Προς το περιεχόμενο

Παράπονο για το e-shop

patsi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ δικό μου το λάθος για την επικεφαλίδα ας σβηστεί το θέμα.Αλλά τ χειριστήρια δεν είναι ολα μαζί.Δειτε ολα τα υπόλοιπα και πειτε μου αν βρείται ενα που δεν είναι για pc.Ακόμη πηγαίνεται στην κατηγορία ηλεκτρονικά παιχνίδια και δείτε εκει αν εχει χεοριστήρια ξεχωριστά για τις κονσόλες.Ευχαριστώ για την λύση της επιστροφής.Και πάλι συγνώμη για τον τίτλο.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι σε αυτο εχεις δικιο, στην κατηγορια ηλεκτρονικα παιχνιδια και υποκατηγορια pc και μετα στο gamepad σε πεταει στα χειριστηρια παιχνιδιων απο την κατηγορια υπολογιστες, αυτο ναι μπορει να σε μπερδεψει οποτε το συμπερασμα ειναι να κανουμε προσεκτικα τις αγορες απο το net

Δημοσ.

Δεν νομιζω να στο αλλαξουν με την πολιτικη που χρησιμοποιουν. απλα πες να το διορθωσουν καθως η βιτρινα τους ειναι η ιστιοσελιδα τους, δεν μπορουν να εχουν διαφορετικο section για κονσολες και να εχουν χειριστηρια αυτων στο section των Η/Υ και οτι αυτη τους η πραξη σε οδηγηθησε σε λαθος αγορα

Δημοσ.
Δεν νομιζω να στο αλλαξουν με την πολιτικη που χρησιμοποιουν. απλα πες να το διορθωσουν καθως η βιτρινα τους ειναι η ιστιοσελιδα τους, δεν μπορουν να εχουν διαφορετικο section για κονσολες και να εχουν χειριστηρια αυτων στο section των Η/Υ και οτι αυτη τους η πραξη σε οδηγηθησε σε λαθος αγορα

Μια χαρα στα αλλαζουν κι αμα θες σου δινουν και τα χρηματα σου πισω εφ οσον εχεις πληρη τη συσκευασια και αυτο δεν το βγαζω απο το μυαλο μου, το λεω επειδη εχω γυρισει πισω προιον επειδη αποφασια τελικα οτι δεν το χρειαζομουν, τοσο απλα...

Δημοσ.
Μια χαρα στα αλλαζουν κι αμα θες σου δινουν και τα χρηματα σου πισω εφ οσον εχεις πληρη τη συσκευασια και αυτο δεν το βγαζω απο το μυαλο μου, το λεω επειδη εχω γυρισει πισω προιον επειδη αποφασια τελικα οτι δεν το χρειαζομουν, τοσο απλα...

Τυχερέ....

Δημοσ.

Στη χειρότερη πάρε ένα converter PS to PC και έτσι θα το έχεις και στα 2 (ακόμα και αν δεν έχεις PS όπως καταλαβαίνω).

Δεν κάνει πάνω από 2 ευρώ

Δημοσ.

Υπάρχουν μεν converters για να βάλεις Ps χειριστήριο σε usb, αλλά δεν έχει 2 ευρώ, στην καλύτερη που έχω πετύχει έχει 15, ενώ ποτέ δεν έχω δει για ασύρματο.

Δημοσ.

Ακριβώς, και εγώ έχω δει, αλλά με παραπάνω τιμή, που αν έχει τόσο, καλύτερα να πάρεις καινούριο χειρηστήριο.

Δημοσ.
Είναι συμβατό με PlayStation, PS one και PlayStation2.αν την διαβασες αυτην τη προταση δεν θα το επαιρνες!

Κι εσύ αν είχες διαβάσει αυτό το post, δεν θα έγραφες το δικό σου. :P

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/how_return.phtml

Και εγω ετσι ακριβως την ειχα ''παθει'' πριν μερες. το ιδιο χειριστηριο λογω βιασυνης. το πηγα πισω πολυ απλα και ξαναπαρηγγειλα για pc. την επιστροφη τη ''δοκιμασα'' και με μια τσαντα μεταφορας που δε μου αρεσε τελικα. την εκανα αλλαγη σε 13 μερες....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...