kalnik3 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Γεια σας παιδες, θελω να συνδεσω το PC με την TV, ωστε να δειχνει οτι και η TV. Αλλα το προβλημα ειναι οτι η τηλεοραση δεν εχει av-out, αλλα με ειπαν οτι υπαρχει ενα συστημα που μετατρεπει το scart av-in σε scart av-out. Αληθευει αυτο ή αερολογιες λεω?? Αν ναι, μετα ποιο λογισμικο θα χρησιμοποιησω για την προβολη?? Επισης να τονισω οτι διαθετω ΤV-tuner me video-in sto PC ευχαριστω προκαταβοληκα για οποιαδηποτε βοηθεια Προς Mods:ανοιξα το ιδιο θεμα στην κατηγορια DivX και DVD authoring, ας το διεγραψουν παρακαλω γιατι εγω δε μπορω
Technology fan Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 απο σο το ψαξα στα γρήγορα θα πρέπει να παρεις ενα καλωδιο που απο την μια μερια να ειναι σε s-video που θα συνδεεται στον Η/Υ και απο την αλλη σε RCA κιτρινο στην τν Ίσως σε βοηθήσει και αυτό http://dvr.about.com/od/tvcapturemethods/ht/ht1.htm
adi32 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 εξηγησε λιγο καλυτερα τι θες να κανεις να παρεις εικονα απο την τιβι και να τη δωσεις στο πισι λες? για ποιο λογο να το κανεις αυτο αφου εχεις tv tuner δε νομιζω να υπαρχει τηλεοραση που εχει video out
darksoho33 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 αυτο που λες δεν γινεται. εκτος και αν θελεις να πεις κατι αλλο
JIMBOAthens Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Όλες οι σύγχρονες τηλεοράσεις που διαθέτουν 21pin Euroconnector (scart) διαθέτουν αυτομάτως και Video out (βρίσκεται σε κάποιο από τα 21 pin). Επομένως την εικόνα μπορείς να την μεταφέρεις με μία καλωδίωση μέσω της θύρας Video-IN της κάρτας σου στον υπολογιστή. Αν και δεν καταλαβαίνω και εγώ γιατί θέλεις να το κάνεις αυτό από την στιγμή που έχεις κάρτα TV πάνω στο PC. Για το "σύστημα" Scart IN-OUT που αναφέρεις να σου πω ότι είναι απλά ένας αντάπτορας που συνδέεται απλά στο scart της τηλεόρασής σου και από την άλλη έχει 3 RCA εισόδους-εξόδους ('Hxoς Left-Right και video). Eεκεί πάνω απλά συνδέεις 3 καλώδια λοιπόν RCA σε RCA που από την άλλη μεριά τα βάζεις στις αντίστοιχες υποδοχές Line IN της κάρτας σου. Ο αντάπτορας αυτός έχει πάνω ένα switchεράκι για να αλλάζει τη συνδεσμολογία σου από IN σε OUT και αντιστρόφως. Επομένως όταν θέλεις να δώσεις εικόνα από την TV στο PC το switcheράκι πρέπει να βρίσκεται στην θέση OUT. Αντιθέτως όταν θες να δώσεις εικόνα στην TV (π.χ. από ένα DVD player) το switcheράκι πρέπει να βρίσκεται στην θέση IN και φυσικά οι άλλες άκρες τν 3 RCA καλωδίων στις αντίστοιχες εξόδους της συσκευής που έχεις ενώσει στην TV σου... Αυτά...
adi32 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 το ανταπτορακι αυτο το εχω αλλα το χρησιμοποιω σε συκευες οπως φιλμνετ βιντεο κλπ που πρεπει να δινουν video out εισαι σιγουρος οτι υπαρχει τιβι που δινει video out ετσι ? και για ποιο λογο να δωσει ? (μονο σε προτζεκτορα θα χρησιμευε ισως αλλα δε το εχω ξανακουσει)
JIMBOAthens Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Ναι τις περισσότερες φορές δίνει γιατί απλούσταστα έχει full scart (συνδεδεμένα και τα 21 Pinάκια). Μπορεί να χρησιμεύσει στο να συνδέσεις την TV σου με εικόνα και ήχο πάνω στον AV ενισχυτή σου. Οι περισσότερες TV διαθέτουν πάνω από 1 scart (συνήθως 2 ή 3) αλλά στο μεγαλύτερο ποσοστό μόνο το ένα scart (συνήθως αυτό με την αρίθμηση 1) δίνει video-out... Μια δοκιμή θα σε πείσει...
kalnik3 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 καταρχην ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις σας η τηλεοραση μου διαθετει οντως 21 pin και μολις προμηθευτηκα το ανταπτορα που λετε ξεκιναω δοκιμη και σε λιγο θα σας πω εντυπωσεις βλεπω οτι μερικοι ρωτανε το λογο λοιπον, θελω να κανω capture διαφορα πραματα(αγωνες, εκπομπες κτλ) ελα που το tuner μου ειναι μαπα και δεν πιανει καλα τα περισσοτερα καναλια, ενω η τηλεοραση τα πιανει ολα τζαμι
JIMBOAthens Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 θελω να κανω capture διαφορα πραματα(αγωνες, εκπομπες κτλ) ελα που το tuner μου ειναι μαπα και δεν πιανει καλα τα περισσοτερα καναλια, ενω η τηλεοραση τα πιανει ολα τζαμι Δέχονται το ίδιο RF σήμα? Παίρνουν από την ίδια κεραία? Για δοκίμασε να σκατζάρεις τα καλώδια της κεραίας στο δεκτάκι με την TV σου για να δεις τι παίζει... .)
micos000 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Αν έχεις βίντεο, μπορείς να συνδέσεις την κεραία πάνω του και να συνδέσεις το βίντεο με την κάρτα με ένα καλώδια από scart σε rca και να ρυθμίσεις στο πρόγραμμα να δείχνει την πηγή video in.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.