Προς το περιεχόμενο

τι σας εχει τυχει εσας ή σε αλλον σε μαγαζι και βαλατε τα γελια

darksoho33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσφατα μπηκα σε μαγαζι με ηλεκτρικα ειδη και ρωταω τον πολιτη

- καλησπερα μηπως εχει κονσολα xbox 360

- ναι μου λεει

περιμενω λιγο και τι μου φερνει?

το χειριστηριο του 360

και μου λεει ωριστε η κονσολα

Δημοσ.

και ενα δευτερο προσφατο

το κορυφαιο που ακουσα σε μια κρεπερη προσφατα.

μπαινει μεσα ενας κυριος γυρω στα 45-50 και λεει:

καλησπερα θα ηθελα μια κρεπα, ρωταει ο υπαλληλος τι θα θελαται να εχει η κρεπα?

και ο τυπος του δειχνει το μπολ που ειναι η ζυμη με το νερο.

τα συμπερασματα δικα σας

Δημοσ.

Πάμε με μια φίλη σε μαγαζί με τσάντες γιατί της είχε καρφωθεί να αγοράσει μία τσάντα pucca.Το pucca στα ελλήνικά προφέρεται "πούκα" και αυτό το βλήμα η φίλη μου πάει και λέει στον πωλητή : "Μήπως έχετε τσάντες πούτσα?" και αυτός τις απαντάει γελώντας "Ναι, σε τι μέγεθος?"

Όπως καταλαβαίνετε εγώ είχα κοπεί στα 2 απ τα γέλια....

Δημοσ.

απο οταν ημουν φοιτητης

μπαινει ενας παππους στο αστικο λεωφορειο προφανως για πρωτη φορα απο οτι καταλαβα

οταν πλησιαζε το λεωφορειο στο σημειο που ηθελε να κατεβει αρχισε να φωναζει σταση σταση

ο διπλανος του του δειχνει το κουμπι που πατας για να ειδοποιηθει ο οδηγος και του λεει ''το κουμπι''

και ο παππους πλησιαζει το κουμπι και αρχιζει να φωναζει λες και ηταν μπροστα σε μικροφωνο ''σταση σταση''

Δημοσ.

Το κλασικό σε καφετέρια (β(λ)αμμένη ξανθιά γκαρσόνα).

- Τι θα πάρετε;

- Έναν φραπέ μέτριο.

- Έναν χυμό πορτοκάλι.

- Μια Heineken.

- Δυο.

- Τρεις.

- Τέσσερις.

Και φυσικά ήρθε με έναν καφέ, έναν χυμό και δυο δίσκους μπύρες.

Μετά από λίγο βγήκε η αντίστοιχη διαφήμιση της Amstel.

Δημοσ.

βράδυ,στάθηκα να βάλω μια κάρτα κοντα σε ένα ''υπάιθριο stand'' που πουλάει καλαμπόκι ψητό (κλειστό κατα τ'άλλα) επείδη είχε φώς. Πλησιάζει ένα γεροντάκι,με κοιτάει απο δω,με κοιτάει απο κει...σηκώνω τα μάτια απο το κινητό και μου λέει :

''Συγνώμη παλλικάρι σε πέρασα για τον καλαμποκά''

κάγκελο εγώ...με το που φευγει κόντεψα να πεθάνω στο γέλιο.

Δημοσ.

Ήμουν στο πλαίσιο και ήταν ένα ζευγάρι γύρω στα 40 και απ'όσο κατάλαβα θέλανε να πάρουν υπολογιστή στο παιδί τους.

Αφού κάθισε ο κακόμοιρος ο υπάλληλος και τους εξήγησε τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία φυσικά δεν καταλάβαιναν,πιάνουνε και τον ρωτάνε

"Ωραία,αυτό όμως έχει και τον καίσαρα?"

Φυσικά ο πωλητής που να καταλάβει τι στο καλό είχαν στο μυαλό τους όταν ρωτάγανε αυτή τη μπούρδα.Αφού το επεξεργάστηκα λίγο συμπέρανα πως εννοούσαν τον κέρσορα. :mrgreen:

Ότι να'ναι καταστάσεις...

Δημοσ.
απο οταν ημουν φοιτητης

μπαινει ενας παππους στο αστικο λεωφορειο προφανως για πρωτη φορα απο οτι καταλαβα

οταν πλησιαζε το λεωφορειο στο σημειο που ηθελε να κατεβει αρχισε να φωναζει σταση σταση

ο διπλανος του του δειχνει το κουμπι που πατας για να ειδοποιηθει ο οδηγος και του λεει ''το κουμπι''

και ο παππους πλησιαζει το κουμπι και αρχιζει να φωναζει λες και ηταν μπροστα σε μικροφωνο ''σταση σταση''

αυτο ειναι αστικος μυθος στη θεσνικη.

ησουν μπροστα κ το ειδες?

Δημοσ.

Ένας τριχωτός φίλος έπειτα από εμμονή της γκόμενάς του αποφάσισε να ξυρίσει το... στήθος για να είναι... πολιτισμένος. Μάλιστα ήταν τόσο αποτελεσματική που ο φίλος επέμενε πως έτσι είναι το σωστό "για λόγους υγιεινής" να παραμυθιάζει όλη την παρέα μαζί με τον εαυτόν του.

Μέχρι που ήρθε η σερβιτόρα να φέρει τους καφέδες και την ρώτησα επί τόπου τι γνώμη έχει για τους άνδρες -γενικώς- που ξυρίζουν το στήθος.

Αυτή είπε "Θέλει και ρώτημα; ΠΟΥΣΤΗDES!!"

χαρ χαρ!

Δημοσ.

Ενας αλλος αστικος μυθος στη θεσνικη ειναι ο εξης..Μπαινει ενας μαυρος στο λεωφορειο.Καθεται σε μια θεση και η κυρια απεναντι του αρχιζει και μουρμουριζει διαφορα για τους μαυρους οτι μας παιρνουν τις δουλειες κτλ...την ακουει ο μαυρος την ακουνε και οι γυρω...το πραγμα εχει παραπαει σε καποια φαση και τοτε ειναι που μπαινει μεσα ελεγκτης...και τοτε ο μαυρος με μια γρηγορη κινηση αρπαζει το εισητηριο απο τα χερια της κυριας και το βαζει στο στομα του χωρις να τον παρει κανεις χαμπαρι...Οταν ο ελεγκτης εφτασε στην κυρια αυτη αρχισε να λεει οτι ο παλιο-μαυρος κτλ της εφαγε το εισητηριο και αλλα τετοια...ολοι γυρω της πηραν το μερος του τυπα και της ελεγαν οτι πρεπει να ντρεπεται κτλ...

Δημοσ.

ηρακλειο κρητης

δεν θυμαμαι ακριβως ημερομηνια, αναμεσα 96 και 2001

πρωι πρωι μολις ειχε φτασει το καραβι

ηταν το πρωτο λεωφορειο απο το λιμανι για το κεντρο

Δημοσ.

αφήστε τους μύθους για τα λεωφορεία, γνωστός μου πίστευε πως το κόκκινο κουμπί στο λεωφορείο ήταν κανονικό φρένο, επειδή πάντα το πάταγε λίγο πριν τη στάση και φρέναρε

Απλη ιστορία νο1

Πάω πλαίσιο

-Γειά σας

-Γειά σας, θα ήθελα να δώ λίγο τις οθόνες αν υπάρχουν μοντέλα διαφορετικών panel, να τις δω από κοντά για ευκρίνεια κτλ

-Panel?

φίλος στο πλαίσιο, σε αναζήτηση webcam

-Ξέρετε μήπως αν αυτό το μοντέλο έχει υποστήριξη σε linux (που πάει κι αυτός)

-εεεε.. έχει cd (δείχνει το cd)

-Ναι, το cd έχει τους drivers για τα windows, αλλά έχω linux και έλεγα μήπως γνωρίζετε αν υποστηρίζεται

-εεεε... έχει cd (του σηκώνει το cd στη μάπα)

και σας ερωτώ, γιατί βρήσκουν αυτοί οι άνθρωποι δουλειά σε πλαισια κτλ??

Δημοσ.
αφήστε τους μύθους για τα λεωφορεία, γνωστός μου πίστευε πως το κόκκινο κουμπί στο λεωφορείο ήταν κανονικό φρένο, επειδή πάντα το πάταγε λίγο πριν τη στάση και φρέναρε

Kανει καριερα στην Πανια τωρα;

Απλη ιστορία νο1

Πάω πλαίσιο

-Γειά σας

-Γειά σας, θα ήθελα να δώ λίγο τις οθόνες αν υπάρχουν μοντέλα διαφορετικών panel, να τις δω από κοντά για ευκρίνεια κτλ

-Panel?

Το ιδιο ακριβως ετυχε και σε μενα:

-(Αφου εχω δει τις 2 samsung που ηθελα) Θα ήθελα να ρωτησω τι panel εχουν οι οθονες.

- Μα σου ειπα και οι δυο οθονες που βλεπεις ειναι 22 ιντσων.

Δημοσ.

μια φορα ειχα παει σε ενα καταστημα γερμανου και του ειχα ζητησει ενα cd rw εκεινος αντι να μου φερει αυτο με εφερε ενα dvd καινουριος δν νομιζω....:P

Δημοσ.

Εκεί που δούλευα,έρχεται μια τύπισσα με χαρτάκι που γράφει :"pro duo 1G για sony ericsson" και μου λέει "θα ήθελα μια pro duo 1 γραμμαρίου".

Άλλη καλή στιγμή ήταν όταν πηγαίνει ένας με το λαπτοπ στον τεχνικό και του λέει :"έχει καεί ένα μεγκαπίξελ στην οθόνη".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...