lak10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Είμαι άσχετος με το θέμα αλλά αυτό δεν ισχύει (εφόσον στις γουρούνες ισχύει ό,τι και στα αυτοκίνητα/μηχανές). Αυτόματο δε σημαίνει ένα "γρανάζι"/μία σχέση. Σημαίνει πολλές ταχύτητες (και αντίστοιχα σχέσεις μετάδοσης) τις οποίες όμως δεν τις αλλάζει ο οδηγός. αυτο που λεει ο φιλος λεγεται συνεχως μεταβαλωμενη μεταδοση η αλλιως CVT. Aυτο το συνανταμε στα ATV οχι στα quad τις αγωνιστικες γουρουνες που εχουν ταχυτητες. οσο για το φιλο πιο πανω που ειπε οτι οι γουρουνες ειναι ψοφιες. εξαρταται τι ζητας τα ATV πανε μεχρι 90 αλλα εχουν ροπη. οι αγωνιστικες εχου ταχυτητα αλλα οχι ροπη. τωρα αμα παρει; μια 100αρα γουρουνα λογικο να μην παει βημα
fe31h Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Καλά όλα αυτα βρε παιδιά... Ξεκαθάρισαν αρκετές απορίες μου! Και σας ευχαριστώ πολύ... Αλλά μπορείτε να μου πείτε πόσο καίει περίπου μια γουρούνα ανά 100χλμ αν θέλετε??? Τώρα πηγα και ρώτησα έναν που τις πουλάει και μου λέει ότι μια 500 που έχει με 4χ4 και διαφορικα καίει (με 2χ4 πάντα έτσι...) όσο καίει και το δικό μου σκατουλακι των 110 κυβικών... 4.6 περίπου στα 100χλμ... Είναι εφικτό κάτι τέτοιο?
TNT1982 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 δικό μου σκατουλακι των 110 κυβικών...4.6 περίπου στα 100χλμ... Είναι εφικτό κάτι τέτοιο? αμε γιατι να μην ειναι?εχε υποψη σου ομως πως ο τυπος εννοει: 1)να πηγαινεις 2κινητος (η 4κινηση,λογω αυξημενων απωλειων μεταδοσης ανεβαζει κατακορυφα την καταναλωση,εχω πικρη εμπειρια απο μεγαλα ταξιδια με 4κινητα) 2)να πηγαινεις χαλαροτατα,χωρις ζορια 3)σε ευθεια με καλο δρομο και απο κει και περα,αν η γουρουνα ειναι σχετικα ελαφρια, αν εχει σοφιστικε προγραμματισμο το εγκεφαλακι της γουρουνας και μουρατους ψεκασμους κλπ κλπ μια χαρα ειναι εφικτο το νουμερο που λες... παντως δεν νομιζω πως η μοναδα μετρησης που θετεις (τα 100κμ) ειναι η σωστη.Θελω να πω,ετσι μετραμε την καταναλωση των αυτοκινητων ,με εναν συγκεκριμενο μαθηματικο τυπο (ενα συγκεκριμενο ποσοστο σε αστικο κυκλο και ενα συγκεκριμενο ποσοστο σε συνθηκες εθνικης..)...δηλαδη τωρα σοβαρα,σκοπευεις να κανεις ταξιδια με αυτο το πραγμα:lol:? εχε επισης υποψη σου πως σε συνθηκες "μποτιλιαρισματος " η καταναλωση ειναι παλι τεραστια...
BWolfgr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Καλά μην βασίζεστε και πολύ στο site, λέει 5,62 για την Diversion μου αλλά αυτή καίει περίπου 8 με 9....
Dark_son20 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 πάντα είναι και ανάλογα πως οδηγείς... και το cbf250 μου όλοι το πάνε κοντά στα 4lt ανά 100 όταν οδηγό εγώ είναι 7.3lt ανά 100
fe31h Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Τα νούμερα που αναφέρετε einai από οδήγηση πάνω στην γουρούνα ή στην μηχανή?
fe31h Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 απο οτι εψαξα ειναι για μηνανακια τελικα σωστα?? Παντως ευχαριστω για την βοηθεια σας οσο αναφορα αυτο τον τομεα.... Τωρα επιδι ο τιτλος κιολας δεν αναφερεται μονο εκει αλλα και στην συγκριση μεταξυ τους οσο αναφορα και την ποιοτητα... σιγουρα ενα κινεζικο δεν ειναι σαν ενα yamaha!!! αλλα δεν εχουν και ιδια τιμη!!! Οποτε λεω τωρα εγω δεν αξιζει η αγορα ενος κινεζικου?? οσο αναφορα τωρα το ποιο αξιζει τα λεφτα του ποιο θα μου προτεινατε???? ισως κανενα kymco??? και αυτα ειναι ακριβα ομως (σχετικα δλδ)...
Dark_son20 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 η λογική για την κατανάλωση ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης δεν αλλάζει από αλυσοπρίονο μέχρι μαούνα... επίσης τα πιο πολλά κινεζικα που αναφέρεις με ταχύτητες αντιγραφή του 100ari κινητήρα της honda φοράνε αφού δεν παίζουν φράγκα για σοβαρό ATV τι τα κοιτάς τα υπόλοιπα σε κινέζο θα πας και ας ψοφήσει σε ένα χρόνο... επίσης έστω πες ότι σε λίγο ενηλικιώνεσαι πάλι 125 θα μπορείς τι το ψάχνεις στις μεγάλες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.