NemeSis1990 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Ginkgo_biloba Το χρησιμοποιεί κανείς? Έχει δει διαφορά στην απόδοση του οργανισμού του σε δύσκολες περιόδους? Μπορώ να το βρω στα φαρμακεία σκέτο ή είναι συνοδευτικό βιταμινών?
nikos_e34 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 για αποτελεσμα ανεφερα παραπανω οτι πρεπει να το παιρνεις καιρο πιο ευκολο ειναι να πας σε ενα φαρμακειο και να ρωτησεις
_hopelesscase_ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μου το'χε γράψει εναλλακτικός γιατρός σε εποχή ψυχονταουνιάσματος. Τονώνει την περιφερειακή λειτουργία των αγγείων και αιματώνεται -λέει- πιο σωστά ο εγκέφαλος. Αποτέλεσμα: ξε-νταουνιάζεσαι (σχετικό είναι αυτό βέβαια, υπάρχουν πάντα και οι αντικειμενικοί εξωτερικοί παράγοντες), συγκεντρώνεσαι καλύτερα, φεύγει η πνευματική νωθρότητα κλπ. Τώρα τα χαπάκια, καψουλάκια και λοιπά συσκευασμένα προΪόντα που τάχα μου έχουν μέσα θαυματουργά βοτάνια, δεν θα τα εμπιστευόμουν το ίδιο. Το Gingko το είχα πάρει σε διάλυμα αλκοόλης (βάμμα) από εξειδικευμένο φαρμακείο και αυστηρή δοσολογία από το γιατρό.
HamerZ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Και αυτό κυκλοφορεί σε κάψουλες. Φίλος μου το προτιμούσε σε χόρτου μορφή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.