Jero Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Παιδιά έχω τη συγκεκριμένη μητρική(Asus P5K) και δε μπορώ να συνδέσω το router με την ethernet.Δεν βρίσκει τπτ.Πιστεύετε οτί είναι θέμα hardware ή χρειάζεται να κάνω κάποια ρύθμιση μέσα από τα windows??
gadg3takias Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Όταν λες "δεν βρίσκει τίποτα" τι εννοείς; Είσαι σίγουρος ότι έχεις βάλει τους drivers για την κάρτα δικτύου και ότι αυτή είναι ενεργή;
Jero Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δε ξέρω.έχω κάνει εγκατάσταση ότι drivers έχει μέσα το cd της m/b.Λες να μην έχει μέσα τους drivers για την κάρτα δικτύου??Μήπως ξέρεις που μπορώ να τους βρω?
CyberSoul Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 εχω και εγω την ιδια mobo .ολοι οι drivers ειναι μέσα στο cd και μπαινουν με εναν wizard αυτοματα.κατι εσυ δεν εχεις κανει σωστα στις ρυθμισεις δικτυου.Τσεκαρε λιγο ιπς.
Jero Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δυστυχώς δεν έχω το cd εδώ που είμαι.Το ιπσς που λες τί είναι??
gadg3takias Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 IPs εννοεί αλλά το έγραψε με ελληνικούς χαρακτήρες! Τσέκαρε λίγο αν όντως είναι ενεργοποιημένη η κάρτα δικτύου. Κάνε δεξί κλικ στο "Ο Υπολογιστής μου" -> Διαχείριση -> Διαχείριση Συσκευών, εκεί βρες την κάρτα δικτύου και δες αν έχει πάνω από το εικονίδιο της κανά Χ ή κανά κίτρινο θαυμαστικό...
Jero Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Κατέβασα τους drivers για το lan από το site της asus και μόλις ξεκινάει η εγκατάσταση μου βγάζει αυτό: Installer can't find Attansic L1 ethernet controller on your system και σταματάει η εγκατάσταση....τί φταίει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 ίσως να μην είναι enabled από το bios...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.