Προς το περιεχόμενο

ATV

assassins greed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μηπως ξερετε αν η lInhai ειναι καλυτερυ απο τη ymc και kymco να ειναι καλυτερυ απο τηv yamaha η και η κινεζικες ειναι καλυτερες...,ποιες απο ολες τις μαρκες θα ειναι καλυτερυ...

Δημοσ.

[offtopic]

Πόσο χρονών είσαι άπληστε εκτελεστή ? :lol:

Το γράφει στο profile το παιδί ωρέ :P

Διαπιστώνω πως είμαι θύμα του χάσματος γενεών. Απ' τα ATV, lInhai, ymc, kymco και yamaha, μόνο την τελευταία ξέρω.

[/offtopic]

Δημοσ.
[offtopic]

Το γράφει στο profile το παιδί ωρέ :P

Διαπιστώνω πως είμαι θύμα του χάσματος γενεών. Απ' τα ATV, lInhai, ymc, kymco και yamaha, μόνο την τελευταία ξέρω.

[/offtopic]

Δεν καταλαβα τι λες φιλε μου τελικα ποια ειναι καλυτερυ και ποιο profile

Δημοσ.

Φίλε μου δε θέλω να σε προσβάλω ,αλά ελπίζω να μη γραφείς έτσι και εκτός internet. Θέλω να πιστεύω ότι όλα αυτά τα λάθη είναι λόγο βαρεμάρας και γρήγορης πληκτρολόγησης.

Σε διαφορετική περίπτωση τι να πω.. εγώ θα ντρεπόμουν να συμπληρώσω έστω και μια απλή αίτηση, πόσο μάλιστα να χρειαζόταν να γράψω και καμιά σημείωση για κανα πελάτη στη δουλειά…

μα καλά και εμείς στο σχολείο από το δημοτικό μάλιστα ήμασταν άτακτοι και κάναμε ότι θέλαμε στη τάξη, αλά δε βγήκαμε έτσι.. και μιλώ και εγώ που δεν είμαι και ορθογράφος …

Έχω ακούσει πάντως καλά λόγια για τη kymco. Ένας μπάρμπας που έχει μια, την λιώνει στα δρομολόγια κάθε μέρα εδώ και 3 χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα ακόμα …

Δημοσ.

επειδη εχω γουρουνα και γνωριζω τον χωρο εχω να σου πω το εξης η linhai και η sym δεν εχουν την ποιοτητα της kymco οπως και η kymco δεν ειναι yamaha αυτο δεν σημαινει ομως οτι η kymco ειναι μαπα. Ειναι μια ανερχομενη δυναμη με ποιοτικοτατα προιοντα και δεν ειναι κινεζικη ειναι ταιβανεζικη εταιρεια εχει τεραστια διαφορα. η kymco ιδρυθηκε το 1963 σαν θυγατρικη της honda. τωρα βεβαια εχει ανεξαρτητοποιηθει. αμα πας στα νησια στα νοικιαρικα τα περισσοτερα scooter και γουρουνες ειναι kymco

Δημοσ.

Αν και δεν θα έπαιρνα ATV ποτέ, της kymco μαζί με τα σκουτεράκια της μου γεμίζουν πολύ το μάτι όσο αφορά την ποιότητα κατασκευής τους.Φαίνονται πάρα πολύ προσεγμένα και δεν είναι και τίποτα φθηνιάρικα.Από οτιδήποτε κινέζικο ΜΑΚΡΙΑ!

Δημοσ.

Η πιο αξιοπιστη απο αυτες ειναι η KYMKO. Προσωπικα νοικιαζω εδω και 3 καλοκαιρια γουρουνες. Εχω δοκιμασει σχεδον ολες τις κινεζικες και απο καλυτερες σου προτεινω την ΚΥΜΚΟ. Βεβαια yamaha ειναι πιο δυνατα τα 4χρονα μοτερ της αλλα και πολυ πιο ακριβα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...