Praetorianos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Έχει πάει κανείς σε καμιά ορειβατική λέσχη, από αυτές που έχουν κατακόρυφα επίπεδα με τεχνητά βραχάκια και τα σκαρφαλώνεις? Αν μπορεί να δώσει πληροφορίες για περιοχές, τιμές, τηλέφωνα ευχαριστώ
Filos19 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 off topic πολύ extreme σε βρίσκω!! Δεν είναι κακό...
Chrisxxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 συνεχεια offtopic Εχω σκαρφαλωσει σε τετοιο τοιχο πρεπει να ηταν καπου 10 μετρα πολυ ωραια εμπειρια και αρκετα δυσκολο σε καποια σημεια. Πρεπει να εχεις κολλημενο το σωμα σου στον τοιχο και να σπρωχνεις με τα ποδια εκτος αν εχεις πολυ δυναμη στα χερια. To κακο ειναι οτι πρεπει να σε κραταει παντα καποιος...
phsonia Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μπες 2917.gr και πιστεύω θα βρεις αυτό που θέλεις. Καλή αρχή!!!
blashyrkh+ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 ΕΟΣ Αχαρνων.Εγω κανω αναρριχηση οχι ορειβασια αλλα αυτο που περιγραφεις ειναι αναρριχηση μαλλον.Υπαρχουν 2 βασικες κατηγοριες η αναρριχηση και το bouldering.Η αναρριχηση ειναι αυτο μαλλον που φανταζεσαι δηλαδη διαδρομες που πρεπει να σκαρφαλωσεις με διαφορετικες κλισεις και δυσκολια και με σχετικη διαρκεια.Το bouldering ειναι η διαδικασια του να φτασεις με λιγες κινησεις στην κορυφη η σε καποιο σημειο ενος πιο δυσκολου βραχου σε λιγη βεβαια ωρα και με ορισμενες κινησεις.Το bouldering ειναι χωρις αλλο εξοπλισμο εκτος απο μαγνησία ενα υλικο σαν ταλκ φαντασου που βαζεις στα χερια και ειδικα παπουτσια αναρριχησης.Με αυτα τα 2 θα ξεκινησεις αναρριχηση και πρεπει επισης να προμηθευτεις ενα μποντριε ειναι κατι σαν ιμαντες δεμενοι που σχηματιζουν κατι σαν σορτσακι ανοιχτο ,εκει θα βαζεις το σχοινι με εναν ειδικο κομπο το οχταρι και τα διαφορα σετακια ,μικρα καραμπινερ που βοηθουν την πορεια σου στον βραχο γιατι σε ασφαλιζουν.
Praetorianos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δίκιο έχει ο blashyrkh+ αναρρίχηση οχι ορειβασία ήθελα να πω. Από αυτά που μου είπες δεν ξέρω, βασικά νομίζω δεν θα με αφήσουν να κάνω bouldering κατευθείαν σωστά? Που μπορώ να μάθω αν γίνεται για λέσχες σε διάφορα σημεία στην Αθήνα εκτός ΕΟΣ μιας που φαίνεσαι να ασχολείσαι με το άθλημα. Filos19 δεν είμαι ιδιαίτερα extreme απλώς το είχα δει μια φορά και μου άρεσε, το προτιμώ από το απλό γυμναστήριο και έψαχνα εναλλακτική για το κολυμβητήριο που δεν με τραβάει ιδιαίτερα.
kage Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στο δημοτικο παρκινγκ στον Πειραια εχει εναν τετοιο τοιχο αλλα εδω κ χρονια ειναι παραμελλημενος... μερικα κυριλε γυμναστηρια εχουν τετοιους τοιχους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.