Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με Asus P5K και Ethernet

Jero

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω τη συγκεκριμένη μητρική(Asus P5K) και δε μπορώ να συνδέσω το router με την ethernet.Δεν βρίσκει τπτ.Πιστεύετε οτί είναι θέμα hardware ή χρειάζεται να κάνω κάποια ρύθμιση μέσα από τα windows??

Δημοσ.

Όταν λες "δεν βρίσκει τίποτα" τι εννοείς; Είσαι σίγουρος ότι έχεις βάλει τους drivers για την κάρτα δικτύου και ότι αυτή είναι ενεργή;

Δημοσ.

Δε ξέρω.έχω κάνει εγκατάσταση ότι drivers έχει μέσα το cd της m/b.Λες να μην έχει μέσα τους drivers για την κάρτα δικτύου??Μήπως ξέρεις που μπορώ να τους βρω?

Δημοσ.

εχω και εγω την ιδια mobo .ολοι οι drivers ειναι μέσα στο cd και μπαινουν με εναν wizard αυτοματα.κατι εσυ δεν εχεις κανει σωστα στις ρυθμισεις δικτυου.Τσεκαρε λιγο ιπς.:rolleyes:

Δημοσ.

IPs εννοεί αλλά το έγραψε με ελληνικούς χαρακτήρες! Τσέκαρε λίγο αν όντως είναι ενεργοποιημένη η κάρτα δικτύου. Κάνε δεξί κλικ στο "Ο Υπολογιστής μου" -> Διαχείριση -> Διαχείριση Συσκευών, εκεί βρες την κάρτα δικτύου και δες αν έχει πάνω από το εικονίδιο της κανά Χ ή κανά κίτρινο θαυμαστικό...

Δημοσ.

Κατέβασα τους drivers για το lan από το site της asus και μόλις ξεκινάει η εγκατάσταση μου βγάζει αυτό: Installer can't find Attansic L1 ethernet controller on your system και σταματάει η εγκατάσταση....τί φταίει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...