Προς το περιεχόμενο

Που θα βρω μια εξευτελιστικά φθηνή tft?

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum,

έχω ένα pc 6 ετών που το χρησιμοποιώ για κατεβαστήρι και σπάνια για δουλειά (γιατί έχω και σχετικά καινούριο λαπτοπ). Το πρόβλημα είναι ότι έχω 17" CRT η οποία εκτός ότι πιάνει χώρο είναι και κουραστική.

Δεν θέλω να επενδύσω σε μια καινουρια καλή οθόνη γιατί σε κάποιο διάστημα θα πάρω iMac, και ακόμη και τα 100-120Ε που έχει η πλέον κλάιν καινούρια tft μου έρχονται πολλά. Στην τελική το μηχάνημα δουλεύει μια χαρά για νετ, ειδικά με το linux που φοράει. Υπάρχει τρόπος να βρω οθόνη σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή, έστω και 15-17", ίσως από κάποιον που θέλει να αναβαθμίσει? Κοίταξα αγγελίες αλλά οι περισσότερο δεν την παλεύουν με αυτά που ζητάνε...

Δημοσ.
γιατι δε περνεις καμια μεταχηρισμενη....θα γινει και η δουλεια σου..
Για να ζητάει εξεύτελιστηκες τίμες,δεν θα τον ενδιάφερει η ποιότητα προφάνως.... ποσό μάλλον αν θα είναι μεταχίρισμενη.... οπότε κάθολου κάκη ιδέα:-)
Δημοσ.

φιλαράκι να σου κάνω μια πρόταση....περίμενε λίγο ακόμα εάν θες χαμάλη τιμή γιατί τώρα πέφτουν σιγά οι τιμές των tft.είχα δει μια οθόνη Πέρσι με 280 ευρώ και φέτος την είδα με 190 περίμενε λίγο για να πάρεις μια καλή και φτηνή οθόνη .αν θες οπωσδήποτε μια τώρα θα σοθ πρότεινα μια samsung(ποιοτητα)http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168019 την πείρα πριν από ένα μηνά και έμεινα πολύ ευχαριστημένος;)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ όλες τις απαντήσεις.

Ναι αυτοί που πουλάνε τα μεταχειρισμένα τους μάλλον δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα και ψάχνουν για μ**άκες...Δεν θέλω κάτι με πάνω από 50-60Ε όπως είπε κι ο φίλος πριν, για τους λόγους που ανέφερα. Το stock-house φαινεται καλούτσικη περίπτωση, θα το κοιτάξω. Ό,τι άλλη πρόταση υπάρχει θα χαρώ να την ακού

• Moderators
Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ όλες τις απαντήσεις.

Ναι αυτοί που πουλάνε τα μεταχειρισμένα τους μάλλον δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα και ψάχνουν για μ**άκες...Δεν θέλω κάτι με πάνω από 50-60Ε όπως είπε κι ο φίλος πριν, για τους λόγους που ανέφερα. Το stock-house φαινεται καλούτσικη περίπτωση, θα το κοιτάξω. Ό,τι άλλη πρόταση υπάρχει θα χαρώ να την ακού

Μαλλον, για να ζητανε αρκετοι χρηστες αυτα τα λεφτα, δεν ειναι μ@λ@κες. Κι εγω εχω μια 17'' tft στην ακρη, νομιζεις οτι θα την αποχωριζομουν ετσι ευκολα με ενα 50ρικο? Αφου δεν εχει κλεισει 3ετια και την ειχα παρει 290?! Οθονη ειναι οχι καρτα γραφικων...

Και στο κατω κατω μια χαρα tv μπορει να γινει με ελαχιστα χρηματα :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...