GianniSM Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Το setup του υπολογιστή μου ειναι το εξής: Μιτρική:MSI P965 platinum 2 G ram Seagate baraguda 200G 8M cache VGA: Gainward 7300GT CPU: Intel 6400 2,13G win xp sp3 Το σύστημα είναι πλήρως ενημερωμένο σε drivers, 100% καθαρό απο ιούς. Τώρα το πρόβλημα: Στις 3 μέρες που είναι αναμενος συνεχόμενα όταν κάνω ping τον router μου παίρνω 10ms σαν response. Έχω δοκιμάσει και με 2η ethernet, με ίδιο αποτέλεσμα. Καμιά ιδέα;
caution Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Ποιό router έχεις δεν μας είπες; Αν κάνεις 3-4 φορές συνεχόμενα ping σου επιστρέφει τα ίδια averages;
g_kor06 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Αν είναι σε συνεχή λειτουργία και ο router , μήπως υπερθερμαίνεται και παρουσιάζει αυτή την δυσλειτουργία ???
GianniSM Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Επανέρχομαι στο θέμα αφού βρήκα την λύση. 1η φορά στην ζωή μου χαίρομαι που άρπαξα ιό. Αυτός με ανάγκασε σε φορμάτ. Στήνονται ξανά τα win, και βάζω το win xp sp3. Μετά απο αυτό η κάρτα ήχου μου δούλευε λίγο και μετα crash. Ψάχνοντας στο νετ είδα πως ο ένοχος ήταν το sp3. Το βγαλα και πλέον είναι λες κ έχω νέο υπολογιστή, και φυσικά πουθενά το πρόβλημα με την ethernet.
Deathy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Εκανα κ εγω την μλκια να βαλω sp3 σημερα και απο τοτε ολο κολληματα τρωει ο υπολογιστης ακομα και τωρα που γραφω, παντοτε οταν ειναι αναμμενο το ιντερνετ...μολις το κλεισω ομως συνερχεται ξερει κανεις πως το βγαζω το sp3?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.