Προς το περιεχόμενο

Πόσα watt και ποια εταιρεία για ΗΥ που θα δουλεύει 24/7

A453

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

έχω έναν ΗΥ με P4 στα 3GHz, με 512MB, 1 WD 80GB και 1 WD 320GB, 2 κάρτες ήχου, 1 DVD-RW (απλά υπάρχει μόνο για λόγους ασφαλείας και backup).

Πόσα watt χρειάζομαι και τι προτείνετε σαν λύση στην περίπτωση που θα δουλεύει 24 ώρες, 7 ημέρες, 12 μήνες;

Δημοσ.

Η VGA είναι nVidia ή FX5200 ή 6200. Οι On-Board συσκευές είναι μία κάρτα δικτύου και ακόμη μία κάρτα ήχου

• Moderators
Δημοσ.

Οι τρεις τελευταιες προτασεις ειναι παρα πολυ καλες.

Να σκεφτεις κι εγω ενα 385W HEC εχω παραγγειλει για το κατεβαστηρι της υπογραφης μου.

Ενα 425ρι HIPER εχει ενας φιλος σε P4 3GHz HT, Ati X1300, 2 δισκους, καααααμποσα ανεμιστηρια και δουλευει μια χαρα πολυ καιρο τωρα.

Δημοσ.

Από ανεμιστηράκια θα βάλω μάλλον 2 x 12εκ (μπρος-πίσω).

Ζητώ τη βοήθειά σας γιατί ο ΗΥ θα δουλεύει κάτι σαν server και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να σταματήσει.

UPS θα έχω μάλλον κάποιο online γιατί η ΔΕΗ στην περιοχή δείχνει να παίζει Arkanoid:devil:

Δημοσ.

Με ενα επωνυμο τροφοδοτικα σαν τα παραπανω που σου προτειναν τα παιδια, ακομα και 300αρι παιζει ανετα. Μα πολυ ανετα.

Δημοσ.
Καλημέρα σε όλους,

έχω έναν ΗΥ με P4 στα 3GHz, με 512MB, 1 WD 80GB και 1 WD 320GB, 2 κάρτες ήχου, 1 DVD-RW (απλά υπάρχει μόνο για λόγους ασφαλείας και backup).

Πόσα watt χρειάζομαι και τι προτείνετε σαν λύση στην περίπτωση που θα δουλεύει 24 ώρες, 7 ημέρες, 12 μήνες;

Με ένα 400αρι είσαι απολύτος καλλυμένος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...