Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εννοεί σαν αυτό που εχει η εθνικη για επιπλεον κωδικό ασφαλείας.

@nubby σε ποια τραπεζα είσαι;

Δημοσ.

Εννοεί σαν αυτό που εχει η εθνικη για επιπλεον κωδικό ασφαλείας.

@nubby σε ποια τραπεζα είσαι;

πειραιως. παιρνω το extra pin τωρα με SMS αλλα αναρωτιομουν αν μπορω να το σταματησω και να ζητησω το μηχανακι.

γινεται?

Δημοσ.

πειραιως. παιρνω το extra pin τωρα με SMS αλλα αναρωτιομουν αν μπορω να το σταματησω και να ζητησω το μηχανακι.

γινεται?

Α δε ξερω να σου πω την αληθεια. Και εγω στην ιδια ειμαι και ετσι το παιρνω, με το κινητο... Παρε ενα τηλ στο 182838 να ρωτησεις..

Δημοσ.

γινεται?

Γίνεται. Σου δίνουν μια μικρή συσκευή απλά έχει μια μικρή ετήσια χρέωση (νομίζω 8 ευρώ; )

Δημοσ.

Γίνεται. Σου δίνουν μια μικρή συσκευή απλά έχει μια μικρή ετήσια χρέωση (νομίζω 8 ευρώ; )

:shock: Χιλιες φορές στο κινητό τότε.

Λες και για τις υπηρεσιες web banking δε πηραν τα 5 ευρώ....τς τς τς

Δημοσ.

:shock: Χιλιες φορές στο κινητό τότε.

Λες και για τις υπηρεσιες web banking δε πηραν τα 5 ευρώ....τς τς τς

Συμφωνω

Προκειται ομως να μετακομισω στο εξωτερικο. To SMS θα ειναι ενταξει? Μπορω να αλλαξω νουμερο online η πρεπει να εμφανιστω στην τραπεζα? 

Δημοσ.

Συμφωνω

Προκειται ομως να μετακομισω στο εξωτερικο. To SMS θα ειναι ενταξει? Μπορω να αλλαξω νουμερο online η πρεπει να εμφανιστω στην τραπεζα? 

Νομιζω πως μπορεις να αλλάξεις νουμερο. Λογικά στο "Υπηρεσιες πελάτη"->"Αλλαγή προσωπικών στοιχειων" θα ειναι,

Δημοσ.

Νομιζω πως μπορεις να αλλάξεις νουμερο. Λογικά στο "Υπηρεσιες πελάτη"->"Αλλαγή προσωπικών στοιχειων" θα ειναι,

Θα λαμβανω το SMS στο εξωτερικο?

Δημοσ.

Θα λαμβανω το SMS στο εξωτερικο?

Καλή ερωτηση. Δε ξερω καθολου. Κανε ενα κοπο και χτυπα τηλ στο 182838 ή περνα απο κανα καταστημα

• Like 1
Δημοσ.

Τι γνώμη έχετε?

Πιστεύετε ότι υπάρχουν κίνδυνοι ασφάλειας για όποιον χρηιμοποιεί τον υπολογιστή για τραπεζικές συναλλαγές?

Και έχω την εξής απορία, υπάρχουν τόσα εκατομμύρια άνθρωποι, είναι δυνατόν να μην μπορεί κανείς τους να εισβάλει στα συστήματα των τραπεζών?

Αξίζει το ρίσκο για τους πελάτες να χρησιμοποιούν το internet για τέτοιο σκοπό?

Με την ιδια λογικη θα πρεπει να σε ανησυχει και το ΑΤΜ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συμφωνω

Εφόσον το νουμερο σου λειτουργεί και στο εξωτερικό (περιαγωγή) δεν θα έχεις κανενα πρόβλημα. Θα λαμβάνεις κανονικά τα sms. Σου μιλώ εκ πείρας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...