Προς το περιεχόμενο

Πως μπορουμε να συνδεσουμε την TV με το PC?

kalnik3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδες,

θελω να συνδεσω το PC με την TV, ωστε να δειχνει οτι και η TV. Αλλα το προβλημα ειναι οτι η τηλεοραση δεν εχει av-out, αλλα με ειπαν οτι υπαρχει ενα συστημα που μετατρεπει το scart av-in σε scart av-out. Αληθευει αυτο ή αερολογιες λεω??

Αν ναι, μετα ποιο λογισμικο θα χρησιμοποιησω για την προβολη??

Επισης να τονισω οτι διαθετω ΤV-tuner me video-in sto PC

ευχαριστω προκαταβοληκα για οποιαδηποτε βοηθεια:-)

Προς Mods:

ανοιξα το ιδιο θεμα στην κατηγορια DivX και DVD authoring, ας το διεγραψουν παρακαλω γιατι εγω δε μπορω:o

Δημοσ.

απο σο το ψαξα στα γρήγορα θα πρέπει να παρεις ενα καλωδιο που απο την μια μερια να ειναι σε s-video που θα συνδεεται στον Η/Υ και απο την αλλη σε RCA κιτρινο στην τν

Ίσως σε βοηθήσει και αυτό

http://dvr.about.com/od/tvcapturemethods/ht/ht1.htm

Δημοσ.

εξηγησε λιγο καλυτερα τι θες να κανεις

να παρεις εικονα απο την τιβι και να τη δωσεις στο πισι λες?

για ποιο λογο να το κανεις αυτο αφου εχεις tv tuner

δε νομιζω να υπαρχει τηλεοραση που εχει video out

Δημοσ.

Όλες οι σύγχρονες τηλεοράσεις που διαθέτουν 21pin Euroconnector (scart) διαθέτουν αυτομάτως και Video out (βρίσκεται σε κάποιο από τα 21 pin). Επομένως την εικόνα μπορείς να την μεταφέρεις με μία καλωδίωση μέσω της θύρας Video-IN της κάρτας σου στον υπολογιστή. Αν και δεν καταλαβαίνω και εγώ γιατί θέλεις να το κάνεις αυτό από την στιγμή που έχεις κάρτα TV πάνω στο PC.

Για το "σύστημα" Scart IN-OUT που αναφέρεις να σου πω ότι είναι απλά ένας αντάπτορας που συνδέεται απλά στο scart της τηλεόρασής σου και από την άλλη έχει 3 RCA εισόδους-εξόδους ('Hxoς Left-Right και video). Eεκεί πάνω απλά συνδέεις 3 καλώδια λοιπόν RCA σε RCA που από την άλλη μεριά τα βάζεις στις αντίστοιχες υποδοχές Line IN της κάρτας σου.

Ο αντάπτορας αυτός έχει πάνω ένα switchεράκι για να αλλάζει τη συνδεσμολογία σου από IN σε OUT και αντιστρόφως. Επομένως όταν θέλεις να δώσεις εικόνα από την TV στο PC το switcheράκι πρέπει να βρίσκεται στην θέση OUT. Αντιθέτως όταν θες να δώσεις εικόνα στην TV (π.χ. από ένα DVD player) το switcheράκι πρέπει να βρίσκεται στην θέση IN και φυσικά οι άλλες άκρες τν 3 RCA καλωδίων στις αντίστοιχες εξόδους της συσκευής που έχεις ενώσει στην TV σου...

Αυτά...

Δημοσ.

το ανταπτορακι αυτο το εχω αλλα το χρησιμοποιω σε συκευες οπως φιλμνετ βιντεο κλπ που πρεπει να δινουν video out

εισαι σιγουρος οτι υπαρχει τιβι που δινει video out ετσι ?

και για ποιο λογο να δωσει ?

(μονο σε προτζεκτορα θα χρησιμευε ισως αλλα δε το εχω ξανακουσει)

Δημοσ.

Ναι τις περισσότερες φορές δίνει γιατί απλούσταστα έχει full scart (συνδεδεμένα και τα 21 Pinάκια). Μπορεί να χρησιμεύσει στο να συνδέσεις την TV σου με εικόνα και ήχο πάνω στον AV ενισχυτή σου.

Οι περισσότερες TV διαθέτουν πάνω από 1 scart (συνήθως 2 ή 3) αλλά στο μεγαλύτερο ποσοστό μόνο το ένα scart (συνήθως αυτό με την αρίθμηση 1) δίνει video-out...

Μια δοκιμή θα σε πείσει...

Δημοσ.

καταρχην ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις σας

η τηλεοραση μου διαθετει οντως 21 pin και μολις προμηθευτηκα το ανταπτορα που λετε

ξεκιναω δοκιμη και σε λιγο θα σας πω εντυπωσεις:-)

βλεπω οτι μερικοι ρωτανε το λογο

λοιπον, θελω να κανω capture διαφορα πραματα(αγωνες, εκπομπες κτλ)

ελα που το tuner μου ειναι μαπα και δεν πιανει καλα τα περισσοτερα καναλια, ενω η τηλεοραση τα πιανει ολα τζαμιB)

Δημοσ.
θελω να κανω capture διαφορα πραματα(αγωνες, εκπομπες κτλ) ελα που το tuner μου ειναι μαπα και δεν πιανει καλα τα περισσοτερα καναλια, ενω η τηλεοραση τα πιανει ολα τζαμιB)

Δέχονται το ίδιο RF σήμα? Παίρνουν από την ίδια κεραία? Για δοκίμασε να σκατζάρεις τα καλώδια της κεραίας στο δεκτάκι με την TV σου για να δεις τι παίζει... .)

Δημοσ.

Αν έχεις βίντεο, μπορείς να συνδέσεις την κεραία πάνω του και να συνδέσεις το βίντεο με την κάρτα με ένα καλώδια από scart σε rca και να ρυθμίσεις στο πρόγραμμα να δείχνει την πηγή video in.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...