Προς το περιεχόμενο

προβλημα εκκινησης υπολογιστη

giannisxt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σας χαιρετω παιδια μιας και ειναι το πρωτο μου μηνυμα στο φορουμ και εκτιμω καθε σας βοηθεια!!λοιπον το προβλημα μου τωρα:κολλησα τον ιο antivirrusxp2008 απο καποια σελιδα και εχω το εξης προβλημα.εχω βγαλει υποθετικα πλεον το antivirxp2008 που δημιουργησε ολο το προβλημα και οταν λεω υποθετικα εννοω οτι δεν εμφανιζεται πλεον στην οθονη μου και δεν βγαζει και popup αλλα πλεον οταν ανοιγω τον υπολογιστη γινεται το εξης:φορτωνονται τα windows και οταν μπαινει στην επιφανεια εργασιας μου δειχνει μονο τη φωτο που εχω ως backround και κανενα αλλο εικονιδιο.παταω ctrl+alt+del και βγαινει το task manager.παταω αποσυνδεση χρηστη και μετα απο λιγη ωρα μου βγαζει οτι ο explorer δεν ανταποκρινεται και παταω τερματισμο προγραμματος οποτε και γινεται αποσυνδεση χρηστη και με βγαζει στην επιφανεια οπου πρεπει να διαλεξω λογαριασμο χρηστη για να το φορτωσει.διαλεγω το λογαριασμο μου και δουλευει κανονικα,φορτωνει δηλαδη και εικονιδια κανονικα.σε αυτη τη φαση ολα δουλευουν κανονικα εκτος απο τον explorer.δωστε καμια βοηθεια παιδια γιατι εχω φαει πολλες ωρες απο χτες και μου εχουν σπασει τα νευρα!!!!τα προγραμματα που χρησιμοποιησα ειναι τα Malwarebytes' Anti-Malware και Spybot - Search & Destroy.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...