Προς το περιεχόμενο

Καινουργιος θέλει βοηθεια για αναβάθμιση

lio_v

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να μου πειτε αν κανει και η Asus που σας εδειξα αυτήν Εδώ

και θα ήθελα να μου πειτε αν αξιζει να αγορασω Αυτήν εδώ

Ποια απο τις δυο είναι προτιμοτερη και αξιζει να την αγορασω?

Δημοσ.

Ρε συ αν ειναι να δώσεις τοσα λ7 για την 9800gt καλύτερα να δώσεις τα ίδια για μια 4850 που είναι σαφώς καλύτερη

Δημοσ.

@lio_v: Τη φθηνότερη. Η παραπάνω μνήμη δεν επιρεάζει αξιόλογα τις επιδόσεις και τα +50MHz σε πυρήνα/μνήμες τ ανεβάζεις και μόνος σου. Να δώσεις 160? για μια κάρτα που ναι σαφώς πιο αργή από την 4850 των 145? το βρίσκω κοροϊδία.

edit: Εννοείται πως θα πάρεις και τα 2GB RAM που ανέφερες, γιατί αλλιώς όπως είπε κι ο ThReSh δεν έχει και πολύ νόημα η αγορά της κάρτας.

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό πόσσα watt είναι? έχεις πολά extra πάνο στο PC? γιατί με το upgrade που θέλεις να κάνεις ίσος να μείνεις απο ρεύμα :P

Δημοσ.

Λοιπον φιλε ακου οπως σου ειπα και πιο πανω τρια πραματα θα κανεις...

Πρωτον εαν σκεφτεσαι να δωσεις 150 ευρω για καρτα γραφικων μη κοιτας καθολου την 9800. θα παρεις αυτη εδω με 145 --> http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1136089

Για τα λεφτα αυτα ειναι μονοδρομος.

Δευτερον θες μνημες. Με 512mb δεν κανεις τιποτα. Παρε 2 γιγα 800αρες να εισε ενταξει.

Τριτον θες καινουριο επεξεργαστη. Για να μη δωσεις και πολλα λεφτα παρε αυτον --> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558253

να κανεις τη δουλεια σου γιατι δε θα βλεπεις και μεγαλη διαφορα με τον p4.

Αυτα απο μενα...

Δημοσ.

Μου φαινεται δεν προσεξες τα χαρακτηριστικα της mobo μου.Τεσπα θα αγορασω 4 gb kingston 667MHz.OΣΟ για την 4850 μάλλον αυτη θα πάρω αρκει να μου επιβεβαιώσετε ότι ειναι καλύτερη από nvidia.

Εdit:

Λοιπον από οτι ακουω η 4850 ειναι πολύ καλη τωρα απο τροφοδοτικό Αυτό ειναι καλό ή κανει πολυ θορυβο?

Δημοσ.

Για τη σειρά ΤR2 της TT δεν ακούγονται τα καλύτερα... Σε αντίθεση με τη σειρά Toughpower... Και ναι, η 4850 είναι καλύτερη από όλες της nVidia με τιμή μέχρι 180 ευρώ ( 9800 GTX+ ).

• Super Moderators
Δημοσ.

αναλόγως πιο μοντέλο της Sapphire, αν δεις στο eshop υπάρχουν και άλλα εκτός από το reference

Δημοσ.

Σας ευχαριστω όλους αγορασα την ΑΤΙ που μου ειπατε και 4 gb ram και δουλευουν αψογα.Ως τωρα προλαβα να δοκιμασω το l2 σε full χαρακτηριστικα και παιζει αψογα.Thanks σε ολους για την βοηθεια τους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...