klainmaingr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα σας. Μια φίλη μου ψάχνει για οθόνη. Αρχικά είχε γενικά κολλήσει στο να πάρει imac(pc) αλλα επειδή είναι ζωάδι και επειδή το πρόγραμμα που θέλει για την δουλειά της (φαρμακείο) δεν ξέραμε αν θα είναι συμβατό σε mac της πρήξαμε να πάρει κανονικό pc. To θέμα είναι οτι σκάλωσε με την οθόνη του mac λόγω design και τώρα ψάχνουμε κάτι σχετικό. Η apple cinema display 20" είναι κανονικά συμβατή με τα δικά μας ψωροpc? Υπάρχει κάποια απο άλλη εταιρεία που να κινείται στο ίδιο εμφανισιακό motivo? Το κόστος δεν ενδιαφέρει ιδιαίτερα.. όπως και το panel μιας και θα χρησιμοποιείται καθαρά για μια εφαρμογή. Ευχαριστώ.
farfalinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 ναι είναι συμβατές οι οθόνες mac σε απλά pc ρίξε μια ματια και εδώ http://www.applestore.gr/cgi-bin/WebObjects/RWApp.woa/1/wo/1EbtpkBQt3JEI8wflLWDKg/1.0.7.10.15.3.0.0.0.0.3.0.0.0.1 τώρα για τα εμφανισιακά μοτίβα θα ήταν καλύτερο να μπεις και να δεις τι παίζει από εδώ http://www.e-shop.gr/PER_monitors.phtml
antonl Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 [...]Η apple cinema display 20" είναι κανονικά συμβατή με τα δικά μας ψωροpc?[...] Μόνο σ' αυτό μπορώ ν απαντήσω μιας και την έχω δει σε τέτοια χρήση. Ναι, η apple cinema είναι συμβατή με pc :>
farfalinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 δεν είναι βλακεία όμως να δώσει 600 ευρώ για μια οθόνη που με 100 θα έκανε την ίδια δουλειά p θέλει και η φιλί s?
elvisjedi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 γιατι δεν παιρνεται καποιο imac (ισως μεταχειρισμένο?) και να το κανετε dual-boot με xp ή vista και leopard ή εστω μονο xp? ωστε να τρεχει το προγραμμα να ειναι ευχαριστημενη κααι η φίλη σου.
iced Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Το καλυτερο ειναι να παρει εναν imac οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω και να κανει dual boot μεσω του bootcamp το οποιο σου βαζει οτι drivers χρειαστει και ειναι εκπληκτικο
klainmaingr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μιλάμε για ζωάδι ολκής.. όσο πιο απλά, τόσο πιο καλά... Τώρα για τα $$ δεν με πολυνοιάζει.. δεν πληρώνω εγώ Εγώ απλα της κάνω μια έρευνα αγοράς.. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά.. Εφόσον οι apple οθόνες παίζουν σε κανονικά pc τότε είμαστε μια χαρά.. Θα την πώ να πάρει και ένα ρημαδουπολογιστή μιας και η χρήση είναι ελάχιστη.. και θα είναι μια χαρα ευχαριστημένη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.