Praetorianos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Ούτε να το σκεφτεις...1 ευρώ την ημέρα=30 ευρώ τον μηνα ααλλα...σε βαζουν να πληρωνεις 30 ευρω για 12 μηνες δηλ.=360. Δηλαδη 360 ευρω εχει το φαγητο που σου φερνουν για ενα μηνα αλλα εσυ αυτον τον ενα μηνα θα τον πληρωσεις σε 12 μηνιαιες δοσεις.. Να σου πω την αλήθεια δεν πολυκατάλαβα τι εννοείς εδώ. 30 ευρώ για 12 μήνες μας κάνει όντως 360 ευρώ αλλά αυτό σημαίνει φαγητό για ένα χρόνο, όχι? Από τα λεγόμενα σου φαντάζομαι ότι μπορεί να έχεις ασχοληθεί γι αυτό αν μπορείς πες λεπτομέρειες Plz.
Chrisxxx Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Αν καταλαβα καλα εννοει οτι πληρωνεις 1ευρω τη μερα για 1 χρονο αλλά αυτο ισχυει για το φαγητο μονο ενος μηνα. Δηλαδη 1 μηνα φαγητου το πληρωνεις με δοσεις 1 χρονο.
Praetorianos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Κι εγώ από τα γραφόμενα αυτό κατάλαβα αλλά ελπίζω να είναι παρεξήγηση. Γιατί αν πάω και μου πουν κάτι τέτοιο θα τους πάρει αυτοστιγμεί ο διάολος.. Άκου εκεί 360 ευρώ σε άπειρες δόσεις, τους γύφτουλες που έχουν για μαρκετινγκ
Tomahawk Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Φιλε μου απο Φεβρουαριο θα ειμαι και εγω φοιτητης εκτος Αθηνας και ηδη εχω αρχισει να μαθαινω να μαγειρευω. Δεν γινεται αλλιως! Μην ακουω βλακειες για Gili Diet κλπ! Θα μαγειρευεις μια normal ποσοτητα για να τρως 2 μερες (να ειναι καλα οι φουρνοι μικροκυματων) αρα θα φτιαχνεις 3 φαγητα (το πολυ) συνολο την εβδομαδα. Ασε που θα μπορεις να πηγαινεις 2 μερες την εβδομαδα να τρως στη σχολη και να γλυτωνεις καποιο γευμα σπιτι. Μην δινεις κοροιδιστικα λεφτα συνεχεια σε σουβλακια, πιτσες, σαντουιτς κλπ! Οσο για το οτι βαριεσαι να παιρνεις υλικα και να μαγειρευεις... Δυστυχως ετσι ειναι η φοιτητικη ζωη μακρια απο το σπιτι σου! Στο κατω κατω μπορεις να πηγαινεις Super Market 1 φορα καθε 2 εβδομαδες και να παιρνεις τα απαραιτητα υλικα που θα χρειαστεις τις επομενες μερες! Φυσικα βολευει και η προταση του φιλου πιο πανω που λεει να μαζευεστε 3-4 φιλοι σε ενα σπιτι τις περισσοτερες μερες της εβδομαδας και να τρωτε μαζι με κοινα εξοδα για τα υλικα, ετσι θα σας βγαινει και πιο οικονομικα και πιο ξεκουραστα! Ελπιζω να βοηθησα!
livewire Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Λοιπόν, η θρυλάρα έμεινε απ'έξω και είμαι down, γι'αυτό θα είμαι σύντομος: Αυτό με τα πχιάτα, ξέχνα το, δεν μπορεί να σου χαλάσει όοοολο το πρόγραμμα! Αν δεν είσαι τυπάκι της τάξης, μη σκάς! Πλένε τα πιάτα κάθε 2-3 μέρες ξέρω γω. Φοιτητής είσαι. Νεροχύτης νιμού = σιγά ταβγά. Delivery 2 φορές τη βδομάδα δεν είναι κάτι τραγικό. Βρες ένα μαγειρείο που το εμπιστεύεσαι και είναι κοντά και πήγαινε να συλλέγεις το γεύμα σου αυτοπροσώπως. Φιτ φορ φαν. Επίσης, το βάρος σου(και το σουλούπι σου) δεν εξαρτάται μόνο από το τι καταναλώνεις, αλλά και από το τι καις. ...αν η δικιά σου δεν τα καταφέρνει με τα τηγάνια και τις κατσαρόλες, -η φύση σε γενικές γραμμές είναι δίκαιη- κάπου αλλού θα κρύβει ταλέντα(όχι η φύση). Τέλος, αν είσαι τόσο γκαντέμης πια, βάλε τις τάπες σου και βγες να παίξεις μπάλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.