staytrue Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν περιμενω να υιοθετηθει απο τη μια μερα στην αλλαη, απλα απορω που δενε χει παρει ακνεις τηλεφωνο γιατι το τσικι-τσικι φιγουραρει παντου σε ολα τα φορουμ φιλοζωικα η μη...
pappous_soulis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Eιλικρινά αν μπορούσα θα την έπαιρνα,άλλα..
staytrue Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 η σκεψη μετραει!!!! ειναι καλη προθεση και δε χανεται..τριγυρναει στο συμπαν!!!
Chrisxxx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Ξερεις τι γινεται ειναι πολυ συμπαθητικο γατακι αλλά το ονομα του ειναι απαισιο... Καλη τυχη παντως
staytrue Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 χαχα ωραια προσεγγιση... ευχαριστω παντως....)
staytrue Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 γεια σας και πάλι. ηθελα να ξαναζωντανεψω λιγο το θέμα της τσικίτα πριν γεροντοκοριάσει
parsifal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Πολύ καλά κάνεις. Μακάρι να βρεθεί κάποιος που να ενδιαφέρεται για το ζωάκι...
staytrue Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 ..που θα παει θα βρεθει κάποια στιγμή..αισιοδοξώ γιατι μπαίνει οκτωβρης που ειναι ο καλύτερος μηνας για υιθεσίες πρώην αδέσποτων!!! τα νέα μας: Η τσικίτα είναι σχεδόν 6 μηνών και τη τετάρτη πηγαίνουμε για στείρωση για να μη φέρει και άλλα αδέσποτα στον κόσμο..! Ειναι τόσο γλυκιά θέλει όλο αγκαλίες και έχει μπλέξει με τους τραμπούκους τα δικά μου κεραμυδόγατα και της κάνουν τη ζωή πατίνι , αλλά όταν λείπω πάει και κοιμάται με τον σκύλο και έτσι δεν τη πειράζει κανεις!!!
toulinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δυστυχώς εδώ δεν πρόκειται για φιλοζωικό φόρουμ και απαντήσεις σαν του Critter είναι αναμενόμενες. Εύχομαι στην Τσικίτα να βρει γρήγορα σπίτι, φαίνεται πολύ ήρεμη και καλή!
staytrue Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 το εχω υποψην μου αυτο... αλλα δεν νομιζω να ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο... δεν με ενοχλουν οι απαντησεις τυπου Γκριτερ, το γεγονος οτι η τσικιτα θα στειρωθει και το ανεφερα εδω... εξυοηρετει πολλους σκοπους. ενα να μαθει ο ενδιαφερομενος οτι δεν θα επιβαρυνθει με τα εξοδα μιας στειρωσης ενα δευτερο οτι η στειρωση προλαμβανει και ετσι αποφευγονται τα γατακια στον σκουπιδοντενεκε... τελος θα ηθελα να πω οτι εδω ναι ειναι ενα τεχνολογικο φορουμ ομως στο section μπλα μπλα βλεπεις οτι θεμα μπορεις να φανταστεις... απο το που μπορει να βρει ενας 16χρονος μερος να ξεμοναχιασει την κοπελα του , μεχρι οτι πιο αχαρακτηριστο μπορεις να φανταστεις.. φανταζομαι υπαρχει λιγος χορος εδω μεσα και για μια τσικιτα.. εφοσον δεν προσβαλει κανεναν ! Διαφορετικα εαν οι διαχειριστες αποφασισουν να κελιδωσουν το νημα, εγω θα καταλαβω! θα ειμαι εκτος κανονων ! αντε καλημερα!!!!
Critter Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατι ρε σεις? Εγω απλα εκτιμω τις αναγκες τις αγορας. Βλεπω καποιον να χαριζει κατι με σκοπο να το ξεφορτωθει (με την καλη εννοια μιας και η κοπελα λεει οτι εχει 7 κατοικιδια και δεν θελει αλλο...λογικο). Το χαριζει λοιπον και δεν το παιρνει κανεις (ειτε αυτο ειναι τετραποδο, ειτε κινητο τηλεφωνο ειτε οτιδηποτε). Ε!αρα το επομενο βημα για να δωσει κανεις κινητρο σε αυτον που θα το παρει ειναι να του προσφερει και κατι αλλο (μπορει να μην ειναι χρηματικο ποσο αλλα για παραδειγμα ενα rolex ή μια φρατζολα πολυσπορο ψωμι βρε αδελφέ!). Πάντως ενταξει, ξεκολληστε λιγο απο τη ζωη σας και αφηστε και καναν ανθρωπο να σας κανει πλακα. Με τα τετραποδα ζωα αλλωστε δεν εχω κανενα προβλημα όσο με τους διποδους ιδιοκτητες πολλών (και οχι όλων) απο δαυτά (ποσοι για παραδειγμα μαζευουν τα περιττωματα το σκυλων τους απο τα πεζοδρομια? και πολλα πολλα αλλα).
staytrue Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 βρε gritter δε νομιζω να σου την ειπε κανεις εδω μεσα.... απλα ειπα οτι δεν ειμαστε ολοι το ιδιο.. που το κακο?? με την καλη εννοια οπως ειπες ναι θελω να ξεφορτωθω την τσικιτα γιατι εχθες για παραδειγμα δεν μπορεσα να φιλοξενησω εναν γατουλη θυμα τροχαιου και τον εχω μεσα στο μυαλο μου συνεχεια... συνηθως φιλοξενω γατια μεχρι αν βρουν σπιτι...γιατι ηδη εχω αρκετα.. δε γινεται αλλιως ουτε στο δρομο να τα αφησω , ουτε να τα ξεφορτωθω, καθε γατι εχει το δικο του χρονο... για να υιοετηθει... αλλα και μονο που το θεμα της τσικιτα εχει παρει 1200 εμφανισεις εμενα μου αρκει...!!!
Critter Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Ε!ολο και καποιος μου την ειπε να παρατηρησεις καλυτερα . Κατα τα αλλα τι να τις κανεις τις 1200 εμφανισεις αν δεν την παιρνει κανεις? Χαρισε την σε pet shop αν δεν βρεις ακρη. Εκει ναι μεν θα βγαλει κερδος ο ιδιοκτητης αλλα στην τελικη θα καταληξει σε καποιο σπιτι και δεν θα σε προβληματιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.