lotusgr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά. Κάποιες φορές το pc τρώει σκάλωμα κάθε 1 δευτερόλεπο και μόνο με restart λύνεται το πρόβλημα.. Τι μπορεί να φταίει? Specs: cpu: Core 2 quad 6600, 2gb ram, gpu: 8800gt, hdd: wd sata, mobo: abit ip 35 pro
antonl Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Το πρώτο που μου ρχεται στο μυαλό είναι ν ανοίξεις έναν task manager εκείνη τη στιγμή και να δεις αν κάποια διεργασία απασχολεί τον επεξεργαστή στο 100%.
mits@kos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Εμένα το μυαλό μου πήγε σε ανεπαρκή τροφοδοσία και διακοπές της λειτουργίας του δίσκου, αλλά με το Tagan δεν παίζει κάτι τέτοιο..
lotusgr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Τσέκαρα τις διεργασίες, η cpu είναι οκ.. Έχω την εντύπωση οτι φταίει οτι ο σκληρός δίσκος... Μου το έκανε και στο παλιο σύστημα που είχα, μόνο τον σκληρό έχω κρατήσει απο τότε
antonl Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Κάνε scandisk (chkdsk /r) σε όλα τα partitions. Παίρνει λίγη ώρα και για το partition που χεις το λειτουργικό, αυτό θα γίνει μετά το reboot. Προσωπικά προτιμώ να το τρέχω από το recovery console του CD των XP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.