντσες.

Οι 2 μονομάχοι είναι η SAMSUNG SYNCMASTER 2693HM (€470) και η LG W2600HP-BF (€499). Σαν outsider να αναφέρω και την ViewSonic VX2835WM στις 28'' με €100 παραπάνω... :P

Εννοείται ότι είναι δεκτές όλες οι εναλλακτικές προτάσεις από εσάς! ;)

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

η Samsung και η ViewSonic είναι με TN Panel...

η LG είναι με S-IPS...

προφανώς θα προτιμήσεις την LG...

Δημοσ.

Ολα ειναι σχετικα....Υπαρχουν S-IPS και S-IPS διαφορων ποιοτητων....Μπορει να προσφερουν καλυτερες οπτικες γωνιες αλλα τωρα πια στα υπολοιπα δεν εχουν τεραστιες διαφορες...

Εγω θα ελεγα να κοιταξει και τα 2 απο κοντα πριν αποφασισει....

Εξαλλου στα τεστ παιρνει απλα "Good" βαθμολογια...

http://www.prad.de/en/monitore/review/2008/review-lg-w2600hp.html

• Super Moderators
Δημοσ.

πιστεύω ότι θα είναι καλύτερο από τα monitors με TN Panel και από την στιγμή που η τιμή του είναι μια χαρά γιατί να μην το προτιμήσει?

• Super Moderators
Δημοσ.

για κακό...αλλά προφανώς δεν ισχύει πάντα, γούστα είναι αυτά, δεν του αρέσει η LG...

• Super Moderators
Δημοσ.

από ότι θυμάμαι στο topic που έχουν ανοίξει στο thelab.gr το Πλαίσιο έχει το καλό revision

Δημοσ.
από ότι θυμάμαι στο topic που έχουν ανοίξει στο thelab.gr το Πλαίσιο έχει το καλό revision

Αν ισχύει αυτό, την παρήγγειλα... χτές. :-D

Έψαξα λίγο στο thelab αλλα απλά αναφέρουν οτι υπάρχουν 2 μοντέλα ενα με ΤΝ κι ενα με SIPS που έχουν σχεδόν τον ίδιο κωδικό (W2600HP-BF & PF).

To Πλαίσιο έχει σίγουρα την BF με το SIPS. Αλλα δε ξέρω αν τους έχει μείνει παλιό στοκ ή έχουν και οθόνες καινούριες (Μάιος και μετά)

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν παίζει αυτό, το διαφημίζουν στο site ότι είναι S-IPS, δεν βγάζει απλά το συμπέρασμα από τα χαρακτηριστικά της ο αγοραστής...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...