antreaslam Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 η μαρφίν, χρεώνει για κάθε συναλλαγή περίπου 0,50. Αντίθετα, το easypay της πειραιώς, χρεώνει πχ για ευδαπ 0,85, ενώ για λογ/μο wind ή HOL, τίποτα, ενώ η μαρφίν χρεώνει κανονικά 0,50. Για ΔΕΗ χρεώνουν ΟΛΟΙ, ακόμα και πάγια εντολή να δώσετε (απλά η κανονική χρέωση είναι 0,50 ως 1, ενώ με πάγια εντολή είναι 0,30). Και η μαρφίν δίνει αυτό το...μηχανάκι για τους έξτρα κωδικούς πάντως, ενώ στο easypay,η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ΑΛΛΗ δικλείδα ασφαλείας, πλην αυτών του ίδιου του σάιτ...
wizzy Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Για την αποφυγή των keyloggers, κάποιες τράπεζες (ξέρω για την Eurobank που χρησιμοποιούσα) στο πεδίο που βάζει τους κωδικούς εισόδου, πετάει ένα on screen keyboard και ο χρήστης κάνει click σε αυτό. Τα στοιχεία που λαμβάνονται από το on screen keyboard συμπληρώνουν αυτόματα το πεδίο που αφορούν με αποτέλεσμα το keyboard να μην χρησιμοποιείται καθόλου. Κατά τα άλλα, θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους. Ένα καθαρό σύστημα, χωρίς να έχει εγκατεστημένες ένα σωρό παπαριές, δύσκολα θα δημιουργήσει/παρουσιάει πρόβλημα στο on line banking.
kostas88 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδιά πήγα στην Πειραιώς σήμερα, πήρα το extra Pin generator, και μπήκα μετά από 3 ώρες στο winbank κανονικά χωρίς να δώσω τον κωδικό του generator!!! ΤΙ γίνεται???
georgemarios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδιά πήγα στην Πειραιώς σήμερα, πήρα το extra Pin generator, και μπήκα μετά από 3 ώρες στο winbank κανονικά χωρίς να δώσω τον κωδικό του generator!!! ΤΙ γίνεται??? ναι, για να μπεις απλα να δεις το λογαριασμο σου δε χρειαζεται extra pin... το extra pin χρειαζεται οταν θες να κανεις καποια κινηση (πχ πληρωμη καποιας ΔΕΚΟ, μεταφορα χρηματων σε αλλο λογαριασμο κτλ) οταν θα πας να κανεις μια τετοια κινηση, θα σου ζητησει να βαλεις το extra pin που θα ισχυει μονο για εκεινη τη φορα....
kostas88 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 ναι, για να μπεις απλα να δεις το λογαριασμο σου δε χρειαζεται extra pin... το extra pin χρειαζεται οταν θες να κανεις καποια κινηση (πχ πληρωμη καποιας ΔΕΚΟ, μεταφορα χρηματων σε αλλο λογαριασμο κτλ) οταν θα πας να κανεις μια τετοια κινηση, θα σου ζητησει να βαλεις το extra pin που θα ισχυει μονο για εκεινη τη φορα.... A, Μάλιστα. Κάτι ακόμα αν μπορούσες να μου πεις. ΓΙα να ζητήσει το extra Pin έχει κάποιο όριο? Δηλαδή για παράδειγμα πάνω από 1000 ευρώ το ζητάει και κάτω από 1000 όχι?
georgemarios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 παραδειγμα για να στειλω ενα 20ευρω στον αδελφο μου, μου το ζητησε αρα νομιζω πως για καθε κινηση το θελει.... ή μαλλον για να ειμαι πιο σωστος, θελει ενα extra pin για το session. Δηλαδη αν κανεις στο καπακι 5 κινησεις, δε θα σου ζητησει 5 πιν αλλα μονο ενα
random Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 η μαρφίν, χρεώνει για κάθε συναλλαγή περίπου 0,50. Αντίθετα, το easypay της πειραιώς, χρεώνει πχ για ευδαπ 0,85, ενώ για λογ/μο wind ή HOL, τίποτα, ενώ η μαρφίν χρεώνει κανονικά 0,50. Για ΔΕΗ χρεώνουν ΟΛΟΙ, ακόμα και πάγια εντολή να δώσετε (απλά η κανονική χρέωση είναι 0,50 ως 1, ενώ με πάγια εντολή είναι 0,30).Και η μαρφίν δίνει αυτό το...μηχανάκι για τους έξτρα κωδικούς πάντως, ενώ στο easypay,η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ΑΛΛΗ δικλείδα ασφαλείας, πλην αυτών του ίδιου του σάιτ... χρησιμοποιώ μόνο το web της Alpha, και ποτέ πάγιες εντολές, οπότε μόνο γι αυτο θα γράψω: πληρώνω ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, Forthnet ,με μεμονωμένες εντολές, και δεν έχω καμια εξτρα χρέωση. επίσης μεταφορά χρημάτων απο λογ. Alpha προς άλλον λογ. Alpha δεν εχει χρέωση. μόνο για μεταφορά σε λογ/σμο άλλης τράπεζας έχει προμήθεια.
Chrisxxx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 χρησιμοποιώ μόνο το web της Alpha, και ποτέ πάγιες εντολές, οπότε μόνο γι αυτο θα γράψω: πληρώνω ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, Forthnet ,με μεμονωμένες εντολές, και δεν έχω καμια εξτρα χρέωση. επίσης μεταφορά χρημάτων απο λογ. Alpha προς άλλον λογ. Alpha δεν εχει χρέωση. μόνο για μεταφορά σε λογ/σμο άλλης τράπεζας έχει προμήθεια. Και εγω ακριβως για τα ιδια!
rodin002 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Με Wind plus non-stop απο το κινητό είναι ασφαλές να κάνουμε e-banking μέσω πειραιώς ;
antreaslam Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 παραδειγμα για να στειλω ενα 20ευρω στον αδελφο μου, μου το ζητησε έστειλες μέσα από (χρεωστική ή πιστωτική?) κάρτα, ή λογαριασμό της πειραιώς, μέσω winbank easypay, ποσό σε άλλο λογ/σμο? χρέωση?
gatoulis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 και στις Εμπορικής το ίδο δωρεάν είναι οι μεταφορές.ένα καλό που έχουν είναι ότι κοιτάς τα δάνεια σου και μπορείς να πληρώσεις και δάνεια και κάρτες τρίτων(άν θες..χεχε) αν γουστάρεις παραγγέλνεις κ καρνέ..
dusty_billy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Γειά σας παιδιά.Το τελευταίο διάστημα ψήνομαι να κάνω και εγω e-banking στην Εμπορική.Απ΄ότι διάβασα,είναι ασφαλές.Ποιά είναι η γνώμη σας,έχει κάνει κανείς στην Εμπορική?
kfyros Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Αν ακολουθείς ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ τους γενικούς κανόνες ασφαλείας του υπολογιστή και τους κανόνες ασφαλείας των sites τότε σχεδόν όλα είναι ασφαλή... 1. Πάντα φτιάχνουμε πολύ δυνατά passwords. 2. Ο υπολογιστής μας είναι σε άριστη κατάσταση , με σουίτα προστασίας, και χωρίς εγκατεστημένες μαλακίες παντός είδους. Ο υπολογιστής που χρησιμοποιείται για τέτοιες δουλειές δεν είναι ασφαλής όταν έχει εγκατεστημένα torrents, freeware - adware και γενικά όταν τον έχουμε κάνει μπουρδέλο (τρελλά κενά ασφαλείας που επιτρέπουν σε keyloggers-trojans να μας ρουφιανέψουν) 3. ΠΟΤΕ δεν δίνουμε password για ebanking ή οποιοδήποτε τέτοιο στοιχείο μέσω Internet ή email ή σε site άλλο από αυτό που γράφουμε με τα χεράκια μας... 4. SSL Encryption 256 encryption τουλάχιστονν και SSL certificates για το site. Σε διασφαλίζει σχετικά από spoofing, ή κλοπή πακέτων δεδομένων TCP. Πρέπει να έχουν τέτοιο ΟΛΑ τα sites αυτού του τύπου. 2. Αυτόματα μηχανάκια κωδικών ή SMS σε κινητό για την εκτέλεση συναλλαγών ή certificates . Με αυτά θεωρώ ότι είναι σχεδόν αδύνατο να μπορέσει κάποιος να σου πάρει λεφτά από το ebanking (πρέπει να σου κλέψουν και το μηχανάκι ή το κινητό). Όσοι δεν το έχετε κάνει ζητείστε να σας στείλουν μηχανάκι ή ενεργοποιείστε τη σχετική λειτουργία.
cbr600RR Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 παρε μια προπληρωμενη καρτα και καθαρισες.. εαν φοβασαι τοτε να πηγαινεις ο ιδιος στην τραπεζα.. σε λιγο θα ξεχασουμε να περπαταμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα