JERONIMO888 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Αν παιζεις αρκετο καιρο mmo πρεπει να καταλαβες τι εννοω οταν λεω active παικτες. Δεν με ενοιαζε καθολου το launch που ειχε χιλιαδες bug ολα ετσι ειναι, με ενοιαζε οτι υποσχεθηκαν χιλια δυο features απο το 2006-7-8 που ΑΚΟΜΑ και τωρα υπαρχουν πολλα που δεν εχουν προσθεσει, αν ειναι δυνατον.... αυτο ειναι σκετη κοροιδια. Το expansion μπορει να μην ειναι για πεταμα αλλα το θεμα ειναι οτι δεν σωζει την κατασταση τωρα δεν παει να τραβανε τα βυζια τους, δεν προκειται να τους ακουλουθησει κανεις απο την αρχη. Εδω τους πηρε εναμιση χρονο να μαθουν να επικοινωνουν (αλλο απιστευτο) με τους χρηστες που τους πληρωνουν!!! οι cheater, τα autoloot,macro μεσα στα γραφικα κτλπ κτλπ πραγματικα το "γαμησαν και ψοφησε" και το χειροτερο? απο τους πρωτους και μεγαλυτερους exploiter ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΙΝGAME. Δεν ηταν καθολου ατολμοι ειναι οι μοναδικοι που τολμησαν ενα τετοιο project, δικο τους engine,full loot, full pvp,ελευθερια κινησεων,κοσμος χωρις περιορισμους. Αυτα που λεω δεν ειναι παραπονα ειναι γεγονοτα οι ανθρωποι βαδιζουν χωρις σχεδιο για αυτο και τους πηρε τοσα χρονια, ειχαν γαματες ιδεες και δεν ξεραν απο που να αρχισουν ετσι κατεληξαν να βαλουν μεσα οτι ναναι χωρις να τεσταρουν τιποτα και μετα ειπαν "α ειχαμε πει θα βαλουμε οι mahirim να τρεχουν σαν λυκοι ε? ξερετε δεν καταφεραμε να το κανουμε balance εδω και 8 χρονια αρα παρτε ενα καινουριο Mount ... fuck yeaaah" Αφου νιωθεις οτι σε ικανοποιει αυτο που πληρωνεις καλα κανεις και συνεχιζεις αλλα η γνωμη μου ειναι οτι κανεις μεγαλο λαθος και ολοι που παιζουν ακομα αυτο το pay to play beta.
ScarletK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Βασικά είναι πιο άγριες οι εποχές στα mmos τώρα. Λογικό είναι να μην μπορούν να ξαναμαζέψουν όσο κόσμο είχαν στην αρχή. Υπάρχει ένα αγριεμένο πλήθος που ψάχνει να βρει mmo μετά το wow εδώ και καιρό. Κι εγώ όταν ήμουν στην ίδια φάση δοκίμασα, lotro, conan, war, aion. Ήθελα streamlined παιχνίδι και καλογυαλισμένο. Στα περισσότερα από αυτά δεν κράτησα πάνω από το μήνα του κουτιού. Το df είχε δημιουργήσει φοβερό hype, και λόγω της διάρκειας κατασκευής υπήρχε αρκετός χρόνος για να το μάθουν ακόμα περισσότεροι. Και για όσους είχαν κουραστεί με τα theme park είχε γίνει το δισκοπότηρο :-p. Αφού το ξέρουμε το hype δεν βρίσκει ποτέ ανταπόκριση. Επίσης αν και με πονάει, δυστυχώς πολλά από το concept του df βρισκόντουσαν στο παιχνίδι που είχε ξεκινήσει η razorwax. Όταν άλλαξε η εταιρεία πολλά πράγματα μπήκαν στο συρτάρι. Συν το γενικό χαμό, έρχονται καινούργιοι συνεργάτες, φεύγουν παλιοί, αλλάζουμε χώρα. Στο λέω επειδή πρόσφατα είχε γίνει και μια κουβέντα στο επίσημο forum. Είχε γίνει post ένα αρχαίο Q&A με τον Claus που ανέφερε πράγματα που έτριβες τα μάτια σου (πολύ ultima φάση). Μερικά posts πιο πίσω, είχα πει ότι θα είναι κρίμα να μείνει απλά ένα cod σε mmo το df, με αφορμή εκείνο το τοπικ στο επίσημο forum. Άρα για πολλά δεν φταίνε (το ότι έμειναν μουγγοί και χρησιμοποίησαν το παλιό hype του παιχνιδιού της razorwax είναι στα μείον, αν και δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που δεν θα το έκανε). Κάποιοι από 'κει μέσα, όπως κι εγώ απλά ελπίζουμε να υπάρχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους αυτές οι ιδέες. Για την έλλειψη επικοινωνίας συμφωνώ, δεν υπήρχε για αρκετό καιρό. Έχουν γίνει βήματα πάντως. Το blog ανάβει συζητήσεις στο forum πολύ συχνά και μας δίνει και μια ιδέα προς τα που κοιτάνε τουλάχιστον. Σίγουρα η aventurine πρέπει να μάθει να μιλάει περισσότερο, αλλά δεν υπάρχει στασιμότητα. Πιθανότατα έπαιξες πιο πολύ από μένα, στα πέτρινα χρόνια και μπούκωσες . To link με το παλιό Q&A Link. Το ξαναποστάρο για να δούμε για άλλη μια φορά τα σαράντα κύματα που πέρασε αυτό το παιχνίδι. Με συγκινεί λίγο αυτό το vid! (4.30 - 8.30) http://www.youtube.com/watch?v=hBqU1m8GD7Y&fmt=37
chek2fire Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 ΧΘές για άλλη μια φορά έγινε ένα από τα απίστευτα που γίνονται σε αυτό το game. Δλδ να σου έρχετε για raid ένα clan στην πόλη σου και να έχουν την ατυχία την ίδια ώρα να έρχετε και άλλο ένα άσχετο clan και αυτό για raid από την αντίθετη κατεύθυσνη. Τελικά συναντήθηκαν έξω από την πόλη και έγινε μια επική μάχη για ώρα μεταξύ τους. Οσοί είμασταν μέσα στην andruk είχαμε ανέβει στα τειχη της πόλης και απλά παρακολουθούσαμε την μάχη Μάλλον όλοι τους είναι από τους 1200 που λέγαμε πριν....Οι 100 πάντως είναι από τους lux arcana γιατί τόσους έχουμε σαν clan active
razorise Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 και μέσα σε όλο το χαμό , εγώ είχα έρθει για trade και περίμενα να καθαρίσει η φάση για να μπω . όχι τίποτα άλλο , αλλά ποιός ξανακάνει όλο το ταξίδι (αν σε φάνε) απλά LOL η φάση τελικά , τέλος καλό όλα καλά
chek2fire Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 ενά από τα πιο ωραία event που διοργανώνουν οι lux arcana είναι το free loot event. Εκεί ο leader του clan ρίχνει ένα strongbox και βάζει μέσα ότι loot έχουν πάρει από τα pvp όλες τις μέρες και έχει περισέψει. Μαζευόμαστε στο βόριο τείχος και μετά από το σύνθημα του leader τρέχουμε στο strongbox και όποιος προλάβει να πάρει τα περισσότερα Τις περισσότερες φορές βγαίνει με καλό loog και σίγουρα με τπτ καλά δαχτυλιδάκια και weapon. και ναι πλέον είμαι και επίσημα μέλος του clan
JERONIMO888 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Καλα ε φανταστικο event και ειδικα για παικτες που ειναι αχρηστοι απο pvp η καλυτερη τους 1
Heatspreader Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Το κατεβάζω και εγώ τώρα, να δω τι λέει.
ScarletK Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Το κατεβάζω και εγώ τώρα, να δω τι λέει. Pmed. Nomnomnom . Άλλος ένας από τους top pvpers στον EU-1. Ο άνθρωπος είναι μηχανή debuffs... Επίσης περιέχει μια κλασσική σκηνή από darkfall pvp. Όταν σε κυνηγάνε την στιγμή που είσαι σε mount και αυτοί δεν έχουν, προσπαθούν να σε φτάσουν με το φημισμένο bunnyhop. Το θέμα είναι ότι κάνοντας bunnyhop τρως πολλαπλάσιο dmg ανάλογα με τα jumps (το πόσο απομακρύνεσαι από το έδαφος κτλ) που κάνεις. Οπότε αν αυτός που τρέχει αποφασίσει να κατέβει από το mount και να πολεμήσει...γκουχ γκουχ. http://www.youtube.com/watch?v=4UsZ89daV5g&hd=1
damastes Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσίευση σήμερα, 07:47 Major Seraphine Estelle is now offline. 2011-02-04 09:37:30 Πάλι δεν κοιμηθήκες εσύ; Οσο για τον Awesomefusion τα σχόλια είναι περιττά. και ναι πλέον είμαι και επίσημα μέλος του clan gratz φιλε
chek2fire Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Καλα ε φανταστικο event και ειδικα για παικτες που ειναι αχρηστοι απο pvp η καλυτερη τους To pvp στα mmorpg είναι ομαδικα πάντα και μόνο αν λειτουργείς σαν ομάδα έχεις τύχη να σταθείς. Από τι βλέπω ούτε αυτό το γνωρίζεις αλλά μπορείς άνετα να κρίνεις game και προσπάθειες άσχετα αν το μόνο pvp που έχεις κάνει στο darkfall είναι να πας και να σκοτώνεις noob players εξώ από τις npc town.
JERONIMO888 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 To pvp στα mmorpg είναι ομαδικα πάντα και μόνο αν λειτουργείς σαν ομάδα έχεις τύχη να σταθείς. Από τι βλέπω ούτε αυτό το γνωρίζεις αλλά μπορείς άνετα να κρίνεις game και προσπάθειες άσχετα αν το μόνο pvp που έχεις κάνει στο darkfall είναι να πας και να σκοτώνεις noob players εξώ από τις npc town. Λογικο ενας απειρος παικτης σαν και εσενα στο pvp να παιζει μονο με clan αλλα ΔΕΝ ισχυει οτι εχεις πιθανοτητες μονο οταν εισαι σε group και υπαρχουν πολλα βιντεο που σε βγαζουν λαθος, περνα μια βολτα youtube και γραψε darkfall solo να μαθεις τι εστι pvp και οχι zerg
Heatspreader Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Πρώτη επαφή με το παιχνίδι, αρνητική. Δεν ξέρω πως να παίξω και είμαι έμπειρος χρήστης. Το Play στο αρχικό παράθυρο δεν πατιέται. Παράξενο. Καμιά ιδέα? Edit: LOL Κατεβάζει κάτι... Περιμένουμε..............
damastes Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 χχααχ, patch κατεβαζει. Υπομονή. Με τι όνομα μπήκες?
Heatspreader Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μα καλά είναι ελληνικό παιχνίδι και δεν έχει ελληνικά? Πως γίνεται αυτό? Ακόμα δεν έχω διαλέξει χαρακτήρα. Φαντάζομαι το όνομα του χαρακτήρα να μην είναι ίδιο με το Username. Λοιπόν το όνομα του χαρακτήρα μου είναι, Darkania Dracoheart.
gio@ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 έχει trial? άκυρο κάνω register Μα καλά είναι ελληνικό παιχνίδι και δεν έχει ελληνικά? Πως γίνεται αυτό? Λοιπόν το όνομα του χαρακτήρα μου είναι, Darkania Dracoheart. μόνο εμείς οι 'Eλληνες έχουμε τέτοια φαντασία palatank shamanoula warage ktl το game πάει να πιάσει παίχτες και από άλλες χώρες γιατί αν περίμενε από εμάς QQ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα