Προς το περιεχόμενο

Creperie στα Δυτικα Προαστια και οχι μονο.... ?

HellasVagabond

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιεργο θεμα αλλα μιας και μου ανοιξε η ορεξη για κρεπα και εφοσον δεν υπαρχει πουθενα online καποιος τροπος να βρω που υπαρχουν τετοια μαγαζια ανοιγω αυτο το θεμα για να μαζεψουμε ολοι πληροφοριες σε περιπτωση που ανοιξει και σε αλλους η ορεξη για κρεπα :)

Ξερει κανεις λοιπον καποιο μαγαζακι με καλες κρεπες ? Στα Δυτικα προαστια με βολευει περισσοτερο αφου εδω μενω αλλα καλο θα ηταν να αναφερουμε και αλλα μερη αφου δεν ειμαι μονο εγω εδω.

Δημοσ.

Εχει πολυ ωραιες κρεπες-βαφλες στο IL Gusto στο Αιγαλεω, βεβαια εκανε ανακαινιση τωρα το καλοκαιρι αλλα πιστευω θα εχει ανοιξει, θα περασω αυριο αν ειναι να δω, επειδη μενω Αιγαλεω και θα σου πω...

Δημοσ.

εν τω μεταξυ κρεπα στα ελληνικα ειναι λαγκίτα :P

γμτ και εμενα μου ανοιξε αλλα εδω ειναι αγνωστες (ω ναι δεν ξερουν τι σημαινει κρεπα)

Δημοσ.

λαλαγκιτα λεγεται, το il gusto στο αιγαλεω ειναι απεναντι μου και ακομα δεν το εχω επισκεφτει.

το κορυφαιο που ακουσα σε μια κρεπερη προσφατα.

μπαινει μεσα ενας κυριος γυρω στα 45-50 και λεει:

καλησπερα θα ηθελα μια κρεπα, ρωταει ο υπαλληλος τι θα θελαται να εχει η κρεπα?

και ο τυπος του δειχνει το μπολ που ειναι η ζυμη με το νερο.

τα συμπερασματα δικα σας

Δημοσ.
το il gusto στο αιγαλεω ειναι απεναντι μου και ακομα δεν το εχω επισκεφτει.

Χανεις φιλε μου, και εγω που μενω Αιγαλεω πηγαινω σιγουρα 1 φορα την εβδομαδα...

Ειναι καλη creperie!

Δημοσ.

Στην Αργυρουπολη θα βρεις το "New Deli"...πολυ ωραιες κρεπες + οτι το μαγαζι ειναι ανοιχτο 24ωρες οποιαδηποτε μερα...:-)

Oποτε θελησεις κρεπα,απλα πηγαινε ...μπορεις κ να παραγγειλεις...

Δημοσ.

Ανεβειτε λιγακι προς τα πανω - Νεα Ερυθραια - και θα φατε ισως απο τις καλυτερες κρεπες που εχετε φαει ποτε..Το μαγαζακι νομιζω οτι λεγεται "Το Ξυλινο" ή καπως ετσι...

Δημοσ.

Πολυ καλές κρέπες έχει και η Feticcio στη Γλυφάδα (λίγο πιο κάτω απ' το Πλαίσιο). Πολύ νόστιμες και μεγαλύτερες σε μέγεθος απ' τις συνηθισμένες.

Δημοσ.

Το Il Gusto που ειναι ακριβως παιδες ?

( Εξαφανιστηκα γιατι διαλυσα την Maximus Formula, Επεστρεψα ομως με την Rampage Formula και 220ευρω λιγοτερα στην τσεπη :P )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...