Προς το περιεχόμενο

Αποστολή HDtv με ΕΛΤΑ???

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικά βρέθηκε λύση,θα τη στείλω με ένα καράβι που πηγαίνει ΚΑΒΑΛΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2 φορές την εβδομάδα και γνωρίζει ο πατέρας μου τον καπετάνιο :)

Δημοσ.

Έχω και ένα κοπάδι περιστέρια που κάνουν τη διαδρομή Αγία Πετρούπολη - Κάιρο 3 φορές το μήνα, αν σε ψήνει πες, ξέρω τον αρχηγό τους.

Δημοσ.
Έχω και ένα κοπάδι περιστέρια που κάνουν τη διαδρομή Αγία Πετρούπολη - Κάιρο 3 φορές το μήνα, αν σε ψήνει πες, ξέρω τον αρχηγό τους.

Αφρικανικά περιστέρια; Γιατί αυτά που έχουμε εδώ λίγο δύσκολο. :P

Δημοσ.

Ξερεις τον Μπαμπη;

Δημοσ.
τελικά βρέθηκε λύση,θα τη στείλω με ένα καράβι που πηγαίνει ΚΑΒΑΛΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2 φορές την εβδομάδα και γνωρίζει ο πατέρας μου τον καπετάνιο :)

Δηλαδή αν δω έναν τρελαμένο με τσιγάρα και ανακατεμένα μαλλιά στο λιμάνι να τρέχει μόλις εμφανιστεί πλοίο θα ξέρω... ο gherudos είναι :lol:

Δημοσ.
Δηλαδή αν δω έναν τρελαμένο με τσιγάρα και ανακατεμένα μαλλιά στο λιμάνι να τρέχει μόλις εμφανιστεί πλοίο θα ξέρω... ο gherudos είναι :lol:

Δεν καπνίζω αλλά έχω πολύ ωραία ανακατεμένα μαλλιά :P

Lucifer πόσα περιστέρια διαθέτεις;Για 15 κιλά δέμα θα χρειαστώ περίπου 300 περιστέρια και 1 παπαγάλο κακατούα,σου βρίσκονται;

Δημοσ.

τι καραβι ειναι αυτο που κανει αυτη την διαδρομη?να υποθεσω οχι επιβατικο?

γνωμη μου οπως κ να το στελνες αν ηταν στο κουτι του με τα φελιζολ κτλ δεν θα παθαινε τιποτα...μεχρι να φτασει στο μαγαζι που την πειρε ο φιλος σου θα χει περασει πολλες δοκιμασες...

Δημοσ.

Στο κουτί της είναι με όλα τα φελιζόλ και τα συναφή,απλά ένα παιδί που δουλεύει στα ΕΛΤΑ απάντησε εδώ και μου είπε καλύτερα να το ξεχάσω :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...