patsi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Οκ δικό μου το λάθος για την επικεφαλίδα ας σβηστεί το θέμα.Αλλά τ χειριστήρια δεν είναι ολα μαζί.Δειτε ολα τα υπόλοιπα και πειτε μου αν βρείται ενα που δεν είναι για pc.Ακόμη πηγαίνεται στην κατηγορία ηλεκτρονικά παιχνίδια και δείτε εκει αν εχει χεοριστήρια ξεχωριστά για τις κονσόλες.Ευχαριστώ για την λύση της επιστροφής.Και πάλι συγνώμη για τον τίτλο.
disqualified Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 ναι σε αυτο εχεις δικιο, στην κατηγορια ηλεκτρονικα παιχνιδια και υποκατηγορια pc και μετα στο gamepad σε πεταει στα χειριστηρια παιχνιδιων απο την κατηγορια υπολογιστες, αυτο ναι μπορει να σε μπερδεψει οποτε το συμπερασμα ειναι να κανουμε προσεκτικα τις αγορες απο το net
Unsouled Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 ε γύρνα το πίσω και πάρε άλλο είναι τόσο απλό...
darksoho33 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν νομιζω να στο αλλαξουν με την πολιτικη που χρησιμοποιουν. απλα πες να το διορθωσουν καθως η βιτρινα τους ειναι η ιστιοσελιδα τους, δεν μπορουν να εχουν διαφορετικο section για κονσολες και να εχουν χειριστηρια αυτων στο section των Η/Υ και οτι αυτη τους η πραξη σε οδηγηθησε σε λαθος αγορα
disqualified Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν νομιζω να στο αλλαξουν με την πολιτικη που χρησιμοποιουν. απλα πες να το διορθωσουν καθως η βιτρινα τους ειναι η ιστιοσελιδα τους, δεν μπορουν να εχουν διαφορετικο section για κονσολες και να εχουν χειριστηρια αυτων στο section των Η/Υ και οτι αυτη τους η πραξη σε οδηγηθησε σε λαθος αγορα Μια χαρα στα αλλαζουν κι αμα θες σου δινουν και τα χρηματα σου πισω εφ οσον εχεις πληρη τη συσκευασια και αυτο δεν το βγαζω απο το μυαλο μου, το λεω επειδη εχω γυρισει πισω προιον επειδη αποφασια τελικα οτι δεν το χρειαζομουν, τοσο απλα...
nikoskon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μια χαρα στα αλλαζουν κι αμα θες σου δινουν και τα χρηματα σου πισω εφ οσον εχεις πληρη τη συσκευασια και αυτο δεν το βγαζω απο το μυαλο μου, το λεω επειδη εχω γυρισει πισω προιον επειδη αποφασια τελικα οτι δεν το χρειαζομουν, τοσο απλα... Τυχερέ....
Asskicker Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Στη χειρότερη πάρε ένα converter PS to PC και έτσι θα το έχεις και στα 2 (ακόμα και αν δεν έχεις PS όπως καταλαβαίνω). Δεν κάνει πάνω από 2 ευρώ
fe31h Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Και που τον βρίσκεις αυτόν τον μετατροπέα???
flik Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Υπάρχει μετατροπέας εδώ στην ελλάδα? Δεν έχει πάρει το μάτι μου κανέναν
21century Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Στα καταστήματα ηλεκτρονικων ή σε συνοικιακά καταστήματα Πληροφορικής...
liopyr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Υπάρχουν μεν converters για να βάλεις Ps χειριστήριο σε usb, αλλά δεν έχει 2 ευρώ, στην καλύτερη που έχω πετύχει έχει 15, ενώ ποτέ δεν έχω δει για ασύρματο.
flik Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Ακριβώς, και εγώ έχω δει, αλλά με παραπάνω τιμή, που αν έχει τόσο, καλύτερα να πάρεις καινούριο χειρηστήριο.
fabiawrc Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Είναι συμβατό με PlayStation, PS one και PlayStation2.αν την διαβασες αυτην τη προταση δεν θα το επαιρνες!
liopyr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Είναι συμβατό με PlayStation, PS one και PlayStation2.αν την διαβασες αυτην τη προταση δεν θα το επαιρνες! Κι εσύ αν είχες διαβάσει αυτό το post, δεν θα έγραφες το δικό σου.
georgios... Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.e-shop.gr/how_return.phtml Και εγω ετσι ακριβως την ειχα ''παθει'' πριν μερες. το ιδιο χειριστηριο λογω βιασυνης. το πηγα πισω πολυ απλα και ξαναπαρηγγειλα για pc. την επιστροφη τη ''δοκιμασα'' και με μια τσαντα μεταφορας που δε μου αρεσε τελικα. την εκανα αλλαγη σε 13 μερες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.