Προς το περιεχόμενο

δωρο για φιλη?!

JohnnieWalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό δώρο για γκόμενες:

Κάπου στη Σόλωνος (νομίζω 40) υπάρχει ένα μαγαζί που λέγεται νομίζω "Ένθεν". Η τύπισσα που το έχει, φτιάχνει κοσμιματάκια φτηνά, δεν ξεπερνάνε τα 40- 45 ευρώ, που πρέπει να αρέσουν σε όλες τις γκόμενες! Αρχικά μου είχε φανεί φτηνιάρικο, αλλά τελικά αυτά που πήρα άρεσαν και στις δύο (δύσκολες) φίλες (ή τουλάχιστον έτσι φάνηκε!).Η τύπισσα μου είπε πως τα κοσμιματάκια που βγάζει εκεί, περνάνε από άλλα πολλά για να επιλεχθούν.

Πολύ καλή λύση, νομίζω κι αν δεν βρείτε κάτι να σας αρέσει, υπάρχουν κι άλλα παρόμοια μαγαζιά παραδίπλα...

Δημοσ.
τώρα θέλω κι εγω τη βοήθειά σας... δώρο σε μια φίλη? 19 χρονών κ μόλις πήρε αμαξι...καμιά ιδέα?

Kάνε της δώρο μια εισόβια συνδρομή στην Express Service!!!

Δημοσ.
τώρα θέλω κι εγω τη βοήθειά σας... δώρο σε μια φίλη? 19 χρονών κ μόλις πήρε αμαξι...καμιά ιδέα?

Παρε της μια θηκη που στερεωνει στο παρμπριζ για να βαζει τα καλλυντικα της οταν βαφεται καθως οδηγει.

* εισοβια :fear:

Δημοσ.

Πάρτης ένα ζευγάρι κάλτσες και έναν δονητή

Δημοσ.

Ένα μπιτόνι βενζίνη. Αν είσαι σε αφραγκιές ένα καλό μπρελόκ, αλλιώς ένα κουκλάκι από αυτά που κρεμάνε με βεντούζες.

Πολύ πιο πρακτικό δώρο (αλλά όχι τόσο προσωπικό) θα ήταν ένα οδόραμα, και πολύ πιο προσωπικό ένα σετ πατάκια ή καλύματα για τα καθίσματα (ειδικά ψάθινα του ταξιτζή! ΧD).

Πέρα απ'την πλάκα ψηφίζω ένα ωραίο μπρελόκ για τα κλειδιά...

Δημοσ.

Και όχι τίποτα άλλο...είναι και κατάλληλο δώρο για "ομαδικό".

Ο ένας ο τσίπης βάζει την...δωρεάν γάτα... ο άλλος βάζει την γατοτροφή, ο άλλος τον κτηνίατρο, κλπ :P

Δημοσ.
εκτος απο την τσικιτα ..εχει απειρα γκαντεμακια που αναζητουν σπιτι....:cry:B)

η μεγαλυτερη παπαρια ειναι να κανεις στον αλλο ζωο για δωρο.μου ειχε φερει μια θεια μου ενα σκυλοψαρο....εεεε χρυσοψαρο και ευτυχως που το φροντιζε η μανα μου αλλιως....

ουσιαστικα τον "δενεις" τον αλλον με το δωρο που του κανεις και μερικοι-ες δε λενε να το καταλαβουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...