Προς το περιεχόμενο

Αγορά 22'' Οθόνη

cool_ted

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι έτοιμος να πάρω μια καινούργια 22'' οθόνη αλλά ο αδερφός μου,μου είπε οτι υπάρχει περίπτωση η ανάλυση που έχει η οθόνη να μην υποστηρίζεται από την κάρτα γραφικών και να μην δείχνει καλά η οθόνη...ισχύει κάτι τέτοιο?ξέρω οτι οι 22άρες εχουν ανάλυση 1680 x 1050...πως μπορω να μαθω αν η καρτα γραφικων του λαπτοπ μου υποστηριζει αυτη την μεγιστη αναλυση(1680χ1050)...εχω την εξης καρτα γραφικων:

Τύπος Chip: GeForce Go 7300

Τύπος DAC: Integrated RAMDAC

Μέγεθος Μνήμης: 256ΜΒ

θα έχω πρόβλημα στην απεικόνιση της οθόνης?

όσο για μοντέλα που έχω σκεφτεί είναι τα εξής:

1) http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978102&product=1129805

2) http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978102&product=1157841

και καταλήγω περισσότερο στην πρώτη...τις θεωρείτε καλές επιλογές αυτές?έχετε να προτείνετε κάποια άλλη?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :-)

Δημοσ.

Ειχα το ιδιο προβλημα με εσενα...λαπτοπ με GeForce GO 7600...οι τελευταιο drivers δεν υποστηριζαν wide αναλυσεις...η λυση δοθηκε τελικα απο αυτο το site...LINK

1)Θα κατεβασεις απο πανω το "Driver"

2)Θα κατεβασεις το "Modded INF"

3)Θα κανεις extraxt το "Driver" με το winrar σε καποιο φακελο

4)Θα αντικαταστησεις το *.inf που ειχε μεσα με το Modded INF

5)Θα τρεξεις το setup για να κανεις εγκατασταση τους καινουργιους drivers

Aπο οτι ειδα οι drivers αυτοι υποστηριζουν και την GeForce GO 7300

Μην ανησυχεις που λεει ASUS/HP-Compaq κτλ κτλ...αμα αντικαταστησεις το modded INF κανει για τις GeForce ΟΛΩΝ των laptop...εγω να φανταστεις εχω Τοshiba και εγκαταστησα αυτους τους drivers...

Ολα αυτα σε περιπτωση που εχεισ XP και δεις με το που συνδεσεις την εξωτερικη οθονη οτι δεν σου εμφανιζει 1680 x 1050 αναλυση στις επιλογες της καρτας γραφικων..αν εχεις VISTA υπαρχουν και οι αντιστοιχοι για vista...αν και δεν νομιζω οι μαμισιοι drivers των vista που ηδη εχεις να μην υποστηριζουν wide αναλυσεις...

Προχωρα αφοβα στην αγορα της οθονης λοιπον :)

(Δες και το δικο μου θεμα LINK...η κυση με το powerstrip που προτεινε καποιος ΔΕΝ πιανει)

Δημοσ.

thanks φιλε federer....)

κατεβασα τους driver...εγω χρειαζομουνα αυτον με τα 32bit και το δοκιμασα στην 22αρα του αδερφου μου και ολα μια χαρα...

η αναλυση εφτασε 1650 χ 1050...

τωρα αναμεσα στις 2 οθονες που αναφερω ποια θα επαιρνες εσυ?

Δημοσ.

Εγω θα αγοραζα την SM-T220...φαινεται να εχει λιγο καλυτερα χαρακτηριστικα...αλλα δεν νομιζω με γυμνο ματι να βρεις διαφορες...παρε οποια ειναι πιο ομορφη :P

Δημοσ.
Εγω θα αγοραζα την SM-T220...φαινεται να εχει λιγο καλυτερα χαρακτηριστικα...αλλα δεν νομιζω με γυμνο ματι να βρεις διαφορες...παρε οποια ειναι πιο ομορφη :P

+1

Είναι πανέμορφη και την είχα βάλει στο μάτι για τα καλά, αλλά όταν την ζαχάρωνα εγώ, δεν είχε έρθει ακόμη Ελλάδα η 22" (υπήρχε η 20" στα 330? κιόλας, αν θυμάμαι καλά) και οι προβλέψεις της τιμής της ήταν γύρω στα 350? και προτίμησα sm 2232 bw.

Τώρα που έπεσε κάτω από τα 300?, την θεωρώ την καλύτερη επιλογή για τα λεφτά της.

Δημοσ.

τελικα αγορασα την Samsung 2253BW..τις ειδα στο πλαισιο και τις 2 κ δεν ειδα καμια διαφορα...εμφανισιακα αν κ στους περισσοτερους αρεσει η T220 εμενα μου αρεσει η 2253 γι'αυτο και την πηρα...μου αρεσουν γενικα οι οθονες που εχουν λεπτο πλαισιο...

οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες...ειμαι πολυ ευχαριστημενος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...