Προς το περιεχόμενο

Λιγη βοηθεια για βιογραφικο :)

imr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,καθως μολις τελειωσα απο σχολη, το βιογραφικο μου αρκετα φτωχο.

Ειναι καλυτερα να φτιαξω ενα απλο λιτο βιογραφικο με μονο τα απαραιτητα

ή να το ''γεμισω'' με διαφορα οπως πρωσωπικα ενδιαφεροντα,φιαφορες ικανοτητες,φιλοδοξιες κτλ?

Επισης μια προταση για καποιο καλο σχεδιαγραμα αν και εχω βρει αρκετα, αν εχετε κατι ιδιαιτερο εκτος απο το template του word

ps Σιγουρα υπαρχουν και αλλα θεματα για βιογραφικα αλλα δεν βρηκα κατι με μια προχειρη αναζητηση

Edit.Να βαλω και καθηκοντα που ειχα ενω ημουν στρατο? η ειναι ακυρο τελειως?

Δημοσ.

Googlare βιογραφικο και θα βρεις πολλα καρατα αυτο που θα σου ταιριαξει. Γνωμη μου ειναι να δινεις ενα γεματο βιογραφικο οταν προκειται να πας σε απλη δουλεια (δηλαδη ακομα και σερβιτορος να ησουν ή delivery να εκανες κατι ασχετο δλδ με τη δουλεια που ψαχνεις γραψτο). Αν ομως πηγαινεις για στελεχος σε μια εταιρεια οικονομικων πχ. ισως πρεπει να εισαι λιγο πιο συγκρατημενος και να αναφερεις μονο αυτα που χρειαζονται.

Α, απο οτι καταλαβα οτι μεταξυ 2 πτυχιουχων ιδιας σχολης μετρανε παρα πολυ αν εχεις κανει καποιο extra σεμιναριο, οποτε παρακολουθειστε οσο πιο πολλα μπορειτε!

Δημοσ.

Τα εχω δει αυτα απο google αρκετα χρησιμα :)

Το θεμα πως μπορω να το εμπλουτισω, να γραψω για μαθηματα επιλογης που εχω παρει απο την σχολη?

Πχ Χρηματοοικονομικη διαχειρηση το οποιο ηταν μαθημα επιλογης.

Οπως και καποια σεμιναρια-συνεδρια που ειχα παρακολουθησει(αυτα σε ποια κατηγορια μπαινουν? στην εκπαιδευση?)

Δημοσ.
Ρίξε μια ματιά εδώ αν θες.

Προσωπικά είμαι κατά της "σαβούρας" με το κιλό στο βιογραφικό.

Δηλαδή θεωρείς ότι οι "γενικές" πληροφορίες για τη ζωή, τα ενδιαφέροντα, τις ασχολείες, το παρελθόν ενός υποψηφίου είναι σαβούρα?

Αν είχες επιχείρηση και έψαχνες για καλό υπάλληλο θα αναζητούσες μόνο να έχει το Lower, ECDL...και γενικά "τυπικές" γνώσεις που τις παίρνει ο καθένας μέσα από μια συγκεκριμένη διαδικασία?

Με συγχωρείς αλλά έχω τελείως διαφορετική άποψη...

Δημοσ.

Δεν σου προτείνω να μπείς σε λεπτομέρειες του τύπου μαθήματα επιλογής. Αυτά θα τα πεις στη συνέντευξη.

Οπως και καποια σεμιναρια-συνεδρια που ειχα παρακολουθησει(αυτα σε ποια κατηγορια μπαινουν? στην εκπαιδευση?)

Αυτά μπαίνουν στο "ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ"

Δες αυτό το υπόδειγμα.

Δημοσ.

Επειδή έχω φάει άπειρο χρόνο απο τη ζωή μου να ψάχνω δουλειά, παραδείγματα βιογραφικών και τέτοια σε συμβουλεύω να αποφύγεις την "σάλτσα" για να είναι ευκολοδιάβαστο, δηλαδή "λίγα και καλά" και άν κρίνεις ότι δέν γεμίζει στο μάτι τότε απλώς πρόσθεσε τα κυριότερα..

Δηλαδή στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΣΠΟΥΔΕΣ άν θές γράφεις και μερικά μαθήματα που είναι σχετικά με αυτό που σου αρέσει πιο πολύ... Στην ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ανέλυσε λίγο παραπάνω τα καθήκοντά σου.. κτλ κτλ

Δέν ξέρω τί τελείωσες αλλα στην αγορά εργασίας ανεξάρτητα απο σχολές και προσόντα όλοι δουλεύουμε για τα ίδια λεφτά... :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...