i_Falcon Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Γειά σας, σήμερα αγόρασα το Gamecube μαζί με το Resident Evil 4 και το Medal of Honor, 30 ευρώ για καθαρά συλλεκτικούς λόγους. Ερώτημα: Χακάρετε για να παίζουμε αντιγραμμένα παιχνίδια; Αν ναι, πως;
mclaughlin Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 http://www.modchip-store.co.uk/Viper-GC-Extreme-Inc-Usb-Adapter-p-253.html.
gust Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Απο που το τσιμπησες ρε μπαγασα....και εγω θελω ενα σε αυτη την τιμη για την συλλογη!
sheik Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 30ευρωπουλα ΜΟΝΟ για εναν Κυβο και το αριστουργημα RE4?? Και για συλλεκτικους λογους να μην ηταν,πρεπει να ειναι χαζος κανεις για να αφησει τετοια ευκαιρια Ασε που εχεις την ευκαιρια να παιξεις μερικα απο τα καλυτερα games της προηγουμενης γενιας..
darklordvader77 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 στην κόλληση Chip, το Gamecube ειναι απ τα πιο ευκολα με 4 μόνο κολλήσεις! Μπορείς όμως να βρεις κ τη λυση Softmod, δηλαδη boot dvd κ μετα να τρεχεις τα παιχνιδια σου. Το μονο που πρέπει να προσέξεις ειναι η μαρκα των dvd που θα βρεις, διοτι παρ' όλα που το Lazer του GC ειναι οτι πιο σκυλι εχω δει σε κονσολα, ειναι παραξενο σε μερικες μαρκες! Θα σε συμβούλευα να πηγαινες κ στο mame.gr κ στο Forum του GC όπου εχει γραψει εναν πολυ καλο οδηγο Softmod ο xalia (ναι, ο ιδιος που ναι κ εδω). Θα σου στειλω αργοτερα pm για περισσότερες ληροφοριες σχετικα με τη νεα σου κονσολα!
gherudos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δεν αξίζει το softmod ούτε το BBA+phantasy star online.Ότι και να κάνεις θα πρέπει να ρυθμίσεις τα pots του laser διαφορετικά θα έχεις συνέχεια D.R.E(Disk Read Error).Είναι πολύ απλό,χρησιμοποιείς ένα πολύμετρο και γυρίζεις μια βιδούλα μέχρι να φτάσει στα 180-220 Ohms. Επομένως η καλύτερη λύση είναι ένα modchip.
darklordvader77 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Συγνωμη Gherudos, αλλα οταν λεω Softmod, δεν εννοω το παλιο με το Phantasy Star Online Για μαζοχες μας περασες?? Εννοω αυτο με το Maxdrive + GCos 1.4 ή 1.χ! Αρκετα πιο αποτελεσματικο.. Δευτερον, επειδη εχω 2 Gamecube, το ενα σχεδον μαμίσιο κ το άλλο παιγμενο για 3,5 χρονια και έπαιξα αρκετα με τα ohms, αμα του βγαζει Disk Read Errors, καλυτερα να αλλαξει το Lazer κ να μη πειραξει τα ohms, παρα να το πειραξει κ να χει ακομη πιο πολλά DRE's σε μερικα παιχνιδια.. Φιλικα (οπως παντα) Darklord ΥΓ Επειδη ειναι πολυ δυσευρετα πια τα Maxdrive, κ το κοστος ιδιο, ισως να ναι καλυτερα να βαλει το παιδι Modchip. Οποτε προτεινετε του παιδιου κανα καλο μαγαζι που να βαζει chip σε GC μεσω pm φυσικα, γιατι δεν ξερω αν παραβαινει τους ορους του Forum..
mclaughlin Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Τα τσιπάκια βγαίνουν ούτως ή άλλως μόνο για backup και όχι για κακό σκοπό. Αν το χρησιμοποιήσει ο άλλος για να παίζει πειρατικά, τότε γίνεται υπόλογος...
gherudos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Συγνωμη Gherudos, αλλα οταν λεω Softmod, δεν εννοω το παλιο με το Phantasy Star Online Για μαζοχες μας περασες?? Εννοω αυτο με το Maxdrive + GCos 1.4 ή 1.χ! Αρκετα πιο αποτελεσματικο.. Δευτερον, επειδη εχω 2 Gamecube, το ενα σχεδον μαμίσιο κ το άλλο παιγμενο για 3,5 χρονια και έπαιξα αρκετα με τα ohms, αμα του βγαζει Disk Read Errors, καλυτερα να αλλαξει το Lazer κ να μη πειραξει τα ohms, παρα να το πειραξει κ να χει ακομη πιο πολλά DRE's σε μερικα παιχνιδια.. Φιλικα (οπως παντα) Darklord ΥΓ Επειδη ειναι πολυ δυσευρετα πια τα Maxdrive, κ το κοστος ιδιο, ισως να ναι καλυτερα να βαλει το παιδι Modchip. Οποτε προτεινετε του παιδιου κανα καλο μαγαζι που να βαζει chip σε GC μεσω pm φυσικα, γιατι δεν ξερω αν παραβαινει τους ορους του Forum.. Νομίζω πως δεν διάβασες καλά αυτά που έγραψα,είπα Δεν αξίζει το softmod ούτε το BBA+phantasy star online. Μιλάω για 2 διαφορετικά πράγματα τα οποία δεν αξίζουν.Βαριέμαι να γράφω τα όσα ξέρω περί του θέματος γιατί είναι αργά,θέλει δεν θέλει θα καταλήξει σε modchip κι επίσης θέλει δεν θέλει θα πειράξει τα Ohms. Το gamecube μου ήταν από μαμά στα 300 Ohms,του κολλητού μου από μαμά ήταν πάνω από 600 Ohms.Ξέρει η Nintendo τι κάνει,το gamecube μου ακόμη δουλεύει,του κολλητού μου χάλασε στον 1ο μήνα.
darklordvader77 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Νομίζω πως δεν διάβασες καλά αυτά που έγραψα,είπα Μιλάω για 2 διαφορετικά πράγματα τα οποία δεν αξίζουν.Βαριέμαι να γράφω τα όσα ξέρω περί του θέματος γιατί είναι αργά,θέλει δεν θέλει θα καταλήξει σε modchip κι επίσης θέλει δεν θέλει θα πειράξει τα Ohms. Προφανως δεν καταλαβαμε κ οι δυο.. παντως δεν το παω για αντιπαραθεση, τη γνωμη μου ειπα (σεβαστη ελπιζω) κ η δικη σου ειναι επισης σεβαστη, απο μεριας μου τουλαχιστον Δεν αξιζει για σενα η διαδικασια Softmod, αλλα μπορει να αξιζει για καποιον αλλο Παντως εστειλα pm στο παληκαρι για το τι θα χρειαστει κ για τις 2 περιπτώσεις (ειδικο κατσαβιδι, κτλ) κ ας διαλεξει μονος του, δεν του βαλε κανεις μαχαιρι στο λαιμο. Νομίζω πως δεν διάβασες καλά αυτά που έγραψα,είπα Δεν αξίζει το softmod ούτε το BBA+phantasy star online. My bad, προφανως δεν το δα καλα.. καταλαβα μονο το Phantasy star online. Το gamecube μου ήταν από μαμά στα 300 Ohms,του κολλητού μου από μαμά ήταν πάνω από 600 Ohms.Ξέρει η Nintendo τι κάνει,το gamecube μου ακόμη δουλεύει,του κολλητού μου χάλασε στον 1ο μήνα. Αντιστοιχως μπορω να σου φερω παραδειγματα κ απ το δικο μου, αλλα κ απο φιλους που χουν σχεδον ολη την Nintendo απο Hardware, και τα Cubes τους δεν τα χουν πειραξει ποτε κ δουλευουν ακομη.. μαλιστα ενας ειναι μελος εδω μεσα κ τον ξερω πολυ καλα, αν θες να σου στειλω σε pm το ονομα του να τον ρωτησεις μονος σου. Πάντως μερικοι ανθρωποι, καποιες κονσολες τις θελουν μαμισιες, δηλ. να μη βαλουν καθολου χερι (παρα μονο boot cd). Σεβαστο κ αυτο ελπιζω. Offtopic, αυτο που λες με το φιλο σου απ το 1ο μηνα που του χαλασε, πες του πολυ γκαντέμης αδερφακι μου!
gherudos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Έ όταν πάς από τα 600 Ohms στα 200 Οhms λογικό δεν είναι να χαλάσει σε ένα μήνα
karlat89 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 . ! Θα σε συμβούλευα να πηγαινες κ στο mame.gr κ στο Forum του GC όπου εχει γραψει εναν πολυ καλο οδηγο Softmod ο xalia (ναι, ο ιδιος που ναι κ εδω). Θα σου στειλω αργοτερα pm για περισσότερες ληροφοριες σχετικα με τη νεα σου κονσολα! Μήπως μπορεις να με βοηθήσεις για το που κοντά είναι ο οδηγός γιατί δεν μπορώ να τον βρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.