Voodooman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά, από εχθές το Internet μου μου κάνει νερά. Τελικά, από ό,τι φαίνεται κάτι παίζει με το onboard LAN του mobo μου, MSI K8N-Neo (nForce3 GB250, socket 754 με realtek 10/100). Με το που συνδέω το καλώδιο, το φωτάκι ανάβει κανονικά πράσινο, αλλά δεν δουλεύει η σύνδεση. Πέρα από την περίπτωση των drivers (που την ψάχνω), εσείς από την εμπειρία σας τί λέτε; Σας έχει τύχει να πάθει ζημιά μόνο το onboard LAN και τίποτε άλλο;
The_Judas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Τι ακριβώς πρόβλημα σου παρουσιάζει? Γράφει cable unplugged στο εικονίδιο της σύνδεσης? Μήπως είναι disabled η σύνδεση? Το μοντεμ-ρουτερ σου το είσαι σίγουρος οτι δουλεύει σωστά?
TNT1982 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 το φαινομενο ανωμαλιας με το ρευμα το αποκλειουμε?πολλα λαν εχουν παθει ζημια ετσι.
ArisG88 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Κι εμενα το lan σε μια μητρικη εχει καταστραφει απο αποτομη αλλαγη τασης αν και ηταν το pc πανω σε ups
Voodooman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω συμπαθητικό UPS και συμπαθητικό τροφοδοτικό. Δεν αποκλείω να έγινε ζημιά από τις πρόσφατες διακοπές (είχα πολλές την Πέμπτη-Παρασκευή), αλλά χλωμό το βλέπω. Τί μου κάνει τώρα. Ανάβουν τα δύο λαμπάκια του modem ( Power και DSL), αλλά κάποιες φορές δεν ανάβει του ethernet. Δοκίμασα και δεύτερο router και μου έρκανε τα ίδια. Όταν πάω στο internet conncetions και προσπαθώ να την κάνω disable, τότε καμμιά φορά κολλάει όλο το σύστημα και δεν μου το επιτρέπει. Υπέθεσα λοιπόν ότι κάτι συμβαίνει με τους drivers του onboard LAN. Α, συνέδεσα και μία PCI LAN card που είχα και δούλευε κανονικά. Τί να πω, τώρα δουλεύει κανονικά η onboard LAN. Αν συνεχίσει τα χαζά, θα περάσω κάτι άλλους drivers και θα σας ενημερώσω! Ευχαριστώ!
caution Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Εμένα πρόσφατα την on board etherner την πήρε στο λαιμό της το καταραμένο -νεκρό πλέον- switch της D-Link... Έχουν μείνει τα ledάκια της ανοιχτά, βάζεις - βγάζεις καλώδια χαμπάρι δεν παίρνει! Πάλι καλά που οι pci ethernet κοστίζουν όσο ένα κουτί μπισκότα!
john1010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 απλα αλλαζεις καλωδιο ethernet,μετα αν διαθεσεις 10 ευρω για μια καρτα pci lan και επειτα κοιτας το router
Voodooman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 απλα αλλαζεις καλωδιο ethernet,μετα αν διαθεσεις 10 ευρω για μια καρτα pci lan και επειτα κοιτας το router Σωστό αυτό με το καλώδιο, ούτε που πήγε το μυαλό μου! Πάντως, δεύτερη μέρα σήμερα και κανένα πρόβλημα. Οπότε δεν αποκλείεται να έπαιζε κάτι με τους drivers. Τί να πώ, μπορεί να είχα εγκαταστήσει και λάθος drievrs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.