Azerothe Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 ρε μιναρες ειναι ασφαλες να δουλευω τον q6600 με 1.4v???? η μετα απο λιγο καιρο θα μου μεινει στο χερι????
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 όχι δεν πρόκειται να σου μείνει στο χέρι ρε γρόθε...
Azerothe Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 ευχαριστω για την απαντηση...τι ειναι ομως ο γροθος????αχ ρε thresh μια φορα να μιλησεις ελληνικα και τι στον κοσμο....
Azerothe Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 α ...να σου πω επισης,αν βγαζει λαθος στο prime95 τοτε παει να πει οτι μεχρι εκει ητανε η να δωσω λιγο ρευμα ακομα και θα φτιαξει????
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 τι ειναι ομως ο γροθος????αχ ρε thresh μια φορα να μιλησεις ελληνικα και τι στον κοσμο.... γρόθος είναι στα Κρητικά ο μινάρας...(δεν είμαι από Κρήτη απλά το έχω ακούσει πολλές φορές ) α ...να σου πω επισης,αν βγαζει λαθος στο prime95 τοτε παει να πει οτι μεχρι εκει ητανε η να δωσω λιγο ρευμα ακομα και θα φτιαξει???? θεωρητικά ναι...
HellasVagabond Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Καμια φορα βοηθαει και το να αφαιρεσεις ρευμα αντι να προσθεσεις.. Οπως και να εχει οσο περισσοτερο προσθετεις τοσο μεγαλυτερες θερμοκρασιες θα εχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.