Προς το περιεχόμενο

norton internet security

lambros00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παλικαρια, αγορασα προσφατα το νορτον, αλλα η λαμακια δεν αφινει να ανοιξουν καποιες ιστοσελιδες...

εχει πουθενα καμια τετοια επιλογη???

μου χει σπασει τα φρυδια!!!

Δημοσ.
ρε παλικαρια, αγορασα προσφατα το νορτον, αλλα η λαμακια δεν αφινει να ανοιξουν καποιες ιστοσελιδες...

εχει πουθενα καμια τετοια επιλογη???

μου χει σπασει τα φρυδια!!!

σου χει βγαλει πανω στο browser μια μπαρα που λεει fraud monitor?λογικα αυτο και καλα σε ''προστατυει'' δηλ σου σπαει τα νευρα....

Δημοσ.

ελα ρε γιγαντα pirobati...

οχι, δεν βλεπω καμια τετοια επιλογη πουθενα...

εννοεις στην νεα μπαρα που εχει δημιουργηθει απο το νορτον??

αν ναι, δεν εχω τετοια επιλογη...

Δημοσ.

Υπαρχει επιλογη στο Norton που απενεργοποιει το internet scanning.Επισης να υποθέσω οτι μπαινεις με Internet Explorer?Aν ναι, τοτε βάλε Mozilla Firefox.Το γιατι το ξερουν 8εκ χρηστες που τον κατεβασαν σε 24 ωρες....Η ασφαλεια ερχεται 1η και μετα η ταχυτητα....)

Δημοσ.
ελα ρε γιγαντα pirobati...

οχι, δεν βλεπω καμια τετοια επιλογη πουθενα...

εννοεις στην νεα μπαρα που εχει δημιουργηθει απο το νορτον??

αν ναι, δεν εχω τετοια επιλογη...

δεν διευκρινισες αν εχεις antivirus σκετο η κατι αλλο..οταν ειχα χρ ειχα norton internet secutiry και μου το χε στον browser και μου σπαγε τα νευρα.

:shifty:low-bap:shifty:

Δημοσ.

παιδια, θενξ για τιν βοιθια σασ...

λοιπν, εχω:

norton internet security, μοζιλλα & χρ προ...

αλλα, δεν μπορω να βρω τιν επιλογη που μου λετε πανω στον μπροουζερ ρε γαμ@το!!!

Δημοσ.
παιδια, θενξ για τιν βοιθια σασ...

λοιπν, εχω:

norton internet security, μοζιλλα & χρ προ...

αλλα, δεν μπορω να βρω τιν επιλογη που μου λετε πανω στον μπροουζερ ρε γαμ@το!!!

δεν ειναι επιλογη ειναι toolbar τεσπα μπορει να μην την εχεις ψαξε μεσα στο antivirus σιγουρα εκει εχει καποια επιλογη να το σταματησεις..οταν το εκανες εγκατασταση μηπως σε ρωτησε αν επιτρεπεις στον mozilla να εχει access στο internet και ειπες οχι?

Δημοσ.
δεν ειναι επιλογη ειναι toolbar τεσπα μπορει να μην την εχεις ψαξε μεσα στο antivirus σιγουρα εκει εχει καποια επιλογη να το σταματησεις..οταν το εκανες εγκατασταση μηπως σε ρωτησε αν επιτρεπεις στον mozilla να εχει access στο internet και ειπες οχι?

δεν αφινει να ανοιξουν καποιες ιστοσελιδες...

Καπου το λεει στα settings αν ψαξεις θα το βρεις...δν το εχω και για να σου πω που ειναι γμτ...:mrgreen:

Δημοσ.

μπαινει μοζιλα, αλλα οχι δε ολες τισ σελιδες...

μερικες δεν τισ αφινει!!!

εχω ξετσεκαρει οτι μου φαινεται να εχει σχεσι, αλλα κ παλι τιποτα...

αν μου ζαλισει πολυ τα φρυδια ακομα, θα τιν σουταρω τιν λαμακια!!!

Δημοσ.

http://service1.symantec.com/Support/nav.nsf/docid/2006102408475806?Open&src=hot&docid=2008013123020406&nsf=nav.nsf&view=docid&seg=hho&lg=en&ct=us

δες εδω και αν χρειαστεις κατι πες μας ειναι απο site της εταιρειας οδηγος για το προβλημα σου υποθετω.ελπιζω να σε βοηθησει!ενημερωσε αν πετυχαμε τιποτα :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...