gherudos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Να σαι καλά φίλε μου θα το ψάξω μόλις ανέβω...
gherudos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 H HDtv είναι η εξής: http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?13038 καλά δεν την πήρα για 300Ε?
kabamaru21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 offtopic αυτη την ζαχαρωνω καιρο http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?18501
gherudos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 τελικά βρέθηκε λύση,θα τη στείλω με ένα καράβι που πηγαίνει ΚΑΒΑΛΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2 φορές την εβδομάδα και γνωρίζει ο πατέρας μου τον καπετάνιο
Lucifer Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Έχω και ένα κοπάδι περιστέρια που κάνουν τη διαδρομή Αγία Πετρούπολη - Κάιρο 3 φορές το μήνα, αν σε ψήνει πες, ξέρω τον αρχηγό τους.
cassidy Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Έχω και ένα κοπάδι περιστέρια που κάνουν τη διαδρομή Αγία Πετρούπολη - Κάιρο 3 φορές το μήνα, αν σε ψήνει πες, ξέρω τον αρχηγό τους. Αφρικανικά περιστέρια; Γιατί αυτά που έχουμε εδώ λίγο δύσκολο.
Chrisxxx Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Έχω και ένα κοπάδι περιστέρια που κάνουν τη διαδρομή Αγία Πετρούπολη - Κάιρο 3 φορές το μήνα, αν σε ψήνει πες, ξέρω τον αρχηγό τους. Ξερεις τον Μπαμπη;
alexzzz Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 τελικά βρέθηκε λύση,θα τη στείλω με ένα καράβι που πηγαίνει ΚΑΒΑΛΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2 φορές την εβδομάδα και γνωρίζει ο πατέρας μου τον καπετάνιο Δηλαδή αν δω έναν τρελαμένο με τσιγάρα και ανακατεμένα μαλλιά στο λιμάνι να τρέχει μόλις εμφανιστεί πλοίο θα ξέρω... ο gherudos είναι
pappous_soulis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Είναι από αυτά με τις καρύδες. Are you suggesting coconuts migrate?
gherudos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δηλαδή αν δω έναν τρελαμένο με τσιγάρα και ανακατεμένα μαλλιά στο λιμάνι να τρέχει μόλις εμφανιστεί πλοίο θα ξέρω... ο gherudos είναι Δεν καπνίζω αλλά έχω πολύ ωραία ανακατεμένα μαλλιά Lucifer πόσα περιστέρια διαθέτεις;Για 15 κιλά δέμα θα χρειαστώ περίπου 300 περιστέρια και 1 παπαγάλο κακατούα,σου βρίσκονται;
kage Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 τι καραβι ειναι αυτο που κανει αυτη την διαδρομη?να υποθεσω οχι επιβατικο? γνωμη μου οπως κ να το στελνες αν ηταν στο κουτι του με τα φελιζολ κτλ δεν θα παθαινε τιποτα...μεχρι να φτασει στο μαγαζι που την πειρε ο φιλος σου θα χει περασει πολλες δοκιμασες...
gherudos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Στο κουτί της είναι με όλα τα φελιζόλ και τα συναφή,απλά ένα παιδί που δουλεύει στα ΕΛΤΑ απάντησε εδώ και μου είπε καλύτερα να το ξεχάσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.