Antwni Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Πήρα πρόσφατα μια οθόνη LG και προσπαθούσα να εκαταστησω το cd της αλλα μου έβγαζε το παρακάτω μήνυμα!!Τι πρέπει να κάνω??
Antwni Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Αυτή ήταν η πρώτη μου κίνηση αλλά στο google έψαξα και δεν υπάρχουν για τη L1972H.Την πήρα απο το e-shop και οι drivers του cd δεν έπαιζαν για Vista!!
HellasVagabond Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δεν εχουν Built In τον driver τα Vista ?
Antwni Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ξέρω τι είναι το Built In αλλά δες τις παρακάτω foto!!ΑΑΑ,, και σε ευχαριστω για την βοήθεια!!!!
million_voices Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 απενεργοποιησε το User Account Control των Vista http://en.wikipedia.org/wiki/User_Account_Control
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Για ποιο λογο να εγκαταστησεις το cd της οθονης? (Οπα να και ο Million_Voices!!!)
million_voices Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Για ποιο λογο να εγκαταστησεις το cd της οθονης? (Οπα να και ο Million_Voices!!!) Για να ενεργοποιηθουν (αν υπαρχουν) οτι extra features εχει η οθονη και να περαστουν icc profiles Υγ γεια σου George:-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.